دسته: استرالیا

  • ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا

    [ultimate_heading source=”post_title” heading_tag=”span” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    کشور استرالیا از جمله مقاصد محبوب توریستی در دنیا محسوب می شود و هر ساله تعداد بسیار زیادی از مسافران برای بازدید از مناظر زیبای این کشور و جاذبه های توریستی آن و یا دیدار اقوام و دوستان به این کشور سفر می کنند. بر اساس آمار رسمی، هر ساله و به طور میانگین بالغ بر چهار میلیون توریست به این کشور سفر می کنند و تنها در سال 2023 و پس از پایان دوره کرونا، پنج میلیون و چهارصد هزار نفر از این کشور دیدن کرده اند.

    به طور طبیعی، با توجه به درآمد و منفعت بالای صنعا توریسم در کشورهای مختلف، دولت ها همیشه در تکاپوی بالا بردن جذابیت های توریستی کشورهای خودشان می باشند و سیاست هایی را اتخاذ می کنند تا صدور روادید و ویزای توریستی ساده تر گردد. اما متاسفانه، ویزای توریستی در کنار تمامی موهبت های خود، یک روش ورود به خاک کشور مقصد برای افرادی می باشد که قصد ورود و اقامت غیر قانونی در این کشورها می باشند و بدنبال اخذ اقامت دائم از روش هایی نظیر پناهندگی، بدون گذراندن مراحل قانونی اخذ اقامت دائم هستند. از اینرو، دولت هایی مانند کشور استرالیا، ناگزیر به استفاده از فیلترهای خاص برای صدور ویزای توریستی می باشند.

    در این مقاله قصد داریم تا به معرفی این فیلترها و عواملی که می بایست در مسیر درخواست ویزای توریستی استرالیا مد نظر قرار دهیم بپردازیم و توضیحاتی در این زمینه را به شما عزیزان ارائه دهیم.

    آفیسرهای اداره مهاجرت کشور استرالیا، در زمان بررسی مدارک پرونده های توریستی، باید به طور کامل و منطقی متقاعد شوند که هدف اصلی شما از دریافت این ویزا صرفا بازدید از کشور استرالیا و یا دیدار با بستگان و دوستان شما می باشد و اهداف دیگری مانند اقامت غیر قانونی، اصرار بر اخذ اقامت دائم و یا اقدام به اخذ پناهندگی این کشور را ندارید و همچنین از منابع مالی کافی برای سفر به این کشور و پرداخت هزینه های جاری خود در این کشور برخوردار هستید. چنانچه مدارک و ادعاهای شما برای آفیسر کافی باشد، شما موفق به اخذ این ویزا خواهید شد و در صورتی که اداره مهاجرت پس از بررسی مدارک و ادعاهای شما متقاعد نشود، درخواست ویزای شما مردود اعلام می شود.

    عوامل اصلی که آفیسرهای اداره مهاجرت استرالیا در زمان بررسی پرونده های توریستی مد نظر قرار می دهند

     

    1- تمکن مالی و درآمد

    متقاضیان ویزای توزیستی می بایست با ارائه گواهی تمکن مالی (موجودی حساب بانکی) اثبات نمایند که قادر به پرداخت هزینه های سفر خود به کشور استرالیا که شامل هزینه بلیط رفت و برگشت هواپیما، هتل و هزینه های حمل و نقل داخلی و همچنین هزینه های نابهنگام احتمالی در زمان بازدید خود از کشور استرالیا می باشند. در کنار این گواهی، ارائه گردش حساب نیز تایید خواهد کرد که این موجودی حاصل درآمد متقاضی می باشد و واریزی ناگهانی به حساب او نبوده است. ترجمه اسناد مالکیت شما از قبیل سند ملک و خودرو نیز در این بخش تاثیر بالایی دارند.

    2- بلیط رفت و برگشت:

    ارائه بلیط های تایید شده رفت و برگشت نیز از جمله مدارکی می باشد که می تواند به صدور ویزای توریستی استرالیای شما کمک کند. ارائه بلیط تایید شده رفت و برگشت به آفیسر بررسی کننده این اطمینان خاطر را می دهد که شما برای سفر خود برنامه ریزی دقیقی کرده اید و مصمم به انجام سفر خود هستید و همچنین تاریخ بازگشت مشخصی به کشور خود دارید.

    3- محل اقامت در استرالیا:

    در بین مدارک، ارائه ووچر هتل محل اقامت شما در استرالیا و یا آدرس محل زندگی و مشخصات دوستان و اقوام شما در استرالیا که قصد اقامت نزد آنها را دارید، به اداره مهاجرت این اطمینان را خواهد داد که شما در زمینه محل اقامت خود برنامه ریزی مرده اید و مشکلی نخواهید داشت.

    4- ارائه دعوت نامه:

    چنانچه شما دوستان و اقوامی در استرالیا دارید که اقامت دائم و یا تابعیت این کشور را دارند و پیش از اقدام برای ویزا برای شما دعوت نامه ای ارسال کرده اند، شانس صدور مثبت ویزای توریستی شما به مراتب افزایش می یابد. این افراد با ارسال دعوت نامه به نوعی اصالت درخواست شما را تایید و باز گشت شما به کشور مبدا را پیش از انقضای ویزای توریستی تضمین می کنند.

    5- ارائه مدارک و توضیحات وابستگی های عاطفی:

    ارائه توضیحات و مدارکی که نشان می دهد شما به کشور خود وابستگی عاطفی بالایی دارید و دلیل خاصی برای اقامت غیر قانونی و درخواست پناهدگی در خاک استرالیا را ندارید، از مهم ترین بخش های پروسه صدور موفقیت آمیز ویزای توریستی شما می باشد. بعنوان مثال، فرد متاهلی که درخواست ویزای خود را داده و همسر ایشان درخواست ویزا نداده است، عملا به اداره مهاجرت استرالیا اثبات کرده مه بدلیل وابستگی عاطفی به همسر خود و عدم همراهی ایشان، به کشور خود باز می گردد. همچنین ارائه شواهدی که یک فرد در مورد اضطرار حضور خود در کنار خانواده در کشور مبدا را اثبات کند، به روند صدور مثبت ویزای توریستی کمک بالایی می کند.

    6- ارائه مدارک نیاز به سفر استرالیا:

    در مورد ویزای توریستی استرالیا، متقاضی می تواند بغیر از بازدید از این کشور و اقوام خود دلایل مهم تری داشته باشد. بعنوان مثال، مدارکی که اثبات کند دوست و یا خویشاوندی در کشور استرالیا بدلایل پزشکی و یا عاطفی نیاز به حضور، حمایت و نگه داری شما را دارد و یا مدارکی که نشان بدهد شما برای دریافت خدمات درمانی خاصی به استرالیا سفر دارید. از دیگر مدارک از این دست می توان به مسائل تجاری و بازرگانی اشاره کرد. بعنوان مثال، یک بازرگان می تواند مدارکی دال بر دیدار با شرکت های تجاری و مذاکره مهارتی با آنها را ارائه دهد و یا حضور در یک نمایشگاه بین المللی برای ایجاد ارتباط با تامین کنندگان و مشتریان استرالیایی.

    7- ارائه سوابق سفر:

    سوابق سفر شما به کشورهای دیگر و اخذ ویزا از این کشورها و بازگشت به موقع شما پیش از انقضای این ویزاها نشان دهنده این می باشد که شما در شرایط مشابه، اقدام به اقامت غیر قانونی نکرده اید و ذهنیت بسیار مثبتی برای آفیسر شما ایجاد می کند. به طور خاص، سابقه اخذ ویزای شینگن که دریافت آن کمی مشکل می باشد، می تواند شانس بسیار خوبی برای دریافت ویزای توریستی استرالیا برای شما ایجاد کند.

    انواع ویزای توریستی استرالیا

    به صورت کلی انواع ویزای توریستی استرالیا به سه گروه دسته بندی می شود. افراد متناسب با شرایط و خواسته های خود قادر خواهند بود برای هر یک از روش های اعلام شده اقدام نمایند.

    ویزای توریستی یا ساب کلاس ۶۰۰ به عنوان معمول ترین روش ورود به کشور استرالیا به شمار می رود. در ادامه به انواع ویزای توریستی استرالیا اشاره می شود.

    این ویزای رایگان برای بازدیدهای متعدد از استرالیا برای اهداف گردشگری یا تجاری است که حداکثر سه ماه در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه انجام می شود.

    این ویزا در اختیار دارندگان گذرنامه از تعدادی از کشورهای اروپایی است و قابل تمدید نیست. از همین رو متقاضیان ایرانی نمی توانند برای این ویزای توریستی استرالیا اقدام نمایند.

    این ویزا به متقاضیان امکان می دهد تا هر زمان که می خواهند، تا یک سال به استرالیا سفر کنند و در هر بار بازدید سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند. این ویزا برای دارندگان گذرنامه از تعدادی از کشورها و مناطق در خارج از استرالیا زندگی می کند، قابل دسترس است.

    برای ETA هزینه درخواست ویزا وجود ندارد، با این وجود هزینه خدمات ۲۰ دلار فقط برای برنامه های آنلاین اعمال می گردد.

    ویزای ویزیتور برای افرادی طراحی شده است که واجد شرایط ویزای E-Visitor  یا Electronic Travel Authority نیستند. این ویزا به متقاضیان امکان می دهد که از سه، شش یا ۱۲ ماه از استرالیا، برای اهداف گردشگری یا تجاری بازدید نمایند. این ویزا مختص به متقاضیان ایرانی برای ورود به کشور استرالیا است.

    دریافت ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه

    ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه، یک گزینه محبوب برای دیدار خانواده و دوستان در این کشور است. این نوع ویزا از زیرمجموعه‌های ساب کلاس 600 است و تا 12 ماه اعتبار دارد. برای دریافت این ویزا، نیاز به دریافت یک دعوت‌نامه از یک شهروند یا فرد دارای اقامت دائم در استرالیا است که حداقل 18 سال سن داشته باشد.

    از میان اقوامی که می‌توانند دعوت‌نامه صادر کنند، والدین، فرزندان، برادران و خواهران، پدربزرگ و مادربزرگ، عمه، خاله، عمو، دایی، خواهرزاده و برادرزاده به‌شمار می‌روند؛ اما نامزد، دوستان و عموزاده‌ها جزو افرادی هستند که نمی‌توانند دعوت‌نامه صادر کنند.

    ویژگی جالب ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه این است که مدت زمان ویزای توریستی استرالیا برای اقامت بیشتر از 3 ماه و پرداخت وجه تضمین بین ۵ تا ۱۵ هزار دلار نیز برای پوشش هزینه‌های احتمالی مسافر لازم است. هزینه ویزای توریستی استرالیا 150 دلاری است و فردی که آن را دریافت می‌کند می‌تواند به‌مدت اعتبار ویزا (حداقل 2 هفته تا حداکثر 12 ماه) در استرالیا اقامت داشته باشد.

