دسته: نیوزیلند

  • آزمون های زبان مورد تایید نیوزیلند

    آزمون های زبان مورد تایید نیوزیلند

    کشور نیوزیلند نیز همچون هر کشور مهاجر پذیر دیگری، در شروط صدور ویزا و اقامت خود از افراد نمراتی را در آزمون های زبان مورد تإیید خود طلب می کند. نکته جالب در مورد اداره مهاجرت این کشور که آن را نسبت به کشور های کانادا و استرالیا متفاوت می سازد این است که در اکثر ویزاهای خود، نمرات هر مهارت زبانی (Speaking ,Listening ,Reading ,Writing)  را به طور مجزا بررسی نکرده و تنها حداقل نمره ای را در میانگین این نمرات یا همان نمره Overall شرط کرده است.

    آزمون های مورد تایید کشور نیوزیلند به شرح زیر می باشند:

    سازمان OET
    FCE
    امتحان تافل
    PTE
    IELTS

    به طور مثال در مورد ویزای نیروی متخصص با هدف اخذ اقامت دائم کشور نیوزیلند، هر یک از نمرات زیر قابل قبول و استفاده می باشند:

    • آیلتس جنرال و یا آکادمیک با نمره میانگین 6.5  (هیچ حداقلی برای مهارت ها در نظر گرفته نشده است)
    • تافل با نمره میانگین ۷۹ (هیچ حداقلی برای مهارت ها در نظر گرفته نشده است)
    • PTE با نمره میانگین 58 (هیچ حداقلی برای مهارت ها در نظر گرفته نشده است)
    • FCE با نمره میانگین 176 (هیچ حداقلی برای مهارت ها در نظر گرفته نشده است)
    • OET اخذ Grade B در تمامی مهارت ها
    آزمون OET
    [ultimate_heading main_heading=”OET” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    در میان آزمون های یاد شده برای مهاجرت به کشور نیوزیلند، آزمون OET نوع خاصی از آزمون زبان است که در کنار محک زدن زبان انگلیسی افراد به مباحث تخصصی رشته افراد پرداخته و در مهاجرت از طریق مشاغلی همچون پرستاری، پزشکی و پیراپزشکی مورد تایید و استفاده می باشد.

    پزشکان و یا کارکنان مراکز درمانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای نیروی متخصص و یا کار کردن در مراکز پزشکی و درمانی خارج از کشور را دارند، می بایست برای اثبات توانایی زبانی خود در سطوح مورد نظر، در این آزمون شرکت نمایند.

    این آزمون که توسط مرکز آزمون های بین المللی دانشگاه کمبریج طراحی گردیده است، توانایی افراد متخصص در حوزه درمان و علوم پزشکی را در زمینه تخصصی آنها می سنجد.برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    [ultimate_heading main_heading=”IELTS” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    در بین آزمون های یاد شده، آزمون IELTS  نیز مورد تایید کشور نیوزیلند می باشد. این آزمون در دو نوع Academic  و General Training  برگزار می شود. نوع Academic آن به محک زدن قدرت استفاده از زبان انگلیسی در محیط های دانشگاهی و علمی می پردازد.

    کشورهای استرالیا و نیوزیلند هیچ تفاوتی در بین نوع Academic و General Training قائل نشده و در مورد ویزاهای اقامت دائم، هر دو را مورد تایید قرار داده اند. در نوع GENERAL TRAINING این آزمون، بیشتر قدرت استفاده از زبان انگلیسی در زندگی روزمره مورد توجه قرار گرفته است.برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    ایلتس
    آزمون زبا نیوزیلند
    [ultimate_heading main_heading=”PTE” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    آزمون PTE  که در حال حاضر فقط در نوع Academic ارائه می شود برای مهاجرت به کشور های استرالیا و نیوزیلند قابل استفاده می باشد ولی مورد تایید برخی دانشگاه های کشور کانادا برای اخذ ویزای دانشجویی نیز می باشد. این آزمون به طور کامل توسط کامپیوتر و در مراکز مورد تایید دانشگاه پیرسن برگزار می شود.

    نوع تصحیح آن بگونه ای است که توسط هوش مصنوعی انجام شده و هیچ دخالت انسانی وجود ندارد. از آنجاییکه این دانشگاه در ایران مرکزی را تعریف نکرده است، ایرانیان متقاضی می بایست برای حضور در این آزمون به کشورهای دیگر سفر کنند.برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    [ultimate_heading main_heading=”TOEFL” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    آزمون TOEFL نیز برای مهاجرت به استرالیا و یا نیوزیلند گزینه قابل قبولی است. این آزمون از قدمت بالایی برخوردار بوده و در دو نوع کتبی (Paper-based)  و کامپیوتری (Internet-based) برگزار می شود.

    بر خلاف آزمون PTE که از طریق کامپیوتر بوده و تصحیح آن توسط هوش مصنوعی انجام می پذیرد، در نمره دهی نوع کامپیوتری آزمون تافل، دخالت انسانی وجود دارد.برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    ویزای سرمایه گذاری استرالیا
    ویزای سرمایه گذاری استرالیا
    [ultimate_heading main_heading=”FCE” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    از آزمون FCE شاید بتوان به عنوان تنها باقیمانده نسل های اولیه و پیش قدم آزمون های زبان نام برد. این آزمون همچنان یکی از معتبرترین منابع سنجش توانایی های فردی در استفاده از زبان انگلیسی تا سطح Upper Intermediate می باشد.

    معیار این آزمون سنجش مهارت های زبانی فرد در محیط های اجتماعی و قرار گرفتن در موقعیت های روزمره می باشد.برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    نکاتی که در مورد آزمون های زبان باید مورد توجه قرار بگیرند:

    1- آزمون انتخابی شما حتما می بایست در لیست آزمون های مورد تایید کشور مقصد باشد.