    ازطرف‌دیگر، این ویزا محدودیت‌هایی دارد که شامل موارد زیر است:

    • با این ویزا امکان انجام خدمات پزشکی یا مهارتی و تجاری در استرالیا ندارید؛
    • با این ویزا تنها امکان ثبت‌نام در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت را خواهید داشت؛
    • دارنده این ویزا امکان تمدید آن در استرالیا را ندارد و باید قبل‌از اتمام اعتبار ویزا از کشور خارج شود تا از مشکلاتی مانند ریجکت ویزا و قرارگیری در بلک‌لیست جلوگیری شود.

    مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا

    همانند سایر روش های مهاجرتی، افراد برای دریافت ویزای توریستی استرالیا ملزم به سپری کردن مراحل مشخصی برای دریافت ویزا می باشند. اولین گام برای درخواست ویزای توریستی استرالیا، تعیین وقت سفارت برای ارائه مدارک است. وقت سفارت استرالیا به صورت آنلاین یا غیر حضوری مقدور است. از همین رو متقاضیان با توجه به زمان بندی مورد نظر، برای این مرحله اقدام می نمایند.

    وقت سفارت از طریق وب سایت سفارت  www.iran.embassy.gov.au صورت می گیرد. افراد برای تعیین وقت سفارت می بایست به سایت رسمی سفارت استرالیا مراجعه نمایند و حساب کاربری را ایجاد کنند. پس از تکمیل نمودن فرم ویزای مورد نظر و پرداخت هزینه صدور ویزا، می توان وقت سفارت را دریافت نمود.

    گام بعدی فراهم آوردن مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت است. این مدارک متناسب با روش انتخابی متفاوت است. مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا در ادامه مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. پس از مراجعه به سفارت به صورت معمول پس از گذشت ۶ الی ۹ ماه بررسی های صورت می گیرد و جواب سفارت از طریق ایمیل به درخواست کنندگان ارائه می گردد.

    مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

    یکی از مهم ترین فاکتورهای اخذ ویزای توریستی استرالیا، فراهم آوردن مدارک مورد نیاز است. افراد متناسب با روش انتخابی می بایست مدارک مورد نیاز برای متقاعد کردن آفیسر به کشور مبدا ارائه دهند.

    در صورتی که مدارک ارائه شده از سوی شما نشان دهنده بازگشت به کشور مبدا باشد، شانس خوبی برای اخذ ویزای توریستی استرالیا خواهید داشت. دعوت نامه یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی استرالیا محسوب می گردد. از دیگر مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا می توان به موارد زیر اشاره نمود.

    • مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت).
    • پاسپورت فعلی با ۶ ماه اعتبار و پاسپورت قبلی برای بررسی سوابق سفری.
    • تعیین وضعیت تاهل.
    • ارائه گواهی شغلی یا تحصیلی.
    • سند مالکیت.
    • ۲ قطعه عکس ۴٫۳.
    • گردش حساب بانکی ۳ ماهه و تمکن مالی از بانک های معتبر ایران.
    • رزرو بلیط رفت و برگشت.
    • ارائه مدارک به منظور اقامت در استرالیا.

    هزینه های ویزای توریستی استرالیا

    هزینه های ویزای توریستی استرالیا را می توان به چند بخش دسته بندی کرد. از مهم ترین هزینه های ویزای توریستی استرالیا می توان به هزینه های سفارت و میزان هزینه های مورد نیاز برای اقامت در این کشور اشاره نمود. میزان هزینه های اقامت در استرالیا متناسب با زمان حضور در این کشور، شهر انتخابی و سبک زندگی افراد متفاوت است و نمی توان یک میزان مشخصی را تعیین نمود.

    هزینه های سفارت دارای تعرفه مشخصی است و همه افراد برای درخواست ویزا، ملزم به پرداخت آن می باشند. در ویزای توریستی مبالغ متناسب با روش انتخابی تعیین می گردد. میزان هزینه های سفارت شامل اعضای خانواده از قبیل همسر و فرزندان نفر اصلی می شود. هزینه سفارت برای ویزای توریستی به ازای هر نفر ۱9۰ دلار در زمان وقت سفارت، پرداخت می گردد.

    مدت زمان بررسی ویزا

    اکثر پرونده ها بین ۴۴ تا ۴۸ روز رسیدگی می شوند. و در زمان درخواست و صدور این ویزا متقاضی می بایست خارج از خاک استرالیا باشد.

    وضعیت خانواده شما در این ویزا

    متقاضی باید به صورت انفرادی اقدام کند و اعضا خانواده وی به صورت جداگانه.

    شرایط ویزا

    میزان اقامت (مدت زمان اقامت)

    مدت زمان این ویزا بین ۳ تا ۱۲ ماه است و ویزا ممکن است برای  یک بار ورود باشد و یا  اینکه متقاضی بتواند در طول مدت ویزا به دفعات ورود و خروج نماید طبق قانون ماندن با این ویزا بیشتر از ۱۲ ماه در طول ۱۸ ماه نباید باشد.

    اما مدت زمان اقامت متقاضی در نامه گرنت ویزا(Grant Visa) قید می گردد که بسته به هرپرونده ای این مدت متفاوت است و ممکن است این مدت زمان با آنچه متقاضی درخواست داده است متفاوت باشد. لازم به ذکراست امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.

    هزینه صدور

    ۱90 دلار

    قوانین جدید ویزای توریستی

    دولت استرالیا اعلام کرده است که در این زمان فقط شهروندان استرالیایی، ساکنان و اعضای خانواده آنها قادر خواهند بود برای ورود به استرالیا از روش ویزای توریستی اقدام نمایند.

    این اقدامات به منظور پیشگیری و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور است. کلیه افرادی که به دنبال حضور در کشور استرالیا هستند، ملزم به سپری کردن دوره قرنطینه ۱۴ روزه در اماکن تعیین شده از جانب دولت می باشند.

    بهترین شهرهای توریستی استرالیا

    استرالیا، واقع در بین اقیانوس آرام و اقیانوس هند، کوچکترین قاره اما بزرگترین کشور در منطقه اقیانوسیه و ششمین کشور بزرگ جهان است. این کشور از مکان های دیدنی و شگفت انگیزی زیادی بهره می برد.

    شهرهای استرالیا مکان های پر جنب و جوش برای گشت و گذار هستند، اما وسعت بسیار زیاد این کشور به این معنی است که در طول یک سفر احتمالاً نمی توان از همه آنها بازدید کرد.

    سیدنی مدرن و پیشرفته، یکی از بهترین شهرهای استرالیا برای بازدید گردشگران است. چشم انداز سیدنی ساختمان های سفید با پوشش گیاهی سرسبز، دریا و آسمان صاف در ترکیب با کهن الگوی کلاسیک شهرهای بزرگ است. با داشتن سواحل خارق العاده و کوه های آبی سیدنی را دوست خواهید داشت.

    در مجموع، سیدنی دارای بیش از 30 ساحل شنی است که از این میان می توان در مکان های درجه یک در موج سواران یافت. پایتخت نیو ساوت ولز، سیدنی شهری مدرن است که در اطراف بندر های دیدنی توسعه یافته است و غذاهای فوق العاده، زندگی شبانه، خرید و جاذبه های دیدنی را ارائه می دهد.

    دومین شهر بزرگ کشور یک مکان شیک و جهان وطن برای بازدید است. این یک کلان شهر واقعی است، با جمعیت تقریبی چهار میلیون نفر که از این امر مراقبت می کند که قلب کلان شهر پر جنب و جوش شبانه روزی باقی بماند. ملبورن با وجود وسعت زیاد، برای گردشگران آسان است.

    ملبورن که یکی از بهترین شهرها برای زندگی در جهان است، ظاهری اروپایی دارد و محل زندگی شهروندان کشورهای بی شماری از سراسر جهان است. این همان چیزی است که به آن احساس منحصر به فرد و چند فرهنگی می بخشد. این شهر که اغلب به عنوان پایتخت فرهنگی کشور شناخته می شود، دارای گالری های هنری متعددی، یک صحنه موسیقی پر جنب و جوش و برخی از غذاهای خارق العاده از سراسر جهان است.

    کانبرا پایتخت استرالیا و به عنوان یکی از برترین شهرهای این کشور قلمداد می شود. این شهر با جمعیتی بالغ بر ۳۳۵ هزار نفر در مقایسه با شهرهای سیدنی و ملبورن، جمعیت کمتری را در خود جای داده است. گردشگران در شهر کانبرا قادر خواهند بود از مناظر و بناهای بی نظیر این شهر از جمله موزه جنگ استرالیا، نگارخانه ملی، ضرابخانه سلطنتی استرالیا دیدن نمایند.

    بریزبن در بیشتر سال از تابش آفتاب با شکوه برخوردار است، اما فقط هوای عالی نیست که پایتخت کوئینزلند را به مکانی عالی برای بازدید تبدیل کرده است. از یک صحنه هنری شگفت انگیز و فرهنگ در حال تکامل laneway ، تا غذاخوری های ایده آل، زندگی شبانه پر جنب و جوش و خرید در کلاس جهان یکی از پویا ترین مقصد سفر استرالیا شده است. پروژه های نوسازی شهری مانند South Bank Parklands و Howard Smith Wharves انقلابی در چگونگی تعامل شهر با رودخانه معروف خود ایجاد کرده اند.

    نکات ضروری در ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا به عنوان یکی از روش های ورود به استرالیا قلمداد می شود. در همین خصوص نکاتی وجود دارد که افراد باید قبل از ورود به این کشور در نظر داشته باشند. این نکات در قالب موارد زیر در این بخش مورد بررسی قرار گرفته است. ویزای توریستی استرالیا برای ایرانیان فقط شامل ویزای ساب کلاس ۶۰۰ می‌شود.

    مدت زمان ویزای توریستی استرالیا

    مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا برای اولین بار بین ۱۴ تا ۳۰ روز است. اجازه کار و تحصیل در این بازه زمانی وجود ندارد. شانس متقاضیان ایرانی برای ویزای توریستی استرالیا متناسب با سایر ویزاهای استرالیا کمتر است. ارائه دعوت نامه و سابقه سفرهای قبلی، شانس افراد را برای اخذ ویزای توریستی استرالیا افزایش می دهد.

    آیا امکان تمدید ویزای توریستی وجود دارد؟

    امکان تمدید ویزای توریستی استرالیا برای ایرانیان وجود ندارد. به‌عبارت دیگر، اگر شما یک ویزای توریستی استرالیا دارید و می‌خواهید مدت اقامت خود را تمدید کنید، نمی‌توانید این کار را در داخل استرالیا انجام دهید. به‌جای اینکه درخواست تمدید کنید، باید پیش‌از پایان اعتبار ویزا به کشور مبدا، یعنی ایران، بازگردید و برای درخواست یک ویزای جدید را از طریق سفارت یا کنسولگری استرالیا در این کشور اقدام کنید؛ بنابراین، اگر به‌عنوان مثال یک ویزای توریستی استرالیا با مدت اعتبار 3 ماه دارید، باید پیش‌از پایان این مدت به کشور مبدا بازگردید و از آنجا اقدام به درخواست یک ویزای جدید برای ورود مجدد به استرالیا کنید.