    2ـ برخی از آزمون های زبان دارای انواعی از قبیل General و یا Academic می باشند. برای اخذ ویزاهای مختلف این احتمال وجود دارد که کشور مقصد نوع خاصی را شرط کرده باشد.

    3ـ اداره مهاجرت هر کشوری برای مدت زمان اعتبار آزمون های زبان، زمان خاصی را قبول می کنند. فارغ از این که چه آزمونی را انتخاب می کنید معیار منقضی شدن کارنامه فارغ از تاریخ انقضای چاپ شده بر روی کارنامه بوده و بر اساس تایید کشور مقصد است.

    4ـ برخی از این آزمون ها در مراکز مربوطه در ایران برگزار می شوند ولی برای حضور در برخی دیگر می بایست به کشور دیگری سفر داشته باشید.

    5ـ بسته به میزان تسلط شما به برخی مباحث خاص زبان های خارجی و وجود نقاط قوت و ضعف، ممکن است در بین آزمون های مورد تایید، امکان موفقیت شما و کسب نمره بالاتر در آزمون خاصی نسبت به بقیه آزمون ها بیشتر باشد، از این رو مشاوره با مدرسین با تجربه زبان پیش از انتخاب آزمون پیشنهاد می شود.

  • درباره نیوزیلند

    درباره نیوزیلند

    مهاجرت به نیوزیلند: همه چیز درباره نیوزیلند

    نیوزیلند یک کشور ثروتمند و صلح طلب در جنوب غربی اقیانوس آرام است. از همسایگان این کشور می ­توان به استرالیا، جزایر تونگا ،فیجی و نیوکالدونیا اشاره کرد. ساکنان آن عمدتا اروپایی­ ها هستند که در سال 1624 اولین بار به این کشور وارد شدند و اکنون در حدود 75 درصد جمعیت کل این کشور را به خود اختصاص داده ­اند. مائوری­ ها که قدیمی ترین ساکنان این کشور می ­باشند و درجزایر پولینزی ساکن هستند، 15 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می ­دهند و آسیایی­ ها نیز حدود 7 درصد جمعیت این کشور را شامل می شوند. تلفیق فرهنگ­ های مختلف، بستر مناسبی برای ورود مهاجرین به این کشور برای زندگی و پیشرفت شده است.

    داشتن زیر ساخت ­های پیشرفته صنعتی و کشاورزی، تراکم جمعیتی پایین، ثبات اقتصادی، سیستم آموزشی قوی و اتخاذ سیاست­های اقتصادی مناسب، این کشور متمول را جزء سرزمین های پرمتقاضی برای مهاجرت قرار داده و بطور یقین دارندگان اقامت این کشور از رفاه اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی برای زندگی برخوردارند.

    ویزای سرمایه گذاری استرالیا
    • جغرافیای نیوزیلند:

      این کشور کوهستانی از دو جزیره اصلی و تعداد زیادی از جزایر کوچک تر تشکیل شده است. حدود 75 درصد از جمعیت این کشور در جزیره شمالی ساکن هستند. سرزمین ابرهای کشیده معنی کشور نیوزیلند در زبان مائوری است. در جزیره جنوبی رشته کوه آلپ با کوهستان هایی به ارتفاع بالای 3000 متر، آب و هوایی معتدل و مرطوب و گاها خنک را برای این کشور به ارمغان آورده است. قله کوک با ارتفاع 3764، مرتفع ترین مکان این کشور و رودخانه­ وایکاتو با 420 کیلومتر طول، بلندترین رود این کشور وسیع محسوب می­ شوند. این کشور از 16 استان و 50 شهر تشکیل شده است.

    • شهرهای مهم نیوزیلند:

      شهر ولینگتون پایتخت سیاسی این کشور و سومین شهر پر جمعیت آن با حدود 390،000 نفربه حساب می ­آید، شهر آوکلند با جمعیت حدودی 1،335،000 پایتخت اقتصادی و پرجمعیت­ ترین شهر این کشور است که میزبان تعداد زیادی از ایرانیان است. شهر کرایست چرچ با جمعیت حدودی 450،000 دومین شهر پر جمعیت این کشور مرفه می­ باشد. بر اساس تحقیقات بین المللی میزان رضایت از زندگی در بین مردم نیوزیلند در سطح بسیار بالایی در مقایسه با سایر کشورهای جهان بوده است و بررسی برخی از شاخصه های رفاهی و اجتماعی نیوزیلند اطلاعات شفاف تری راجع به این کشور ارائه می­ دهد.

    مذهب در نیوزیلند:

    مسیحیت رایج ­ترین دین این کشور محسوب می شود و حدود 49 درصد از جمعیت این کشور مسیحی هستند. در حدود 42 درصد جمعیت آن بدون اعتقاد به آیین رسمی و مابقی جمعیت آن پیرو سایر ادیان می باشند. بطور کلی بر طبق قانون اساسی نیوزلند داشتن هر نوع مذهب در این کشور آزاد است.

    [info_list position=”right” icon_color=”#dd3333″ font_size_icon=”32″ eg_br_width=”1″][info_list_item list_title=”مقایسه شاخصه های اجتماعی نیوزلند با سایر کشورها:” list_icon=”Defaults-plane”]

    • نیوزیلند بر اساس شاخصه­ های زندگی از دید مجله اکونومیست در سال 2006 رتبه دهم در دنیا را کسب کرده است.
    • رتبه این کشور بر اساس سطح کامروایی عمومی انستیتو لگاتوم در سال 2009 دهم بوده است.
    • نیوزیلند بر اساس بررسی میزان رضایت از زندگی توسط انستیتو لگاتوم در سال 2007 رتبه اول را داشت.
    • این کشور رتبه اول شاخص صلح جهانی در سال 2009 را کسب کرده است.
    • رتبه این کشور در میزان آزادی مطبوعات از نظر خبرنگاران بدون مرز پنجم بوده است.
    • از مهم ترین نکات داشتن کمترین فساد اقتصادی در بین تمام کشور های دنیا می ­باشد.