     

    دلایل ریجکت و نحوه رفع ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

    ریجکت ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیان، یک تجربه ناخوشایند است؛ اما اطلاع از دلایل این ریجکت و نحوه رفع آن به آن‌ها کمک زیادی می‌کند. وزارت امور داخلی استرالیا در ارزیابی ویزاهای خود بسیار سخت‌گیر است و برخی از دلایل متداول ریجکت ویزای توریستی 600 عبارت‌اند از:

    1. انتخاب برنامه مهاجرتی نامناسب: متقاضیان باید مطمئن باشند که برنامه مهاجرتی انتخابی‌شان با هدف ویزای توریستی سازگار است.
    2. نقص مدارک: ارائه مدارک کامل و صحیح، مهم است. هرگونه نقص یا جعلی‌بودن مدارک می‌تواند منجر به ریجکت درخواست شود.
    3. عدم ارائه مدارک کافی: برای اثبات تمکن مالی و سایر الزامات، ارائه مدارک کافی و صحیح ضروری است.
    4. عدم ارتباط موثر با میزبان استرالیایی: متقاضیان باید به‌طور موثر با میزبان خود در استرالیا ارتباط برقرار کنند و شرایط نامناسب میزبان نیز می‌تواند منجر به ریجکت شود.

    پس‌از شناخت دلایل ریجکت، متقاضیان می‌توانند موارد مذکور را اصلاح و درخواست خود را مجدداً ارسال کنند. همچنین، آن‌ها می‌توانند از امکان ارائه درخواستی مبنی بر تجدیدنظر به دادگاه تجدیدنظر اداری (AAT) نیز استفاده کنند. در نهایت، اخذ مشاوره مهاجرت می‌تواند به متقاضیان در این فرآیند کمک بسیاری کند و از ریسک ریجکتی کاسته شود.

     

    سخن پایانی

    ویزای گردشگری 600 استرالیا به‌عنوان یکی از مسیرهای مهاجرتی بسیار خوب برای سفر به این کشور شناخته می‌شود و به متقاضیان امکان تحقق بخشیدن به اهداف توریستی خود را می‌دهد. با توجه به تغییرات مداوم در قوانین و شرایط مهاجرتی استرالیا، انجام این فرآیندها به‌همراه یک کارشناس مجرب و متخصص امری بسیار ضروری است. این کارشناسان می‌توانند به داوطلبان کمک کنند تا مراحل مختلف مهاجرتی را به‌درستی انجام دهند و از تغییرات قانونی و مسائل پیچیده در این زمینه آگاه شوند. با توجه به این واقعیت، انتخاب کارشناسان متخصص و مجرب پرشین مایگرنت در این زمینه می‌تواند به متقاضیان کمک بزرگی در رسیدن به اهداف مهاجرتی‌شان باشد.

     نمونه  تصویر فرم درخواست ویزای توریستی استرالیا:

    visa australia tourist form

    شرایط لازم برای دریافت این ویزا:

    • این ویزا شرط سنی ندارد.
    • برای درخواست ویزا نیاز به مدرک زبان انگلیسی نمی باشد.
    • اعضای خانواده متقاضی در اپلیکیشن وی نمی توانند وجود داشته باشند و می بایست به صورت جداگانه درخواست دهند و اپلیکشن جداگانه نیز پرکنند(حتی اشخاصی که اسمشان درپاسپورت متقاضی هست باید به صورت جداگانه اقدام کنند)
    • ازآنجایی که کلیه هزینه ها دراین ویزا به عهده متقاضی است توصیه می شود متقاضی بیمه درمانی بگیرد تا در صورت نیاز از آن استفاده نماید.
    • صرفا به دلیل دیدار وگردش به استرالیا بیاید.
    • پول کافی برای ماندن دراسترالیا داشته باشد.
    • دراسترالیا نباید کارکند.
    • متقاضی میبایست شرایط پزشکی را داشته باشد.
    • متقاضی نبایست جرمی مرتکب شده باشد.
    • متقاضی بیمه درمانی داشته باشد تا در صورت بروز شرایط پیش بینی نشده بیماری بتواند از آن استفاده کند.

    آنچه این ویزا در اختیار شما میگذارد:

    • ملاقات خانواده و دوستان
    • متقاضی به عنوان گردشگر و به منظور سفر و یا اهدافی غیر از بیزنس و پروسه های درمانی باید در استرالیا باشد.
    • تحصیل در دورهای کمتر از سه ماه

    زمان اقامت شما با این ویزا:

    • شغل شما می بایست در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
    • ارزیابی مثبت شغل خود را از سازمان ارزیابی کننده مربوطه دریافت کرده باشید.
    • برای ثبت پرونده در اداره مهاجرت استرالیا باید دعوتنامه داشته باشید.
    • امتیازات لازم برای اخذ این ویزا را کسب کرده باشید.

    آنچه بعد ازدریافت این ویزا باید بدانید:

    • امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.
    • متقاضی باید به قوانین کشور استرالیا احترام بگذارد.
    • متقاضی گرنت(Grant) ویزا را به همراه داشته باشد.
    • پاسپورت متقاضی به صورت دیجیتالی به ویزا لینک می شود و برچسبی در پاسپورت متقاضی خورده نمی شود.

    سوالات متداول

    1- تای عاطفی یا خانواده در کشور مبدا و مقصد

    2- تای اجتماعی در ایران : برای اثبات تای اجتماعی در ایران فرد میبایست اثبات کند که در کشور مبدا (ایران) دارای جایگاه اجتماعی بالایی بوده و از نظر اقتصادی شرایط خوبی دارد و نیازی برای اعلام پناهندگی در کشور استرالیا را ندارد این موضوع میتواند با ارائه اسناد و مدارک مختلف ،لیست بیمه کارمندان ، گواهی های مهارتی و مجوز ثبت شرکت فرد مورد اثبات قرار گیرد.

    3-TRAVEL HISTORY (تاریخچه سفر مناسب): منظور از تاریخچه سفر برای ویزا توریستی استرالیا، تاریخچه هر سفر خارجی است که فرد رفته و  و الزاما نیازی به تاریخچه سفری با ویزا شنگن نیست بلکه تمامی سفر های یک تاریخچه سفری محاسبه میشود.

    4-گردش حساب: یکی از عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار در پرونده شخص متقاضی، گردش حساب وی میباشد که با توجه

    به  DEBIT,CREDIT  فرد و گردش حساب سالیانه- شش ماه اخیر فرد این موضوع مورد بررسی دولت استرالیا قرار

    میگیرد که با توجه به جایگاه اجتماعی اقتصادی فرد اندازه تمکن مالی متفاوت میباشد هرچه میزان گردش حساب فرد بالا

    تر این مدرک ارزش بالاتری دارد.

    5-دعوت نامه: داشتن دعوت نامه به متقاضی ویزا توریستی استرالیا شانس بالا تری برای اخذ این ویزا میدهد . در صورت ارسال دعوت نامه از سمت بستگان درجه یک، دعوت نامه دارای اعتبار بالا تری خواهد بود.

    این بستگان میبایت مدارکی را ارائه دهند این مدارک شامل:

    • Pay sleep
    • مدارک اجاره مسکن – سند
    • مداک مهارتی
    • اثبات شهروندی استرالیا
    • و…

    .از شروع جمع آوری مدارک تا دریافت ویزا بطور متوسط کمتر از 50 روز زمان خواهد برد

    هزینه دولتی اقدام برای ویزا توریستی استرالیا برای هر شخص مبلغ 190 AUD دلار استرالیا می باشد.

    • ویزا توریستی خانوادگی
    • ویزا توریستی مهارتی-تجاری
    • ویزا توریستی ویزیت

    ویزا توریستی خانوادگی :

    این ویزا به منظور بازدید از خانواده در استرالیا صادر میشود. بدیهی است که برای اخذ ان متقاضی میبایست از خانواده خود که در استرالیا هستند دعوت نامه گیرد، در این دعوت نامه باید مشخص شود که در صورت نیاز شخص دعوت کننده توانایی حمایت مالی از شما را دارد.

    ویزا توریستی و گردشگری:

    این ویزا برای افرادی که تنها به هدف تفریح و گردش قصد سفر به استرالیا  را دارند مناسب است. اعتبار این ویزا با توجه به هدف اعلامی فرد به سفارت متفاوت است و فرد برای گرفتن این استریم ویزا می بایست تاریخچه سفر ارائه دهد که این تاریخچه سفر با منابع مالی فرد می بایست  تطابق داشته باشد.

    ویزا توریستی مهارتی-تجاری:

    این ویزا برای افرادی هست که به منظور شرکت در سمینار-همایش یا قرارداد های کار و یا به قصد بازرگانی و بیزنس به صورت موقت به استرالیا سفر میکنند مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به دعوت نامه صادره از شرکت دعوت کننده فرد متقاضی دارد

  • ویزای والدین استرالیا

    ویزای والدین استرالیا

    روش های متعددی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد، که یکی از آن ها ویزای والدین استرالیا است. اغلب افرادی که ساکن استرالیا هستند، تمایل دارند که والدینشان نیز به این کشور مهاجرت کنند، اگرچه برای اخذ ویزای والدین، شما باید مسیری خاص و بعضا زمان بر را طی کنید. در ادامه به بررسی سابکلاس های مختلف این گروه می پردازیم.

    انواع ویزای والدین

    1-103: ( Parent)

    2-143 : (Contributory Parent)

    3-173 : (Contributory Parent—Temporary)

    4-804: (Aged Parent)

    5-884/864: (Contributory Aged Partner)

    6-804: (Contributory Aged Partner—Temporary)

    ویزای والدین سابکلاس ۱۰۳ (Parent Visa)

    یکی از محبوب ترین ویزاهای والدین سابکلاس ۱۰۳ است که از ویزا های کم هزینه به شمار می آید. بررسی این ویزا معمولا مدت زمان زیادی به طول می انجامد و به متقاضیان اجازه اقامت دائم کشور استرالیا را می دهد. در سال های اخیر به دلیل میانگین سنی بالای افراد ساکن در استرالیا و تعداد زیاد متقاضیان، دولت محدودیت‌هایی را برای اعطای این ویزا در نظر گرفته است.

    این ویزا محدودیت سنی ندارد و متقاضی می تواند درخواست خود را از داخل و یا خارج از استرالیا ثبت کند. متقاضیان تا ۵ سال پس از دریافت ویزا امکان سفر به داخل و یا خارج از خاک استرالیا را دارند.

    با داشتن این ویزا، به والدین اجازه داده می شود تا در استرالیا اقامت دائم داشته باشند، می توانند مشغول کار و تحصیل شوند، از کلیه خدمات درمانی رایگان بهره مند شده و در صورت واجد شرایط بودن برای شهروندی استرالیا اقدام کنند. هزینه صدور این ویزا برای متقاضی اصلی 4990$ دلار استرالدر نظر گرفته شده است. و متقاضی نباید برای ویزای 870 اقدامی کرده باشد.

      • شما می بایست “بالانس خانواده” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید)
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق ازمایشات پزشکی تایید شده باشد.
      • شما می بایست در زمان تصمیم گیری برای صدور ویزا خارج از استرالیا باشید.
    [ultimate_heading main_heading=”ویزای والدین سابکلاس ۱۷۳ Contributory Parent Temporary”][/ultimate_heading]

    این ویزای یک ویزای موقت دو ساله است و زمان بررسی آن نسبت به دیگر سابکلاس ها کمتر است. مهم ترین مزیت سابکلاس ۱۷۳ این است که فرد متقاضی می تواند پس از تمام شدن دو سال اقامت موقت، نسبت به دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

    همانطور که گفته شد، پس از دریافت این ویزا، متقاضیان می توانند به مدت دو سال در استرالیا اقامت داشته باشند، مشغول کار و تحصیل شوند و همچنین استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی برای این افراد رایگاناست. هزینه صدور این ویزا برای متقاضی اصلی، 31980 دلار استرالیا اعلام شده است.