    [/info_list_item][/info_list]

    مهاجرت به نیوزیلند

    نظام حکومتی نیوزیلند:

    نیوزیلند دارای حکومت مشروطه­ سلطنتی و دموکراسی پارلمانی است و همانند کشورهای استرالیا و کانادا ملکه الیزابت دوم رئیس حکومت نیوزیلند محسوب می شود. این کشور با جمعیتی حدود پنج میلیون نفر و مساحت تقریبی 270،000،000 کیلومتر مربع، پتانسیل زیادی برای جذب مهاجرین جدیدی که به دنبال آرامش و رفاه هستند را دارد. امید به زندگی برای آقایان 80 سال و بانوان عدد قابل توجه 83 سال است. . ساکنین آن به زبان انگلیسی و مائوری صحبت می کنند و دلار نیوزیلند پول رسمی این کشور محسوب می شود.

    [info_list position=”right” icon_color=”#dd3333″ font_size_icon=”32″ eg_br_width=”1″][info_list_item list_title=”اقتصاد نیوزیلند” list_icon=”Defaults-money”]کشاورزی و دامپروری بزرگترین سهم را در اقتصاد توسعه یافته نیوزیلند ایفا می کند. همچنین صنعت و توریست نیز نقش غیر قابل انمهارتی در توسعه­  نیوزیلند داشته­ است. نرخ بیمهارتی 4 درصدی این کشور بطور واضح گویای اقتصاد رو به رشد آن است. هر ساله توریست­ های زیادی از یخچال های طبیعی، دریاچه­ ها، سواحل­ و چشمه­ های آب گرم آن دیدن می ­کنند. به خاطر دارا بودن شرایط جغرافیایی، داشتن مرزهای آبی با سایر کشورها و سیاست های محافظتی، بیشتر گونه­ های جانوری و دریایی نایاب در این کشور یافت می شوند که از جاذبه­ های مهم این کشور محسوب شده و سالانه مشتاقان زیادی را به این کشور جذب می کند و باعث رونق اقتصاد ساکنان بومی این کشور می ­شود.[/info_list_item][info_list_item list_title=”آموزش و تحصیل در نیوزیلند” list_icon=”Defaults-book”]نیوزیلند جز کشور های با سطح آموزش مناسب به حساب می آید. در ذیل اشاره ای مختصر به دانشگاه های معروف این کشور شده است:

    • دانشگاه اوکلند که رتبه 64 علمی در بین دانشگاه های جهان را داراست
    • دانشگاه صنعتی اوکلند در شهر اوکلند
    • دانشگاه اتاگو در شهر دنیدن
    • دانشگاه کانتربوری در شهر کراست چرچ
    • دانشگاه ویکتوریا در شهر ولینگتون

    همچنین وجود مدارس با امکانات و سطح آموزشی با کیفیت برای همه اقشار جامعه نگرانی بسیاری از خانواده ها جهت تحصیل فرزندانشان را بطور کامل رفع کرده است. 99 درصد از بزرگسالان نیوزیلندی با سواد هستند که گویای اهمیت تحصیلات در این کشور می ­باشد.[/info_list_item][/info_list]

  • سازمان های ارزیاب نیوزیلند

    سازمان های ارزیاب نیوزیلند

    ویزای سرمایه گذاری استرالیا

    سازمان ارزیابی بین المللی مدارک تحصیلی یا اصطلاحا IQA:

    چنانچه قصد مهاجرت به نیوزیلند را دارید، مدارک تحصیلی متقاضی باید توسط سازمان های ارزیاب نیوزیلند مورد ارزیابی قرار بگیرد. ارزیابی بین اللمللی مدارک تحصیلی یا اصطلاحا IQA، ارزیابی دقیق مدارک دانشگاهی است که متقاضی خارج از نیوزیلند کسب کرده است. بررسی مدارک تحصیلی بر مبنای تحلیل جزییات مدرک تحصیلی صورت می گیرد.

    در اصل این ارزیابی مدارک تحصیلی که متقاضی خارج از نیوزیلند کسب کرده را با سطح مقاطع تحصیلی در نیوزیلند می سنجد و مورد قیاس قرار می دهد.

    مدت زمان بررسی پرونده و صدور جواب نهایی 25 روز مهارتی از زمان ثبت پرونده به انضمام تمامی مدارک و اطلاعات مورد نیاز است. برخی از پرونده ها به دلیل پیچیدگی و یا نیاز به اطلاعات تکمیلی ممکن است زمانبر تر شوند.

    در صورتیکه آفیسر پرونده از شما اطلاعات بیشتری بخواهد، تا 30 روز فرصت ارائه مدارک به متقاضی داده  می شود و در صورت عدم ارائه این مدارک، اپلیکیشن کنسل، هزینه های اداری از وجه پرداختی شما کسر شده و مابقی هزینه به متقاضی عودت می شود.

    هزینه ارزیابی IQA برای بررسی مدارک تحصیلی 445 دلار نیوزیلند می باشد. شایان ذکر است متقاضی باید برای هر مقطع تحصیلی، یک اپلیکیشن مجزا ثبت کند.

    • پاسپورت
    • مدرک دانشگاهی
    • ریزنمرات
    • سیلابس درسی

    تمامی مدارک ارسالی به سازمان ارزیابی باید ترجمه رسمی به زبان انگلیسی داشته باشند و اسکن اصل مدرک هم ضمیمه کلیه مدارک باشد.