      • سن اسپانسر باید بیش از 18 سال باشد.
      • حد‌اقل یکی از فرزندان شما باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا را به صورت دائم اخذ کرده باشد و فرزند واجد شرایط شما می بایست اسپانسر شما شود.
      • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد.
      • شما می بایست “بالانس خانواده” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید)
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق ازمایشات پزشکی تایید شده باشد.
      • شما می بایست در زمان تصمیم گیری برای صدور ویزا خارج از استرالیا باشید.

    ویزای والدین سابکلاس ۱۴۳ (Contributory Parent Visa)

    ویزای ۱۴۳ استرالیا به متقاضیان و اعضا خانواده آن ها اجازه می دهد که به صورت دائم در استرالیا زندگی کنند. اگر یکی از والدین بالای ۶۵ سال سن داشته باشد، غالبا می توان برای این ویزا از داخل استرالیا اقدام نمود و برای والدین نوعی ویزای بریجینگ صادر می‌شود تا در طول پاسخ به ویزای والدین در استرالیا باقی بمانند و می توانند در استرالیا مشغول کار و تحصیل شوند.

    متقاضیان تا ۵ سال پس از دریافت ویزا امکان سفر به داخل و یا خارج از استرالیا را دارند، از خدمات پزشکی رایگان  (Medicare) استفاده کنند، اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوند و درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنند و همچنین تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا به داخل و یا خارج از استرالیا سفر کنند. هزینه  این ویزا 48365$ دلار استرالیا می باشد.

    ویزای مشارکتی والدین یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است که به والدین یک شهروند استرالیایی و یا فردی که ویزای اقامت دائم در اختیار دارد، تعلق می گیرد. این ویزای والدین استرالیا در مقایسه با سابکلاس ۱۰۳ نیازمند پرداخت هزینه‌ نسبتا زیادی است ولی زمان بررسی پرونده‌های این ویزا طبق اعلام اداره مهاجرت در حال حاضر کمتر است.

    ویزای والدین استرالیا به صورت دائم (سابکلاس ۱۴۳) همانطور که اسمش پیدا است، یک ویزای اقامت دائم است که با استفاده از آن، متقاضی می‌تواند به صورت دائم در استرالیا زندگی کند. متقاضیان این ویزا یا از ابتدا و مستقیما درخواست خود را برای اخذ این ویزا ارسال می‌کنند و هزینه‌ آن را پرداخت می‌کنند، یا ابتدا ویزای ۱۷۳ را دریافت و سپس در حین اقامت موقت، با پرداخت باقیمانده‌ هزینه برای این ویزا اقدام می‌نمایند.

      • سن اسپانسر باید بیش از 18 سال باشد.
      • حد‌اقل یکی از فرزندان شما باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا را به صورت دائم اخذ کرده باشد و فرزند واجد شرایط شما می بایست اسپانسر شما شود.
      • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد.
      • محدودیت سنی ندارد
      • شما می بایست “بالانس خانواده” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید)
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق آزمایشات پزشکی تایید شده باشد.

    ویزای والدین سابکلاس ۸۰۴ (Aged Parent Visa)

    ویزای ۸۰۴ استرالیا شبیه به سابکلاس ۱۰۳ می باشد با این تفاوت که در ویزای ۸۰۴ استرالیا متقاضی باید به سن بازنشستگی استرالیا رسیده باشد. سن بازنشستگی از ۶۵ سال و نیم تا ۶۷ سال متفاوت می باشد.

    مدت زمان بررسی مدارک و صدور ویزا به دلیل حجم بالای متقاضی و ظرفیت محدود سالیانه، سال ها زمان می برد. متقاضیان تا ۵ سال پس از دریافت ویزا امکان سفر به داخل و یا خارج از استرالیا را دارند.

    با داشتن این ویزا، به والدین اجازه داده می شود تا در استرالیا اقامت دائم داشته باشند، می توانند مشغول کار و تحصیل شوند، از کلیه خدمات درمانی رایگان بهره مند شوند و در صورت واجد شرایط بودن، برای شهروندی استرالیا اقدام کنند. هزینه این ویزا 6490 دلار استرالیا می باشد.

      • سن اسپانسر باید بیش از 18 سال باشد.
      • حد‌اقل یکی از فرزندان شما باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا را به صورت دائم اخذ کرده باشد و فرزند واجد شرایط شما می بایست اسپانسر شما شود.
      • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد.
      • شما باید در سن بازنشستگی استرالیا باشید. (بین 65 تا 67 سال)
      • شما می بایست “بالانس خانواده” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید)
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق آزمایشات پزشکی تایید شده باشد.

    ویزای توریستی استرالیا برای والدین

    فرقی نمی‌کند که فرزندان شما با چه روشی به استرالیا مهاجرت کرده‌اند؛ برای اینکه بتوانید به‌عنوان والدین آن‌ها وارد این کشور شوید، باید با شرایط ویژه این پروسه آشنا شوید و چنین فرایند تخصصی را به سلامت طی کنید! در یک کلام: ویزای توریستی استرالیا برای آن دسته از والدینی است که قصد اقامت دائم یا بلندمدت در این کشور را ندارند و برای حضور در کنار فرزندان خود، درخواست اقامت چندماهه الی دو ساله در این سرزمین را می‌دهند. به همین منظور بهتر است که از ویزاهای موقت مانند ویزای سابکلاس ۱۷۳ یا سابکلاس ۸۸۴ استفاده کنید تا مجوز دو سال اقامت را از دولت این کشور به‌دست بیاورید. اخذ ویزای توریستی استرالیا برای والدین، به آن‌ها اجازه می‌دهد که در این مدت محدود از امکانات مختلف آن بهره ببرند و نکته طلایی این نوع از ویزای توریستی این است که والدین می‌توانند پس‌از دو سال، در صورت تمایل به زندگی در این کشور، برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند. در ادامه درباره انواع ویزای موقت و دائم والدین به اطلاعات کاملی دست پیدا خواهید کرد؛ اما آنچه که هم‌اکنون باید بدانید، مزیت‌های منحصربه‌فرد اخذ ویزای توریستی استرالیا برای والدین است:

    • درصورتی‌که مدت‌زمان موقت حضور در این کشور، شما را به زندگی مادام‌العمر استرالیایی ترغیب کرد، می‌توانید برای شهروندی و اقامت دائم این سرزمین، درخواست بدهید.
    • تجربه زندگی با فرزندان در محیط استرالیا، می‌تواند ارتباط خانوادگی‌تان را تحکیم کند و مجدداً شما را به خانواده‌ای منسجم -این‌بار در سرزمینی جدید- تبدیل کند.
    • امکان ورود شما به بازار کار این کشور وجود دارد و در صورتی که مشغول به کار در استرالیا شدید، می‌توانید حقوقی هم‌اندازه با ساکنین دائمی این کشور دریافت کنید و از مزایای شرکت‌ها نیز بهره‌مند شوید.
    • اگر موفق به دریافت ویزای توریستی والدین بشوید، مجوز استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی برای شما تأیید می‌شود و می‌توانید در مدت‌زمان حضور خود از سیستم بهداشت و درمان استرالیا استفاده کنید.
    • درست است که زمان محدودی در این کشور حضور دارید؛ اما امکان استفاده از سیستم آموزش عالی استرالیا به‌عنوان مزیتی بی‌نظیر در اختیار شما قرار گرفته است و می‌توانید از خدمات تحصیلی آن هوشمندانه بهره ببرید.

    ویزای والدین سابکلاس ۸۶۴ (Contributory Aged Parent)

    ویزای ۸۶۴ استرالیا و یا ویزای والدین سالخورده استرالیا، یک ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت نامحدود در استرالیا زندگی کند. برای دریافت این ویزا والدین باید در سن بازنشتگی در استرالیا باشند یعنی با توجه به زمان درخواست بین 65 تا 67 سال سن داشته باشند .

    با توجه به طولانی بودن صف انتظار ویزای ۱۰۳ و ۸۰۴ استرالیا، ویزای سابکلاس ۸۶۴ انتخاب مناسب تری می باشد زیرا برای بررسی مدارک و صدور ویزا، مدت زمان کمتری نیاز دارد اما فرد متقاضی هزینه های بیشتری باید بپردازد.

    هزینه های ویزای ۸۶۴ استرالیا در دو مرحله پرداخت می شود:

    • هزینه اولیه در هنگام تشکیل پرونده پرداخت می‌شود و سپس قبل از صدور ویزا،
    • هزینه‌ مرحله‌ دوم که رقم بالاتری نیز دارد پرداخت می شود.

    در این ویزا، ‌متقاضی می‌بایست سن بازنشستگی در استرالیا را گذرانده باشد. برای دریافت ویزای ۸۶۴ استرالیا از دو مسیر درخواست مستقیم و غیرمستقیم می‌توان اقدام کرد.

    نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که در زمان درخواست ویزای ۸۶۴ استرالیا، شما باید در خاک استرالیا باشید. متقاضیان تا ۵ سال پس از دریافت ویزا امکان سفر به داخل و یا خارج از استرالیا را دارند.

    با داشتن این ویزا، به والدین اجازه داده می شود تا در استرالیا اقامت دائم داشته باشند، می توانند مشغول کار و تحصیل شوند، از کلیه خدمات درمانی رایگان بهره مند شوند و در صورت واجد شرایط بودن، برای شهروندی استرالیا اقدام کنند. هزینه این ویزا 47825 دلار استرالیا می باشد.

      • سن اسپانسر باید بیش از 18 سال باشد.
      • حد‌اقل یکی از فرزندان شما باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا را به صورت دائم اخذ کرده باشد و فرزند واجد شرایط شما می بایست اسپانسر شما شود.
      • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد
      • شما باید در سن بازنشستگی استرالیا باشید. (بین 65 تا 67 سال)
      • شما می بایست “بالانس خانواده ” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید).
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق ازمایشات پزشکی تایید شده باشد.

    ویزای والدین سابکلاس ۸۸۴ (Contributory Aged Parent Temporary)

    ویزای ۸۸۴ استرالیا یک ویزای اقامت موقت استرالیا می باشد که به متقاضی این اجازه را می‌دهد که به مدت دو سال در استرالیا زندگی کند.

    مهم ترین مزیت سابکلاس ۸۸۴ این است که فرد متقاضی می تواند پس از تمام شدن دو سال اقامت موقت، نسبت به دریافت اقامت دائم استرالیا اقدام کند.

    پس از دریافت این ویزا، متقاضیان می توانند به مدت دو سال در استرالیا اقامت داشته باشند، مشغول کار و تحصیل شوند و همچنین استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی برای این افراد رایگان می باشد. هزینه این ویزا 33895$ دلار استرالیا می باشد.