    • اطلاعات شخصی شامل آدرس ایمیل، شماره تماس و آدرس پستی
    • اطلاعات دانشگاه محل تحصیل شامل آدرس پستی، نام دانشکده و آدرس وب سایت
    • اطلاعات مربوط به مدرک تحصیلی شامل کشور محل تحصیل، تاریخ شروع و اتمام تحصیل
    • اطلاعات مربوط به وکیل مهاجرتی (در صورتیکه از یکی از وکلای مورد تایید اداره مهاجرت نیوزیلند کمک می گیرید)
    • مقاطع تحصیلی بعد از دیپلم (مدارک مرتبط با دوره دبیرستان مورد ارزیابی قرار نمی گیرند)
    • مقطع تحصیلی که به اتمام رسیده باشد.
    • دانشگاه مورد تایید باشد.
    • طول مدت دوره باید حداقل 400 ساعت معادل 10 هفته تمام وقت باشد. مقاطع تحصیلی که طول مدت دوره آنها کمتر از این مدت باشد، مورد ارزیابی قرار نخواهند گرفت.
    • مدارک اخذ شده از موسسات آموزشی
    • گواهی شرکت در دوره های آموزشی
    • گواهی اشتغال به کار
    • گواهی دوره های بین المللی تخصصی مثل CISCO یا Microsoft

    مؤسسه مهندسین حرفه ای نیوزیلند

    IPENZ) The Institution of Professional Engineers New Zealand) 

    کشور نیوزیلند با دارا بودن پتانسیل های بالا و معادن و ذخائر طبیعی، یکی از نقاط برجسته جذب سرمایه و سرمایه گذار از نقاط مختلف جهان می باشد. بیشترین زمینه های سرمایه گذاری های انجام شده در این کشور تمرکز خاصی بر صنایع داشته است که این موضوع اضطرار وجود مهندسین در رشته های مختلف را از هر زمانی بیشتر کرده است.

    جذب نیروهای مهندسی به جهت پویاسازی این صنایع از اهمیت بالایی برخردار بوده و حساسیت و دقت زیادی را می طلبد. سازمان مهندسین نیوزیلند IPENZ با قدمتی صد ساله، متولی ارزیابی مهندسین متقاضی مهاجرت به نیوزیلند می باشد.

    نکته حائز اهمیت در مورد سازمان IPENZ که یکی از سازمان های ارزیاب نیوزیلند است، بازه گسترده فعالیت های آن در امور مهندسی است. خدمات گسترده این سازمان تنها ارزیابی نبوده و به مباحث آموزشی، حمایتی، مهارتیابی و سرمایه گذاری های کلان در زمینه های مهندسی نیز می پردازد.

    این سازمان با اکثر سازمان های مهندسی معتبر دنیا همچون Washington Accord – International Engineering Alliance در ارتباط مهارتی تنگاتنگ بوده و به تبادل خدمات، دانش و نیروی کار در سراسر دنیا مشغول است.جالب است بدانید که IPENZ از ابتدا و در واقع یک NGO – Non Governmental Organization بوده است. این بدان معناست که این مجموعه غیر دولتی و توسط خود مهندسین کشور استرالیا تاسیس شده است.

    گرچه خدمات این سازمان بسیار مؤثر و مورد تایید می باشد و مجوز های ابتدایی مهاجرت مهندسین از درگاه این مجموعه به دست می آید، تصمیم گیرنده اصلی و تایید کننده مهندسین تنها این سازمان نبوده و کلیه امور در کنار سازمان دولتی دیگری انجام می پذیرد.

    این سازمان دولتی CPEng – Chartered Professional Engineers نام داشته و دوش به دوش IPENZ مراحل تایید مهارت مهندسین از سراسر کشور را انجام می دهد.اخذ ارزیابی مثبت از IPENZ صرفا جهت مهاجرت نبوده و تایید بالایی برای ورود به بازار کار نیوزیلند نیز می باشد.

    سازمان های ارزیاب نیوزیلند

    پروسه ارزیابی سازمان مهندسی نیوزیلند: 

    مهندسانی که مدرک تحصیلی خود را خارج از نیوزیلند اخذ نموده اند، باید تاییدیه ای از سازمان مهندسی نیوزیلند (یکی از سازمان های ارزیاب نیوزیلند) برای پروسه ویزا داشته باشند. سطح استاندارد، توافقنامه واشنگتن و یا معادل آن می باشد. بنابراین طی پروسه ای باید ارزیابی تحصیلات صورت پذیرد. به این منظور متقاضی باید فرم ارزیابی Knowledge Assessment را تکمیل کند. در صورت مثبت بودن نتیجه ارزیابی، متقاضی می تواند برای ارزیابی CPEng و Chartered Membership (عضویت در سازمان مهندسی نیوزیلند) اقدام نماید.

    1. دانش علوم طبیعی
    2. دانش ریاضی
    3. دانش پایه مهندسی
    4. دانش تخصصی مهندسی
    5. دانش طراحی فرآیند
    6. دانش فنی مهندسی
    7. مهندسی دانش اجتماعی
    8. دانش تحقیق محور
    [ultimate_heading main_heading=”مراحل انجام پروسه” heading_tag=”h4″ alignment=”right”]پروسه ارزیابی به صورت آنلاین صورت می پذیرد و شامل چهار مرحله آماده سازی مدارک، اعتبارسنجی، ارزیابی، تصمیم گیری و صدور جواب نهایی ارزیابی است.[/ultimate_heading]

    پس از ارائه توضیحات و مدارکی در هشت زمینه فوق که می تواند شامل ارائه مدرک تحصیلی، ریز نمرات و یا سوابق مهارتی باشد، مدارک متقاضی باید در وب سایت آپلود شود.

    پس از پایان یافتن جمع آوری مدارک و آپلود آنها، تیم ارزیابی سازمان مهندسی نیوزیلند بررسی می کنند که پرونده متقاضی کامل باشد. سپس به متقاضی اطلاع داده می شود.

    زمانی که متقاضی، ارزیابی را برای سازمان مهندسی نیوزیلند ارسال می کند، باید هزینه ارزیابی را پرداخت کند. هزینه ارزیابی $1,351.25 می باشد. پس از پرداخت هزینه، آفیسر به پرونده اختصاص می یابد و پروسه بررسی را آغاز می کند.

    در این مرحله، ممکن است آفیسر پرونده از متقاضی درخواست مدارک اضافه تر کند و یا برای یک تماس ویدیویی با متقاضی هماهنگی انجام دهد. این روند به منظور نهایی سازی پروسه ارزیابی صورت می گیرد. ارزیابی متقاضی پس از ارسال و پرداخت هزینه های ارزیابی حداکثر 8 هفته طول می کشد.

    نتیجه نهایی از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می شودد. در صورت دریافت پاسخ مثبت ارزیابی، متقاضی می تواند برای عضویت در سازمان مهندسی نیوزیلند اقدام کند.

  • وکیل مهاجرت به نیوزیلند

    وکیل مهاجرت به نیوزیلند

    وکیل مهاجرت به نیوزیلند

    شرایط وکیل مهاجرت به کشور نیوزیلند

    شرکت پرشین مایگرنت تنها دفتر رسمی در ایران که دارای وکیل رجیستر شده نیوزیلند بوده و آماده ارائه خدمات در زمینه انواع ویزاهای نیوزیلند می باشد. تلاش ما بر این است که با بهره جستن از کارشناسان خبره مهاجرتی و همچنین مشاوره واقع بینانه و روشن نمودن  گام به گام شرایط مهاجرتی، مسیر را هموارتر نماییم.آقای علی سربندی مشاور مورد تائید اداره مهاجرت نیوزیلند با شماره 201500826 و وکیل رسمی شرکت پرشین مایگرنت می باشد.

    ایشان دارای چندین سال سابقه کار مهندسی مخابرات و مدیریت بوده، در سال 2011 با استفاده از روش مهاجرت تخصصی به نیوزیلند مهاجرت کرد و از نزدیک با فرآیند مهاجرت و روشهای آن آشنا شد. سپس با گذراندن دوره های مورد نیاز و اخذ مجوز به ارائه خدمات مشاوره مهاجرت در نیوزیلند پرداخته است. تخصص اصلی ایشان در زمینه ویزاهای سرمایه گذاری، تخصص، دانشجویی و کار است.

    • سازمان مهاجرت نیوزیلند برای افرادی که تمایل دارند در زمینه مهاجرت این کشور مشاوره بدهند ، 3 نوع مدرک متفاوت را طبقه بنده کرده است:
    [info_list position=”right” icon_color=”#dd3333″ font_size_icon=”32″ eg_br_width=”1″][info_list_item list_title=”1- Provisional License:” list_icon=”Defaults-user”]شخصی که می خواهد مدرک Provisional License را اخذ کند، باید اثبات کند که صلاحیت لازم جهت ارائه مشاوره در زمینه مهاجرت به نیوزیلند را دارد و به تایید یک مشاور نیوزیلند دارای مدرک Full License برساند.[/info_list_item][info_list_item list_title=”2- Limited License” list_icon=”Defaults-user”]متقاضی که می خواهد مدرک Limited License را اخذ کند، باید اثبات کند که صلاحیت لازم جهت ارائه مشاوره در زمینه مهاجرت به نیوزیلند بدون نیاز به نظارت در موارد خاص را دارد.[/info_list_item][info_list_item list_title=”3-Full License” list_icon=”Defaults-user”]متقاضی که می خواهد مدرک Full License را اخذ کند، باید اثبات کند که صلاحیت لازم جهت ارائه مشاوره در زمینه مهاجرت به نیوزیلند، بدون نیاز به نظارت در تمامی مسائل مهاجرتی را دارد.[/info_list_item][/info_list]

    متقاضی که می خواهد جهت اخذ مدرک مشاوره مهاجرتی نیوزیلند اقدام داشته باشد، باید اثبات کند که دانش لازم در زمینه های زیر را بدست آورده است:

    1. قوانین و تبصره های اداره مهاجرت نیوزیلند.
    2. دستورالعمل های مربوط به اداره مهاجرت نیوزیلند.
    3. داشتن اطلاعات لازم در مورد ویژگی های شخصی که صلاحیت ارائه مشاوره مهاجرتی نیوزیلند را دارد.
    4. داشتن اطلاعات لازم در مورد ویژگی های شخصی که جهت ارائه مشاوره مهاجرتی نیاز به داشتن شروطی نمی باشد.
    5. داشتن اطلاعات کافی در مورد آنچه که مشاوره مهاجرتی را تشکیل می دهد.
    6. داشتن اطلاعات کافی در مورد تمام مراحل و نتایج شکایات مشاوران مهاجرت و همچنین دانستن روند و نقش شکایات مشاوران مهاجرتی و دادگاه انضباطی.
    7. دانستن تمام جرائم و تخلفات طبق قانون مشاوران مهاجرت.
    8. داشتن اطلاعات کافی در مورد مسئولیت مشاوران دراری مجوز مهاجرت.
    وکیل مهاجرت به نیوزیلند

    آقای سربندی تنها وکیل مهاجرت به نیوزیلند رسمی در ایران و همچنین نماینده رسمی دانشگاه یونیتک در نیوزیلند می باشند. ایشان به دلیل داشتن مدرک Full License، اطلاعات و تجربه کافی جهت ارائه مشاوره کامل در زمینه مهاجرت به کشور نیوزیلند را دارا می باشند.