      • سن اسپانسر باید بیش از 18 سال باشد.
      • حد‌اقل یکی از فرزندان شما باید شهروند استرالیا باشد یا اقامت استرالیا را به صورت دائم اخذ کرده باشد و فرزند واجد شرایط شما می بایست اسپانسر شما شود.
      • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد
      • شما باید در سن بازنشستگی استرالیا باشید. (بین 65 تا 67 سال)
      • شما می بایست “بالانس خانواده ” را رعایت کرده باشید بدین معنی که بیش از نیمی از فرزندان شما در استرالیا باشند. (برای اطلاعات بیشتر به جدول family-balance test مراجعه کنید).
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق ازمایشات پزشکی تایید شده باشد.
    ویزای والدین استرالیا سابکلاس 870

    ویزای والدین سابکلاس 870 (Sponsored Parent Temporary visa)

    این ویزا یک ویزای موقت است که می تواند امکان اقامت والدین را برای مدت 3 تا 5 سال فراهم نماید البته می توان این ویزا را براب مدت 10 سال در اختیار داشت، باید دقت داشته باشید که این ویزا شامل اجازه کار نمی شود و دارندگان این ویزا از بیمه درمان عمومی استرالیا هم برخوردار نخواهند بود.

    متقاضی این ویزا حتما باید نسبت به دریافت بیمه های درمان خصوصی اقدام نماید و در طول مدت اقامت خود در استرالیا باید تحت پوشش بیمه های درمان خصوصی باشد. برای دریافت این ویزا  متقاضی احتیاج به رعایت بالانس خانواده ندارد. هزینه این ویزا برای مدت 3 سال 5735$ دلار استرالیا و برای مدت 5 سال 11470$ دلار استرالیا است.

      • شهروند استرالیا باشد و یا برای چهار سال اقمت دائم استرالیا را داشته باشد.
      • اگر اسپانسر والدین همسرتان می شوید ایشان هم باید مقیم دائم و یا شهروند استرالیا باشد.
      • بدهی به دولت استرالیا نداشته باشد.
      • شرایط شما از نظر سلامت طبق ازمایشات پزشکی تایید شده باشد.
      • یکی از فرزندان یا فرزندخواندگان شما یا همسرتان اسپانسر شما باشد.
      • بیمه درمانی برای خود تهیه کرده باشید.
    شرایط دارند یا خیر؟ فرزندان در کشورD فرزندان در کشورC فرزندان در کشورB فرزندان در کشورA تعهدات فرزندان مقیم استرالیا تعداد کل فرزندان
     بله  –  –  –  –  1  1
     بله  –  –  –  1  1  2
     خیر  –  –  –  2  1  3
     خیر  –  –  1  1  1  3
     بله  –  –  –  2  2  4
     خیر  –  1 1  1  1  4
     خیر  –  –  1  2  1  4
    خیر 1 1  1  1  1  5
     بله  – 1  1  1  2  5
     بله  –  –  –  2  3  5
     خیر  –  –  2  2  2  6
  • مهاجرت آرایشگران به استرالیا

    مهاجرت آرایشگران به استرالیا

    شرایط و نکات مهم مهاجرت آرایشگران به استرالیا

    مهاجرت به کشوری جدید همواره یک تصمیم مهم و چالش برانگیز برای هر فردی است. از جمله حرفه‌هایی که برخی از افراد در نظر دارند به استرالیا مهاجرت کنند، حرفه آرایشگری است. آرایشگران متخصص از سراسر جهان به دنبال فرصت‌های شغلی و زندگی بهتر در استرالیا هستند.

    استرالیا به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت آرایش و زیبایی شناخته می‌شود. بنابراین، فضای خوبی برای توسعه حرفه آرایشگری وجود دارد. با این حال، برای مهاجرت مهارتی به استرالیا به عنوان یک آرایشگر، باید با شرایط مهاجرت به استرالیا آشنا باشید.

    برای مهاجرت به عنوان آرایشگر نیازی به مدرک تحصیلی نیست و صرفا سوابق مهارتی و تخصص کفایت میکند (به همراه نمره زبان)

     

    علاوه بر تجربه مهارتی، مهاجرت آرایشگران به استرالیا نیازمند آزمون زبان نیز است. برای این منظور، باید آزمون PTE یا  IELTS  را با نمره‌ای قابل قبول گذرانده و تسلط کافی بر زبان انگلیسی داشته باشید.

    در صورتی که می‌خواهید به صورت مستقل به استرالیا مهاجرت کنید، باید بررسی کنید که آیا حرفه آرایشگری در لیست حرفه‌های تقاضا شده استرالیا قرار دارد یا خیر. در صورتی که حرفه شما در این لیست قرار دارد، می‌توانید اقدامات لازم برای مهاجرت خود را آغاز کنید.

    در نهایت، برای مهاجرت به استرالیا به عنوان آرایشگر، باید به محدودیت‌ها و قوانین مهارتی این کشور آشنا باشید. استرالیا قوانین سختی در حوزه مهارتی دارد و باید از آن‌ها پیروی کنید. همچنین، باید در نظر داشته باشید که در صورت مهاجرت به استرالیا، باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید تا بتوانید با مشتریان خود در ارتباط باشید.

    مهاجرت آرایشگران به استرالیا علاوه بر شرایط مهاجرتی، فرصت‌های شغلی بسیار خوبی را نیز به همراه دارد. استرالیا با داشتن یک صنعت آرایش و زیبایی پویا و پیشرو، به آرایشگران متخصص فرصت‌های فراوانی برای پیشرفت و توسعه حرفه‌شان ارائه می‌دهد. در ادامه به برخی از مزایا و فرصت‌های شغلی برای آرایشگران در استرالیا اشاره خواهیم کرد.

    مزایای مهاجرت آرایشگران به استرالیا

    1. بازار کار پویا: صنعت آرایش و زیبایی در استرالیا بسیار پویا و رو به رشد است. با توجه به اینکه استرالیا یک کشور پیشرو در زمینه مد و زیبایی است، همواره نیاز به آرایشگران متخصص در این حوزه وجود دارد. بنابراین، فرصت‌های شغلی آرایشگران برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار بسیار بیشتر از بسیاری از کشورهای دیگر است.

    2. درآمد بالا: به دلیل محبوبیت بالای صنعت آرایش و زیبایی در استرالیا، آرایشگران متخصص می‌توانند به درآمد بالایی دست یابند. با توجه به نیاز مستمر مردم به خدمات آرایش و زیبایی، قیمت‌ها نیز بالا است و این به آرایشگران امکان می‌دهد تا درآمد قابل توجهی کسب کنند.

    3. فرصت‌های توسعه حرفه‌ای: با وجود تکنولوژی‌های جدید و روش‌های نوین در زمینه آرایش و زیبایی، آرایشگران متخصص در استرالیا می‌توانند فرصت‌های توسعه حرفه‌ای فراوانی را تجربه کنند. این شامل حضور در کنفرانس‌ها، آموزش‌های حرفه‌ای، نمایشگاه‌های صنعتی و همچنین شرکت در مسابقات و جوایز می‌شود.

    4. محیط کار حرفه‌ای: استرالیا با داشتن استانداردهای بالا در زمینه صنعت آرایش و زیبایی، محیط کار حرفه‌ای و حرفه‌ای را برای آرایشگران فراهم می‌کند. از نظر تجهیزات و مواد استفاده شده، بهداشت و رعایت استانداردهای بهداشتی، استرالیا یکی از بهترین مکان‌ها برای تمرین حرفه آرایشگری است.

    5. تنوع فرصت‌های شغلی: صنعت آرایش و زیبایی در استرالیا بسیار گسترده است و شامل زمینه‌های مختلفی مانند آرایش عروس، آرایش تئاتر، آرایش فیلم و تلویزیون، آرایش مدلینگ و غیره می‌شود. این به آرایشگران متخصص امکان می‌دهد تا در زمینه‌های مختلف تخصصی شوند و فرصت‌های شغلی گسترده‌تری را تجربه کنند.

    به طور کلی، مهاجرت آرایشگران به استرالیا فرصت‌های شغلی بسیار خوبی را به همراه دارد. با توجه به محبوبیت بالا و رو به رشد صنعت آرایش و زیبایی در این کشور، آرایشگران متخصص می‌توانند به موفقیت و پیشرفت حرفه‌شان دست یابند. با رعایت شرایط مهاجرتی و تجربه مهارتی و تحصیلی مناسب، می‌توانید به عنوان یک آرایشگر متخصص در استرالیا زندگی بهتری را تجربه کنید.

    مشاوران موسسه مهاجرتی پرشین مایگرنت به عنوان بهترین موسسه مهاجرت به استرالیا می توانند شما را در این زمینه یاری نمایند. برای مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

  • سازمان مدیران استرالیا IML

    سازمان مدیران استرالیا IML

    [ultimate_heading main_heading=”سازمان مدیران استرالیا (Institute of Manager and Leaders)”][/ultimate_heading]

    وظیفه اصلی سازمان مدیران استرالیا (The Institute of Managers and Leaders) برگزاری دوره های تخصصی و آموزشی در زمینه های مختلف از جمله مباحث مالی، بازاریابی، فروش، ارتباطات و مدیریت است. علاوه بر آن ارزیابی مهارت مهارتی افراد در انواع مشاغل مدیریتی برای متقاضیان مهاجرت مهارتی به استرالیا که مدارک مهارتیشان نیاز به ارزیابی در کشور استرالیا دارد، از دیگر فعالیت های مهم این سازمان است.

    لازم به ذکر است مدیرانی مورد تایید IML قرار خواهند گرفت که در سازمان هایی بزرگ با سلسله مراتب مدیریتی چند لایه با تعداد افراد زیرمجموعه مقتضی مشغول به کار باشند و این مستندات از طریق چارت های سازمانی مدون ارائه شوند.

    سازمان ارزیابی مدیران استرالیا

    معیارهای ارزیابی:

    سازمان IML به عنوان مرجع ارزیابی توسط دولت استرالیا برای ارزیابی مهارت های مدیریت سطح بالا است. معیارهای ارزیابی بر اساس سطح تجربه مهارتی ، آموزش و صلاحیت های بدست آمده است.

    مدارک مورد نیاز برای ارزیابی در سازمان مدیران استرالیا (IML)

    • مدارک شناسایی و مدارک تحصیلی شامل دانشنامه و ریزنمرات.
    • مدارک مهارتی شامل نامه سوابق مهارتی و شرح وظایف، قراردادهای مهارتی و فیش های حقوقی.
    • چارت های سازمانی با جزئیات تمامی بخش ها، سلسله مراتب مدیریتی و افراد زیرمجموعه.
    • توصیه نامه های معتبر از طرف سایر مدیران مشغول به کار در همان شرکت.
    • وبسایت معتبر و ترجیحا با قابلیت سرچ انگلیسی.

    توجه نمایید این سازمان برای ارزیابی نیاز به مدرک زبان انگلیسی ندارد، سابقه مهارتی بین 8 تا 10 سال اخیر (بعد از تاریخ فارغ التحصیلی) بررسی نموده و مرتبط بودن مدرک تحصیلی با سوابق مهارتی الزامی نمی باشد.

    • مدت اعتبار ارزیابی : 3 سال از تاریخ صدور.
    • نحوه ارسال مدارکاز طریق پست.
    • هزینه ارزیابی: 650 دلار استرالیا.
    • مدت زمان بررسی مدارکحدود 4 هفته مهارتی.
    سازمان مدیران استرالیا

    سازمان مدیران استرالیا، ارزیابی مشاغل زیر را انجام میدهد:

    • مدیر اجرایی یا مدیر عامل [111111]
    • مدیر کل [111211]
    • مدیر فروش و بازاریابی [131112]
    • مدیر تبلیغات [131113]
    • مدیر روابط عمومی [131114]
    • مدیر منابع انسانی [132311]
    • مدیر مهندسی [133211]
    • مدیر عرضه و توزیع [133611]
    • مدیر تدارکات [133612]
  • تست مدیکال و آزمایش پزشکی استرالیا

    تست مدیکال و آزمایش پزشکی استرالیا

    [ultimate_heading main_heading=”تست مدیکال و آزمایشات پزشکی استرالیا”][/ultimate_heading]

    اطلاعاتی در مورد تست مدیکال و آزمایش پزشکی استرالیا

    استرالیا برای اینکه بتواند استانداردهای بهداشتی خود را که از بهترین استانداردهای جهانی هستند حفظ نماید، متقاضیان ویزا و مهاجرت به استرالیا را ملزم به رعایت حداقل استانداردهای بهداشتی نموده است. توصیه می شود تمام متقاضیان ویزای استرالیا که نیاز به انجام آزمایشات و معاینات پزشکی (Medical Tests) دارند، بلافاصله بعد از درخواست ویزا این کار را انجام دهند تا در وقت آنها صرفه جویی شود.

    تست مدیکال استرالیا شامل چه کسانی می شود؟

    همه متقاضیان ویزای موقت و دائم نیازمند انجام الزامات بهداشتی جهت درخواست ویزا خواهند بود، به ویژه متقاضیانی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

    • خانم های بارداری که قصد دارند در استرالیا زایمان کنند.
    • کسانی که قصد دارند بیش از 6 ماه در استرالیا بمانند.
    • کسانی که قصد دارند در استرالیا به یک مرکز درمانی و یا بیمارستان بروند مانند دیدار از یک نوزاد در بیمارستان
    • کسانی که دارای سن 75 به بالا هستند و در خواست ویزای توریستی زیر کلاس 600 را دارند.
    • افرادی که تصمیم دارند در مهد کودک ها یا مراکز مراقبت از کودکان کار کنند یا کار آموز باشند.
    • افرادی که قصد دارند به عنوان پزشک، دندانپزشک، پرستار یا پزشک متخصص تحصیل یا فعالیت نمایند.

    شرایط آزمایش مدیکال استرالیا

    تست مدیکال بسته به نوع ویزا اعم از ویزای کار، تحصیلی و توریستی متفاوت است. ابتدا از طرف ( DIBP) وزارت مهاجرت درخواست معاینه پزشکی صادر می شود و نتیجه آن تا یک سال اعتبار دارد. در صورتیکه درخواست ویزا بیش از 12 ماه به طول انجامد ممکن است نیاز باشد معاینات پزشکی مجددا تکرار شود.

    در مورد ویزای مهارت، معاینه پزشکی، رادیو گرافی قفسه سینه و بعضی آزمایشات ساده یا تخصصی مورد نیاز است. برای درخواست اقامت دائم آزمایش HIV نیز لازم است. رادیوگرافی سینه برای کودکان زیر 11 سال لزومی ندارد. همه متقاصیان اقامت دائم از جمله خود فرد، همسر و فرزندان و افراد وابسته نیاز است که مورد ارزیابی الزامات بهداشتی قرار گیرند.

    اگر درخواست ویزا خارج از استرالیا انجام گیرد، نیاز است که معاینات پزشکی توسط پزشک متخصصی که مورد تایید دولت استرالیا است انجام شود. در صورت درخواست DIBP از متقاضی برای انجام آزمایشات بیشتر، نامه کتبی یرای فرد ارسال می گردد.

    آزمایش ها و تست های مورد نیاز استرالیا (آزمایشات مدیکال استرالیا)

    • آزمایش خون (ایدز و بارداری) برای متقاضیان بالای ۱۵ سال
    • آزمایش ادرار برای متقاضیان بالای ۵ سال
    • رادیوگرافی قفسه‌ سینه برای متقاضیان بالای ۱۱سال
    • آزمایش توبرکولین پوست برای تشخیص سل
    • آزمایش ایدز و هپاتیت در صورت لزوم
    • تست قد، وزن و فشارخون
    • مشاوره پزشک

    کلیه مهاجران و خانواده های آنها باید تست سل بدهند زیرا استرالیا در برابر شیوع سل بسیار حساس است. اگر سل تشخیص داده شود فرایند درخواست ویزا ادامه پیدا می کند تا در آزمایش بعدی فرد از بیماری پاک شده باشد. امکان دارد از فرد خواسته شود که آزمایش ایدز و هپاتیت نیز انجام دهد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

    همه متقاضیان اقامت دائم استرالیا که از 15 سال به بالا هستند نیاز به تست HIV دارند. افراد زیر 15 سال نیز اگرسابقه انتقال خون یا نشانه هایی از بیماری را داشته باشند ملزم به انجام آزمایش HIV هستند. متقاضیان اقامت موقت تنها در صورت تصمیم پزشک معاینه، نیاز به آزمایش HIV دارند.

    قوانین فعلی استرالیا افراد آلوده به ویروس HIV را از گرفتن ویزا جهت مهاجرت محروم نمی کند اما DIBP مشخص می کند  چه میزان هزینه برای درمان های پزشکی بر سیستم بهداشت عمومی تحمیل خواهد شد و در صورت زیاد بودن هزینه ها درخواست ویزا رد خواهد شد.

    استرالیا احتمال انتقال هپاتیت از مهاجران را بسیار کم می داند اما درمواردی هنوز تست هپاتیت B  و C انجام می شود، از جمله متقاضیان مهاجرت که باردار هستند و همچنین افرادی که می خواهند به عنوان پرستار، پزشک و یا دندانپزشک در استرالیا کار کنند. تست هپاتیت B بر روی افراد دارای خالکوبی و سوراخ های ایجاد شده روی بدن، انجام خواهد شد.

    دولت استرالیا با اصرار زیاد برای آزمایشات و معاینات پزشکی قصد محافظت از کشورش را در برابر خطرات ناشی از بیماری ها و همچنین هزینه و تقاضای بالا برای استفاده از منابع بهداشتی خود دارد.

    مدارک مورد نیاز جهت تست مدیکال استرالیا

    جهت حضور در مراکز پزشکی تمامی مدارک زیر را برای همه افراد از جمله فرد اصلی، همسر و یا شوهر و فرزندان به همراه داشته باشید:

    • اصل پاسپورت
    • کپی پاسپورت
    • یک قطعه عکس رنگی پرسنلی
    • شماره HAP ID

    مراکز انجام تست مدیکال:

    افراد داخل استرالیا:

    افرادی که در استرالیا هستند می توانند با مراجعه به Bupa Medical Visa Services  به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنند یا با شماره تلفن9197941300  تماس حاصل نمایند.

     ساکنان ایران:

    https://immi.homeaffairs.gov.au/help-support/contact-us/offices-and-locations/list

    با مراجعه به این لینک می توانید از لیست به روز شده مراکز پزشکی معتمد اداره مهاجرت استرالیا مطلع شوند و در حال حاضر این مراکز پزشکی در تهران خدمات انجام تست مدیکال را به متقاضیان ارائه می نمایند:

     

    بیمارستان آتیه

    نشانی : تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بلوار دادمان

    تلفن: 02188368925
    فکس: 02188372739

     

    بیمارستان ایران مهر

     نشانی :تهران، خیابان دکتر شریعتی، نرسیده به دو راهی قلهک

    تلفن: 02122009071
    فکس: 02122602649

  • سفارت استرالیا در ایران

    سفارت استرالیا در ایران

    [ultimate_heading main_heading=”سفارت استرالیا در ایران”][/ultimate_heading]

    سفارت استرالیا

    روابط ایران و استرالیا از گذشته تا به امروز همواره بسیار خوب بوده است و سفارت این کشور در ایران فعال می باشد. به علت کیفیت بالای زندگی در استرالیا و درخواست زیاد مهاجرت به این کشور، بر آن شدیم تا اطلاعات جامعی را در زمینه سفارت استرالیا در ایران در اختیار هموطنان عزیز قرار دهیم که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

    در مورد سفیر استرالیا در ایران

    طبق اعلام وزارت خارجه استرالیا، خانم لیندا ساکس یکی از دیپلمات های باسابقه، به عنوان سفیر استرالیا در ایران انتخاب شدند. ایشان از سال 1978 تا 1981 در رشته مطالعات آسیا در دانشگاه کوئینزلند به تحصیل پرداخته اند. خانم لیندا ساکس سوابق مهارتی درخشانی در وزارت خارجه کشور استرالیا داشته اند.

    از جمله حضور در آژانس پناهندگان سازمان ملل در سمت مسئول روابط عمومی از سال 1997 تا 2001، سفیر استرالیا در لبنان و عراق و همچنین از اکتبر 2009 تا ژانویه 2011 کمیسر ارشد World Expo در شانگهای چین. آخرین سمت خانم ساکس قبل از حضور در کنسولگری استرالیا در ایران به عنوان سفیر، رئیس اداره تشریفات وزارت خارجه بوده است.

    سفارت استرالیا

    سفارت استرالیا در تهران چه وظایفی را بر عهده دارد؟

    کنسولگری ها برای ارائه پاره ای از خدمات از جمله حفظ منافع ملی خود در کشورهای دیگر ایجاد می شوند. سفارت استرالیا در ایران نیز به منظور ارائه خدمات به شهروندان استرالیایی که خارج از مرزهای این کشور هستند، بوجود آمده است و این یکی از اصلی ترین اهداف این کنسولگری به شمار می رود.

    • انجام خدمات مربوط به زمانبندی مصاحبه ها برای صدور ویزا.
    • حفظ و تقویت روابط دو کشور.
    • ایجاد بهبود مستمر استنباط ایرانیان در زمینه سیاست خارجی استرالیا و همچنین تجارت این کشور.
    • انتقال تصویری دقیق و درست از کشور استرالیا برای مردم ایران.
    • کمک های مشاوره ای کنسولی به شهروندان استرالیایی که خارج از مرزهای این کشور با مشکلاتی روبرو شده اند.
    • انجام خدمات مربوط به اسناد رسمی ازجمله تهیه و تنظیم اظهارنامه ها، شهادت‌نامه‌ها و تأیید اسناد رسمی با نرخ خدمات پایه، تحت قانون هزینه‎‏های کنسولی به شماره ثبت ۱۹۵۵.

    سفارت استرالیا چه خدماتی را در مورد ویزا ارائه می دهد؟

    سفارت استرالیا در ایران از سال 1956 و به دنبال آغاز روابط دیپلماتیک دو کشور در تهران تأسیس گشت، اما در تاریخ ۱۹ ژوئن سال ۲۰۱۸ تمامی امور مربوط به صدور ویزای استرالیا در این سفارت تعطیل شد.