    علاوه بر این، با بررسی دقیق شرایط هر متقاضی و بر اساس قوانین اداره مهاجرت و تجربیات موفق خود، بهترین راه حل مناسب جهت مهاجرت به نیوزیلند را پیشنهاد می کند.لازم به ذکر است انجام کلیه قرارداد های نیوزیلند با پیروی از منشور اخلاقی مشاوران مورد تایید اداره مهاجرت انجام می شود.

  • ویزای تحصیلی نیوزیلند

    ویزای تحصیلی نیوزیلند

    ⚠ پرشین مایگرنت هیچگونه فعالیتی در زمینه ویزاهای تحصیلی و اعزام دانشجو ندارد.

    شرایط ویزای تحصیلی نیوزیلند:

    برای تحصیل تمام وقت در دوره های بیشتر از 3 ماه باید ویزای تحصیلی اخذ شود. برای اخذ ویزای تحصیلی نیوزیلند، باید از یک موسسه آموزشی و یا دانشگاه دعوت نامه معتبر ارائه کنید. برای ویزای تحصیلی نیوزیلند نیز باید برگه عدم سوء پیشینه خود را ارائه کنید. مهم ترین شرط گرفتن ویزای تحصیلی نیوزیلند، تمکن مالی، دعوت نامه و گردش حساب می‌باشد. در صورتی که هرکدام از شرایط ذکر شده را نداشته باشید، مجاز به تحصیل در نیوزیلند نمی‌باشید.

    ویزای تحصیلی نیوزیلند
    [ultimate_heading main_heading=”الزامات دریافت ویزای تحصیلی نیوزیلند” heading_tag=”h3″ main_heading_color=”#162568″ alignment=”right” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]
    • مدت زمان این ویزا تا 4 سال است. متقاضی امکان اخذ ویزای تحصیلی مجدد را نیز دارد.
    • متقاضی اجازه کار به صورت پارت تایم و تا 20 ساعت در هفته را دارد.
    • متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را از طریق ویزاهای مربوطه همراه خود داشته باشد.
    • نامه پذیرش از یک انستیتو آموزشی که مورد تائید مرجع ذی صلاح نیوزیلند باشد.
    • حداقل نمره 6 آیلتس آکادمیک
    • یک نامه ضمانت از یک دانشگاه یا فرد مقیم نیوزیلند که یک محل زندگی مناسب در نیوزیلند دارد (برای افراد زیر 18 سال)
    • مدارک مبنی بر تمکن مالی کافی برای مدت تحصیل یا ارائه نامه کمک هزینه تحصیلی متقاضی
    • بلیط برگشت هواپیما به کشور خود یا تأمین هزینه آن
    • مدارک تحصیلی به همراه ترجمه رسمی
    • در صورتی که فرد برای مدت زمان بیشتر از ۶ ماه در حال زندگی در کشور نیوزیلند است، نیاز به انجام آزمایش غربالگری سل دارد.
    • در صورتی که فرد بالای ۱۷ سال داشته باشد و قصد حضور در نیوزیلند به مدت ۲ سال را داشته باشد، فرد باید از اداره پلیس یک نامه تائیدیه مبنی بر سلامت اخلاق اخذ نماید.
    • مدارس، دانشگاه ها و موسسات نیوزیلند در سراسر جهان به عنوان مراکز تحصیلی با استاندارد و کیفیت بالا شناخته می شوند.مدارک تحصیلی نیوزیلند بصورت بین المللی شناخته شده و قابل قبول توسط کارفرماها هستند.
    • دانشگاه های نیوزیلند در رشته های حسابداری و مالی، تجارت و مدیریت، علوم کامپیوتر، مهندسی عمران و سازه، کشاورزی و جنگلداری و علوم دامپزشکی جزء 50 دانشگاه برتر دنیا می باشند.
    • پس از فارغ التحصیلی، امکان تقاضا برای ویزای کار پس از تحصیل وجود دارد که به شما اجازه می دهد حداکثر به مدت 3 سال دیگر در نیوزیلند اقامت داشته باشید.
    ویزای تحصیلی نیوزیلند
    • دانشگاه آکلند
    • دانشگاه مسی
    • دانشگاه اتاگو
    • دانشگاه کانتربری
    • دانشگاه ویکتوریا ولینگتون
    • دانشگاه وایکاتو

    رتبه بندی دانشگاه ها و مراکز تحصیلی در نیوزیلند را می توانید در آدرس ذیل بیابید:

    رتبه بندی دانشگاه ها

  • ویزای توریستی نیوزیلند

    ویزای توریستی نیوزیلند

    • از طریق این ویزا متقاضیان می توانند به نیوزیلند سفر کنند و از مناظر زیبا، جدابیت های توریستی و فرهنگی و مردم دوست داشتنی این کشور بازدید نمایند. با این ویزا متقاضی می تواند تا 9 ماه در نیوزیلند اقامت داشته باشد.با این ویزا متقاضیان می توانند با خانواده و دوستان خود دیدار کنند و از  ورزش های آماتور و فعالیتهای ماجراجویانه لذت ببرند.متقاضیان می توانند فرزندان زیر 19 سال خود را نیز در این ویزا همراه کنند.

      همچنین، متقاضیان تا 3 ماه اجازه تحصیل دارند.