    اداره مهاجرت استرالیا برای رفع این مشکل وب سایتی را ارائه کرده است تا متقاضیان ایرانی که قصد دریافت ویزای استرالیا را دارند به این وب سایت مراجعه کرده و با ایجاد یک حساب کاربری به صورت آنلاین ویزای خود را دریافت نمایند.

    تمامی مراحل دریافت ویزا از جمله آپلود مدارک و پر کردن فرم ها تا صدور ویزا در این وب سایت انجام می شود و هیچ گونه خدماتی در سفارت استرالیا برای ایرانیان به صورت حضوری انجام نمی گیرد.

    آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

    آدرس: خیابان ولیعصر، خیابان شهید سرلشکرفلاحی، خیابان بهار ، خیابان یکتا، پلاک 11

    تلفن: 02186667206

    فکس: 02187777206

    در صورت نیاز به کمک کنسولی فــوری (بعد از ساعات مهارتی) لطفا با شماره تلفن 3305 6261  2 61+  در استرالیا تماس بگیرید.

     

    روزها و ساعات مهارتی سفارت استرالیا در ایران

    روزها و ساعات مهارتی با توجه به خدماتی که ارائه می شود طبق برنامه ذیل می باشد:

    خدمات مرتبط با اسناد رسمی: یکشنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی از ساعت  10 صبح  تا 12 شب

    خدمات مرتبط با گذرنامه: یکشنبه تا پنجشنبه به استثنای تعطیلات رسمی از ساعت 8:30 صبح تا 2:30 بعدازظهر

    آیا در حال حاضر سفارت استرالیا در ایران فعال است؟

    سفارت استرالیا در ایران در گذشته یکی از فعال ترین سفارتها بود و ایرانیانی که قصد مهاجرت به این کشور و درخواست ویزا داشتند طی تماس تلفنی با سفارت و دریافت نوبت حضوری، راهی این کنسولگری می شدند.

    اما در تابستان 97 طبق اعلام صفحه فیسبوک رسمی این کنسولگری، فعالیت بخش ویزای سفارت استرالیا در تهران به شکل دائم متوقف شد و اعلام کردند که از این به بعد تمامی درخواست های صدور ویزا به صورت آنلاین بررسی می شود.

    در آن زمان سفارت اعلام داشت که دلیل این عملکرد تنها آنلاین و اینترنتی شدن روال کارها بوده است و این موضوع فقط مختص ایران نبود، در حقیقت در همه جای دنیا روال کار صدور ویزای استرالیا به شکل اینترنتی درآمد و هیچ تغییری در نحوه رسیدگی به درخواست صدور ویزا برای متقاضیان ایرانی ایجاد نشد. به جز این تغییر سفارت استرالیا همچنان در ایران فعال است و مانند قبل به کار خود ادامه می دهد.

  • دستاوردهای موفق برای ویزاهای بیزینسی اخیر برای مشاغل مختلف

    دستاوردهای موفق برای ویزاهای بیزینسی اخیر برای مشاغل مختلف

    مروری بر دعوتنامه ویزاهای بیزینسی اخذ شده برای مشاغل مختلف

    همونطور که میدونید ویزاهای سرمایه گذاری یکی از راه های مهاجرت به کشور استرالیا هستند که متقاضیان و طرفداران خاص خودشون رو دارند.
    ولی نکته ای که شاید خیلی از شما عزیزان از اون بی اطلاع باشید، طیف گسترده ای از مشاغل و اصنافی هست که میشه از طریق اونها برای ویزاهای سرمایه گذاری کشور استرالیا اقدام کرد.

    در این ویدیو قصد داریم مروری داشته باشیم به تعدادی از مشاغلی که اخیرا برای آنها دعوتنامه ویزای سرمایه گذاری دریافت کردیم. برای مشاهده سایر محتوهای شرکت پرشین مایگرنت در اینستاگرام و آپارات لطفا به صفحه ما در فضای مجازی مراجعه فرمایید :

    🎦 www.instagram.com/persianmigrant
    🎦 www.aparat.com/persianmigrant

    مروری بر دعوتنامه های بیزنسی اخذ شده برای مشاغل مختلف

  • ویزای 186 استرالیا، اقامت دائم با اسپانسری شغلی

    ویزای 186 استرالیا، اقامت دائم با اسپانسری شغلی

    [ultimate_heading main_heading=”ویزای 186 استرالیا”][/ultimate_heading]

    همانطور که می دانید، ورود اتباع خارجی به هر کشوری منوط بر داشتن مجوزی رسمی تحت عنوان ویزا است. بسیاری افراد تمایل دارند جهت اشتغال به حرفه خاصی به کشورهای خارجی سفر کنند. در این صورت باید با توجه به روال های اعلام شده توسط آن کشور مقصد، مدارک لازم درخواست خود را ثبت نمایند.

    ویزای مهارتی معمولا از ۶ ماه تا ۲ سال اعتبار دارد و پس از آن یا باید تمدید شود یا شخص به کشور خود بازگردد. اما ویزا های اقامت دائم برای حضور دائمی افراد متخصص و حرفه ای نیز صادر می شود که می توانند با خیال راحت تا هر زمان که بخواهند در کشور مقصد به فعالیت بپردازند.

    یکی از این ویزا های مهارتی دائمی، ویزای 186 استرالیا یا ویزای اسپانسرشیپ کارفرمای استرالیایی است که به بررسی انواع،‌ شرایط و نحوه دریافت و مزایای آن می پردازیم.

    فرایند مشاوره ویزای اسکیلد استرالیا

    ویزای ۱۸۶ استرالیا، ویزای مهارتی دائمی مختص افراد ماهر و متخصص در رشته خاصی است که از طرف یک کارفرمای معتبر در استرالیا مورد تایید و حمایت قرار میگیرند. بنابراین جهت درخواست این ویزا شما نیازمند درخواست رسمی یک کارفرمای استرالیایی هستید.

    چنانچه شما یک دعوت نامه رسمی از طرف کارفرمایی استرالیایی دریافت کرده اید، می توانید صدور ویزای ۱۸۶ را تقاضا کنید. سپس دولت استرالیا با بررسی درخواست کارفرما و شرایط و مشخصات شما، پس از تایید اعتبار درخواست و صلاحیت شما ویزای ۱۸۶ (Employer Nomination Scheme visa) را صادر می کند. چنانچه با ویزای دیگری مقیم استرالیا هستید نیز می توانید این ویزا را درخواست کنید.

    انواع ویزای ۱۸۶

    ویزای ۱۸۶ به سه روش زیر قابل درخواست است:

    ویزای 186 استرالیا
    [info_list position=”right” font_size_icon=”24″ eg_br_width=”1″][info_list_item list_title=”تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم TRT (Temporary Residence Transition stream)”]این نوع ویزا مخصوص افرادی است که قبلا ویزای ۴۵۷ استرالیا را دریافت کرده باشند و پس از دو سال کار، کارفرمای همان شغل مجددا تمایل داشته باشد که اسپانسر آن ها  شود.[/info_list_item][info_list_item list_title=”ورود مستقیم DE (Direct Entry stream)”]

    چنانچه تاکنون در استرالیا کار نکرده اید، به مدت کمی مشغول کار بوده اید یا واجد شرایط لازم جهت تبدیل اقامت موقت استرالیای خود به اقامت دائم را ندارید می توانید از این طریق اقدام به درخواست ویزا کنید.

    این ویزا به ویژه برای افرادی که می خواهند با پیشنهاد مهارتی کارفرما (job offer) برای اولین بار به صورت مستقیم به استرالیا بروند مناسب است. این نوع درخواست ویزای ۱۸۶، الزاما نیازمند ۳ سال سابقه مهارتی و بررسی مدرک نیست.

    [/info_list_item][info_list_item list_title=”توافق مهارتی (Labour agreement stream)”]

    این نوع ویزا به طور معمول صادر نمی شود. شرایطی مانند شرط سنی ( سن متقاضی باید زیر ۵۰ سال باشد) و… نیاز است. این ویزا برای اشخاصی صادر می شود که کارفرمای آن ها می خواهد جهت دریافت اقامت دائم اسپانسر و حامی آن ها شود. چنین کارفرمایی با دولت استرالیا قرارداد های مخصوصی بسته است.

    [/info_list_item][/info_list]

    شرایط عمومی دریافت ویزای 186 استرالیا

    صدور ویزا کار آسانی نیست. قطعا هر کشوری برای ورود اتباع خارجی شرایط و مقررات مهمی دارد که باید تک به تک بررسی شوند. ویزای ۱۸۶ نیز از این قاعده مستثنا نیست. شرایط درخواست و دریافت ویزای ۱۸۶ به شرح زیر است:

    • پیشنهاد شغلی از طرف یک کارفرمای معتبر؛ اولین نکته ای که مورد بررسی قرار می گیرد، داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای مورد تایید است؛ بنابراین بدون داشتن پیشنهاد مهارتی و عدم حمایت کارفرما، شما نمی توانید ویزای ۱۸۶ را تقاضا کنید. در صورت انتخاب شما توسط کارفرما، شش ماه تا ارائه درخواست ویزای ۱۸۶ فرصت دارید. درخواست ویزای شما باید مرتبط به شغل پیشنهادی کارفرما باشد وگرنه امکان دارد درخواست رد بشود.

     

    • شغل و حرفه؛ شغل مورد تقاضای شما باید با مدرک تحصیلی تان مرتبط باشد؛ هم چنین عنوان کار شما باید مورد نیاز جامعه استرالیا باشد و در لیست MLTSS که همان لیست مشاغل مورد نیاز استرالیاست باشد. این لیست به طور سالانه توسط اداره مهاجرت استرالیا بروزرسانی می شود.

     

    • سن؛ متقاضی این نوع ویزا باید کم تر از ۴۵ سال داشته باشد، اما استثناهایی نیز وجود دارد.

     

    • تجربه و مهارت؛ قطعا افراد ماهر و باتجربه تحت حمایت کارفرما قرار می گیرند؛‌ بنابراین برای اخذ این ویزا باید شرایط و مهارت کافی برای شغل مورد نظر را داشته باشید که این شرایط با توجه به نوع ویزای 186 استرالیا و هم چنین سطح مورد نظر شما متفاوت است.

     

    • تسلط به زبان انگلیسی: متقاضی جهت درخواست این ویزا باید تسلط نسبی بر زبان انگلیسی داشته باشد. حداقل نمره آزمون آیلتس مورد تایید برای این ویزا معادل میانگین 4.5 در آزمون آیلتس یا معادل آن در سایر آزمون های مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا است.

     

    • سلامتی؛‌ شخص متقاضی باید از سلامت کافی برخوردار باشد. شما و تمام اعضای خانواده که اسامی آن ها در تقاضانامه ویزای ۱۸۶ آمده است ( چه در حال مهاجرت به استرالیاست چه نه) ملزم به انجام آزمایش سلامت هستید. لازم به ذکر است که نتایج آزمایشات مربوط به سلامت معمولا تنها ۱۲ ماه اعتبار دارند.