    [ultimate_heading main_heading=”شرایط” main_heading_color=”#162568″ alignment=”right” main_heading_style=”font-weight:bold;” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

      مدت زمان

    • متقاضیان در یک بازه زمانی 18 ماهه امکان استفاده از ویزای 9 ماهه توریستی خود را دارند. این بازه 18 ماهه از آخرین حضور شما در نیوزیلند به قبل محاسبه می شود.
    • متقاضیان می توانند ویزای خود را برای 3 ماه مضاعف تمدید کنند و در یک بازه 24 ماهه از ویزای 12 ماهه خود استفاده نمایند اگر:

    – متقاضی نیازمند زمان بیشتری جهت تکمیل برنامه سفری خود باشد.

    – امکان ترک نیوزیلند بدلایلی که در کنترل متقاضی نیست برای وی نباشد.

    – اولین باری است که متقاضی درخواست اقامت می نماید.

    – به منظور تمدید 3 ماهه،متقاضی بایستی تمکن کافی برای تامین هزینه ها را داشته باشد و در این بازه نباید کار یا تحصیل نماید.

    – اگر اخیرا از ویزای توریستی 12 ماهه نیوزیلند استفاده نموده اید، برای درخواست ویزای توریستی جدید باید 12 ماه خارج از نیوزیلند باشید.

    • متقاضی باید قبل از انقضای ویزای توریستی نیوزیلند را ترک نماید.

     سفر

    • برای سفر به/از نیوزیلند، متقاضی باید “شرایط سفر چند ورودی معتبر” برای برگشت به این کشور را داشته باشد.
    • برای سفرهای آتی، اگر ویزای متقاضی شامل “سفر آتی، برگشت لازم است” باشد، ایشان باید یکی از شرایط ذیل را داشته باشد:

    – بلیط برگشت به کشوری که امکان ورود به آن را دارد.

    – اسپانسر قابل قبولی که هزینه بلیط به کشوری دیگر از نیوزیلند را تقبل نماید.

    – برای مدت زمانی که متقاضی در نیوزیلند است، باید تمکن مالی داشته اشد یا فردی ایشان را اسپانسر نماید.

    • با ویزای توریستی، متقاضی اجازه کار ندارد.
    • متقاضیان ویزای توریستی، امکان تحصیل 3 ماهه در هر بازه زمانی 12 ماهه را دارند.
    ویزای توریستی
    • متقاضیان باید در بدو ورود به نیوزیلند از طریق تکمیل کارت ورود درخواست اجازه ورود (Entry Permission) نمایند.

    اجازه ورود متقاضی در شرایط ذیل رد می شود:

    • عدم سو پیشینه نداشته باشد.
    • شرایط زمان اخذ ویزای متقاضی تغییر کرده باشد.
    • عدم ارائه اثر انگشت، اسکن عنبیه چشم
    • مدارکی دال بر تمکن مالی جهت تامین هزینه ها یا سفرهای احتمالی در پروسه اخذ این ویزا موجود نباشد.
  • ویزای کارآفرینی نیوزیلند

    ویزای کارآفرینی نیوزیلند

    کیفیت زندگی بی همتا و شرایط تجاری در حال شکوفایی اما با ثبات نیوزیلند، این کشور را به مقصدی ایده آل برای سرمایه گذاران بادرایت و با شم اقتصادی بالا تبدیل کرده است.سیاست های مهاجرت کارآفرینی نیوزیلند این فرصت منحصربفرد را به متقاضیان می دهد تا هم از شرایط زندگی استثنائی این کشور استفاده نماید و هم به راه اندازی و توسعه علایق تجاری خویش بپردازند.

    ویزای کارآفرینی نیوزیلند به افرادی که توانایی مشارکت در اقتصاد این کشور را دارند امکان زندگی نیز می دهد. بدین منظور، شما می توانید در بخش دولتی یا خصوصی نیوزیلند سرمایه گذاری کنید و یا اگر تجربه تجاری مناسبی دارید، می توانید یک کسب و کار را بخرید یا راه اندازی کنید.

    سرمایه گذاران و کارآفرینان امکان بهره برداری از سبک زندگی پیشرفته در یکی از کلان شهرهای نیوزیلند و دسترسی آسان به مناظر و چشم اندازهای جذاب و دلفریب را با هم دارند.

    جذابیت های نیوزیلند برای سرمایه گذاران و کارآفرینان:

    • سبک زندگی در سطح کلاس جهانی (میزان امنیت بالا، تراکم پائین جمعیت، سیستم درمانی )
    • شرایط عالی تجاری و کسب و کار (اقتصاد با ثبات و در حال پیشرفت)

    سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت یکی از گزینه های جذاب برای سرمایه گذاران و راههای ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری نیوزیلند می باشد، اصولا ثبت شرکت به مفهوم ایجاد یک شخصیت حقوقی برای تاسیس یک کسب و کار است، که این کار در کشور نیوزیلند امری بسیار ساده بوده و به صورت اینترنتی انجام می شود.

    امکان اخذ اقامت دائم برای افراد با ثبت شرکت مقدور نمی باشد، مگر اینکه شرکت ثبت شده فعالیت های تجاری خود را آغاز و شرکت شروع به کارآفرینی کند که در آن صورت امکان اخذ اقامت دائم برای سرمایه گذار اصلی به همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال میسر می شود. 

    [ultimate_heading main_heading=”انواع ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی:” main_heading_color=”#162568″ alignment=”right” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]

    اگر شما حداقل 3 میلیون دلار نیوزیلند به منظور سرمایه گذاری در این کشور در یک دوره 4 ساله داشته باشید، می توانید برای اقامت نیوزیلند اقدام کنید.

    ابتدا باید EOI فرستاده شود (در رابطه با تجربه بیزنسی و سرمایه شما) و در صورت تأئید آن، دعوتنامه شما صادر می شود.