     

    • بررسی شخصیت؛ فرد متقاضی از نظر شخصیتی نیز مورد بررسی قرار می گیرد. به همین منظور شما و تمامی اعضای خانواده که اسامی آن ها در فرم تقاضا آمده است (چه قصد مهاجرت داشته باشد چه نه) ملزم به دریافت گواهی عدم سوءپیشینه از کشوری که پس از ۱۶ سالگی حداقل به مدت ۱۰ سال مقیم آن بوده اید و ارائه آن هستید. قبل از دریافت گواهی عدم سوءپیشینه به دنبال مهیا کردن سوابق خود نباشید.

     

    • خانواده؛ افرادی که می توان نام آن ها را در فرم تقاضای ویزای ۱۸۶ ذکر کرد عبارتند از فرزندان ( فرزندان خود، همسر یا فرزند خوانده ها) و همسر ( همسر قانونی یا ازدواج سفید). شما باید شواهد ارتباط این افراد با خود را نیز ارائه دهید. البته همانطور که اشاره شد همسر و فرزندان شما باید از نظر سلامتی و شخصیت مورد تایید باشند.

     

    • تعهد به دولت استرالیا؛‌ پس از دریافت ویزای ۱۸۶ شما و اعضای خانواده ملزم به تبعیت از تمامی قوانین استرالیا هستید.
    شرایط تبدیل ویزای 186

    شرایط لازم برای تبدیل ویزای موقت ۴۵۷ به ویزای ۱۸۶

    جهت درخواست تبدیل ویزای ۴۵۷ به ویزای ۱۸۶ وجود شرایط زیر الزامی است:

    • سن کم تر از ۵۰ سال؛ متقاضی این نوع ویزا باید کم تر از ۵۰ سال سن داشته باشد. البته دانشمندان و محققان شامل استثنا می شوند.
    • حداقل نمره آیلتس ۶ باشد.
    • عدم بررسی مدارک؛ زیرا متقاضی حداقل به مدت ۲ سال در استرالیا مشغول به حرفه خود بوده است.
    • انجام تست های سالانه Training benchmark توسط کارفرما
    • درخواست در رشته مورد نیاز استرالیا؛
    • دریافت حقوق برابر شهروند یا شخص مقیم استرالیا توسط کارفرما
    • کارفرما همان کارفرمایی باشد که شما به مدت دو سال برایش کار کرده اید و باید قرارداد ۲ ساله ای با شما ببندد.

    شرایط دریافت ویزای ۱۸۶ به طور مستقیم

    برای دریافت ویزای ۱۸۶ به طور مستقیم علاوه بر شرایط عمومی به یک سری شروط دیگر نیز توجه می شود مانند:

    • متقاضی ۳ سال سابقه کار در حرفه درخواستی را داشته باشد.
    • مطابق حقوق یک شهروند استرالیایی یا یک شخص مقیم استرالیا حقوق دریافت کند.
    • کارفرما یک قرارداد ۲ ساله با او ببندد.
    • تست های Training benchmark سالانه توسط کارفرما انجام شود.

    مدت زمان صدور ویزای ۱۸۶

    همانطور که اشاره شد، صدور ویزا کار زمان بری است و نیازمند بررسی است؛‌ هم چنین براساس نوع ویزای ۱۸۶ و دلایلی دیگر مدت صدور آن برای هر شخص متفاوت است. هرگز نمی توان زمان دقیقی برای اخذ ویزای ۱۸۶ بیان کرد.

    براساس آمار، ۷۵٪ از درخواست ها در مدن ۵ ماه و ۹۰٪ آن ها در مدت ۶ ماه بررسی و پردازش شده اند. حداکثر مدت زمان صدور ویزا برای هر یک از شاخه های تغییر اقامت موقت، ورود مستقیم و توافق مهارتی به ترتیب ۱۳، ۲۰ و نامشخص ذکر شده است.

    هزینه ویزای ۱۸۶

    برای بررسی مدارک و درخوات شما و هم چنین صدور ویزای هر یک از شما و اعضای خانواده خود هزینه ای دریافت می شود که به طور مستقیم به حساب اداره مهاجرت استرالیا فرستاده خواهد شد. هزینه صدور ویزا برای اشخاص زیر به شرح زیر است:

    • شخص اصلی؛‌ 4115 دلار استرالیا
    • همسر و همراهان بالای 18 سال؛ 2060 دلار استرالیا
    • فرزند زیر ۱۸ سال؛ 1030 دلار استرالیا

    پرداخت هزینه ویزا به طور قسطی و در دو مرحله انجام می شود.

    • مرحله اول؛ بخش اول قسط هنگام ثبت تقاضای ویزا پرداخت می شود.
    • مرحله دوم؛ قسط دوم باید در زمان اعلام شده پرداخت شود. تا زمان پرداخت این قسط ویزا صادر نمی شود.
    • امکان درخواست شهروندی در استرالیا در صورت وجود شرایط لازم
    • امکان رفت و آمد به استرالیا به مدت ۵ سال؛ پس از این زمان باید ویزای بازگشت یا ویزای دیگری جهت بازگشت به استرالیا دریافت کنید.

    چرا ویزای 186 استرالیا؟

    ویزای ۱۸۶ مزایای فوق العاده ای برای شما و هر یک از اعضای خانواده تان دارد که به شرح زیر است:

    • امکان اقامت دائمی در استرالیا.
    • امکان تحصیل و کار در استرالیا.
    • برخورداری از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان.
    • حامی و اسپانسر شدن اقوام واجد شرایط لازم جهت دریافت اقامت دائم در استرالیا.

    سخن آخر

    استرالیا یک کشور بسیار زیبا و بسیار توریست پذیر است. چنانچه در حرفه خاصی مهارت و سابقه مهارتی کافی و قصد مهاجرت مهارتی دارید، می توانید پس از ارزیابی مطالب فوق و با بررسی اقتصاد روز استرالیا (بررسی اینکه در حال حاضر در وضعیت اقتصادی خوبی به سر می برد یا نه)، نرخ بیمهارتی، شرایط زندگی در آن کشور مانند آداب و رسوم و دیگر شرایط به درخواست ویزای 186 استرالیا اقدام کنید.

    ویزای 186 استرالیا
  • مجموعه مصاحبه های برادران منش (مدیران شرکت Sydney Contracting Engineers)

    مجموعه مصاحبه های برادران منش (مدیران شرکت Sydney Contracting Engineers)

    مجموعه مصاحبه های سازمان مهاجرتی پرشین مایگرنت با برادران منش

     

    صحبت هاب مفصلی داشتیم با برادران منش، مدیران عامل یکی از بزرگترین شرکت های عمرانی و ساخت و ساز در استرالیا که نه تنها توصیه ها و تجربیات جالب و بی نظیری برای کلاینت های عزیز بیزنسی خواهند داشت، بلکه برای متقاضیان ویزاهای مهارتی هم نکات کم نظیری رو ارائه کرده اند.

    قسمت اول مصاحبه با برادران منش با موضوع بازار کار مهندسان عمران

    قسمت دوم مصاحبه با برادران منش با موضوع بازار کار مهندسان عمران

    قسمت سوم مصاحبه با برادران منش با موضوع وضعیت استخدام نیروهای عمرانی و نیز شرکت های Sole Trader در استرالیا

    قسمت چهارم مصاحبه با برادران منش با موضوع وضعیت استخدام نیروهای عمرانی و نیز شرکت های Sole Trader در استرالیا

    قسمت پنجم مصاحبه با برادران منش با موضوع راه اندازی کسب و کار در استرالیا

    قسمت ششم مصاحبه با برادران منش – هرآنچه درباره راه اندازی کسب و کار در استرالیا باید بدایند

    قسمت هفتم مصاحبه با برادران منش در خصوص راه کار های سرمایه گذاری در سیستم های شراکتی ساخت و ساز (Trust Company) در استرالیا

    قسمت هشتم مصاحبه با برادران منش با موضوع راه کارهای سرمایه گذاری در زمینه های وابسته به ساخت و ساز

    قسمت نهم مصاحبه با برادران منش با موضوع راه کارهای سرمایه گذاری در صنایع وابسته به ساخت و ساز در استرالیا

    قسمت دهم مصاحبه با برادران منش – فرصت طلایی سرمایه گذاری در کنار بهترین های صنعت ساخت و ساز

    قسمت یازدهم مصاحبه با برادران منش – پاسخ به پرسش های متعدد بیزینسمن های ایرانی در خصوص چگونگی راه اندازی کسب و کار در استرالیا

    قسمت دوازدهم مصاحبه با برادران منش – ادامه پاسخ به پرسش های متعدد بیزینسمن های ایرانی در خصوص چگونگی راه اندازی کسب و کار در استرالیا

    قسمت سیزدهم مصاحبه با برادران منش با موضوع بررسی شرایط راه اندازی کسب و کار موفق و اخذ وام های بانکی

    قسمت چهاردهم مصاحبه با برادران منش – پاسخ به پرسش های عزیزانی که در زمینه سرمایه گذاری اقدام کرده و در خصوص وام های بانکی سئوال داشته اند

    قسمت پانزدهم و آخرین قسمت از مجموعه مصاحبه های برادران منش – بهترین های ساخت و ساز در استرالیا به سئوالات شما پاسخ می دهند

  • همه چیز درباره ساختار اقتصادی استرالیا

    همه چیز درباره ساختار اقتصادی استرالیا

    گفتگوی با جناب آقای مسعود حبیبیان

    در این گفتگو به موارد ذیل پرداخته شده است:
    ساختار اقتصادی استرالیا در قیاس با سایر کشور ها.
    اهمیت مطالعه ی اقتصادی و مشاوره های اقتصادی در راه اندازی کسب و کار در استرالیا.
    اهمیت دقت در امور مالیاتی و ثبت اطلاعات در شروع یک کسب و کار در استرالیا. انتقال سرمایه به استرالیا و شرایط آن.
    مراحل شروع و ثبت شرکت و تشکیل یک کسب و کار در استرالیا. اهمیت کسب و کار های با مقیاس کوچک در ساختار اقتصادی استرالیا.
    زمینه های مناسب و رو به رشد اقتصادی در کشور استرالیا.
    و در نهایت خدمات بی شمار شرکت سیگما.

    اقتصاد استرالیا در ۲۶ سال اخیر از موانع بزرگی مانند بحران اقتصادی آسیا، ترکیدن حباب اقتصادی موسوم به حباب دات‌کام و نیز بحران جهانی سال ۲۰۰۸ به سلامت عبور کرده است و هیچ‌یک از این چالش‌های بزرگ نتوانسته‌اند خللی در رشد اقتصادی این کشور پهناور ایجاد کنند.

    آمارهایی که اخیراً منتشر شده‌ نشان می‌دهند که استرالیا رکورد دوره‌های متوالی رشد اقتصادی در جهان  را به نام خود ثبت کرده است: ۱۰۴ دوره سه‌ماهه رشد بدون وقفه.

    هلند که قبلاً در این زمینه رکورددار بود، پس از طی ۱۰۳ دوره متوالی از رشد اقتصادی بالاخره پس از ۲۵ سال و ۹ ماه طعم رکود (رشد اقتصادی منفی در دو دوره متوالی) را چشید.

    همه چیز درباره ساختار اقتصادی استرالیا (قسمت دوم):

    همه چیز درباره ساختار اقتصادی استرالیا (قسمت اول):