    • مدت اقامت: دائم (نامحدود)
    • سن: کمتر از 65 سال
    • امکان زندگی، تحصیل و کار در نیوزیلند را دارید
    • شامل همسر و فرزندان (زیر 24 سال) می شود
    • پس از تأئید EOI و صدور دعوتنامه، 4 ماه زمان دارید تا اپلیکیشن خود را ارئه کنید
    • هر 2 هفته EOI ها بررسی می شوند
    • هزینه بررسی پرونده 620 دلار نیوزیلند است
    • هزینه مهاجرت 4960 دلار نیوزیلند می باشد
    • متقاضی باید هر سال 146 روز یا 438 روز در کل 4 سال در نیوزیلند حضور داشته باشد
    • در 2 سال اول متقاضی می تواند بصورت نامحدود از/به نیوزیلند مسافرت کند. برای تمدید مسافرت در 2 سال دوم باید تمام تعهدات مورد نظر این ویزا را انجام داده باشد

    مراحل اخذ این ویزا:

    1. درخواست کتبی EOI که 620 دلار هزینه دارد و هر 2 هفته یکبار انجام می شود.
    2. متقاضی برای درخواست اقامت دعوت می شود.
    3. درخواست کتبی اقامت که 4960 دلار هزینه دارد و زمان بررسی پرونده حدود 40 ماه زمان می برد. در صورت تایید درخواست متقاضی، ایشان 12 ماه زمان دارد تا سرمایه خود را به نیوزیلند منتقل کند.
    4. ویزای اقامت برای متقاضی صادر می شود.
    ویزای کارآفرینی نیوزلند

       ویزای سرمایه گذاری پلاس(Investor Plus Visa):

    اگر شما حداقل 10 میلیون دلار نیوزیلند به منظور سرمایه گذاری در این کشور در یک دوره 3 ساله داشته باشید، می توانید برای اقامت نیوزیلند اقدام کنید.

    • مدت اقامت: دائم(نامحدود)
    • امکان زندگی، تحصیل و کار در نیوزیلند را دارید
    • شامل همسر و فرزندان (زیر 24 سال) می شود
    • امکان انتقال ماشین، قایق و وسایل خانه را بدون پرداخت هزینه گمرکی دارید
    • مجموع دارائی: 10 میلیون دلار نیوزیلند (مجموع سرمایه شما، همسر و فرزندان)
    • 12 ماه فرصت تا انتقال و سرمایه گذاری
    • هزینه مهاجرت: 4960 دلار نیوزیلند
    • هر سال 44 روز در 2 سال آخر از سه سال دوره سرمایه گذاری در نیوزیلند اقامت داشته باشند (مجموعا 88 روز)
    [ultimate_heading main_heading=”مراحل این ویزا:” main_heading_color=”#162568″ alignment=”right” main_heading_style=”font-weight:bold;”][/ultimate_heading]
    1. درخواست اقامت
    2. تایید درخواست اقامت متقاضی
    3. انتقال سرمایه به نیوزیلند: متقاضی 12 ماه فرصت دارد تا سرمایه خود را به نیوزیلند منتقل کرده و اقدام به سرمایه گذاری کند

    کارآفرینی در نیوزیلند برای افراد با تجربه و علاقه مند به کسب و کار است. اگر فرد با تجربه و علاقمند به کسب و کار هستید و مایلید بیزینس خود را در نیوزیلند تاسیس کنید می توانید سرمایه گذاری در نیوزیلند از طریق کارآفرینی را انتخاب کنید.

    در سرمایه گذاری در نیوزیلند از طریق کارآفرینی افراد پس از ۳ سال، اقامت دائم خود را تحت شرایط تعیین شده دریافت می کنند. کارآفرینی در نیوزیلند دارای چند مرحله و به شرح زیر است:

    مرحله راه اندازی: اگر درخواست متقاضی تایید شود، در ابتدای امر یک ویزای کار یکساله برای افراد صادر می شود که امکان خرید یا تاسیس بیزینس را به افراد متقاضی کارآفرینی در نیوزیلند می دهد.

    مرحله تعادل : هنگامی که متقاضی اقدامات لازم برای تاسیس بیزینس خود را انجام دهد و این اقدامات را اثبات کند، دو سال باقی مانده از ویزای خود را دریافت می کند .

    ویزای کارآفرینی نیوزلند
    • ویزای کار 3 ساله کارآفرینی: ویزای موقت با قابلیت تبدیل به ویزای دائم پس از 6 ماه تا 2 سال پس از خرید یا راه اندازی بیزنس.
    • ویزای اقامت کارآفرینی.
    • ویزای اقامت 6 ماهه: کسب و مهارتی با حداقل سرمایه گذاری 500 هزار دلار نیوزیلند و 3 فرصت شغلی تمام وفت برای شروندان نیوزیلندی.
    • ویزای اقامت 2 ساله: پس از راه اندازی یا خرید یک کسب و کار در نیوزیلند بصورت SELF-EMPLOYED و اداره آن به مدت 2 سال.

    این ویزا ویژه سرمایه گذاران و کارآفرینان خاص است که به دنبال تجارت در سطح جهانی هستند. به منظور اخذ این ویزا، متقاضیان باید توسط Edmund Hillary Fellowship انتخاب شوند تا بتوانند برنامه 3 ساله کارآفرینی و سرمایه گذاری خود را به اجرا در آورند.

    • مدت زمان این ویزا 36 ماه می باشد.
    • پس از 30 ماه، متقاضیان به اقامت دائم نیوزیلند دست پیدا می کنند.
    • متقاضیان باید مبلغ 36 هزار دلار نیوزیلند بابت تامین هزینه های زندگی خود و خانواده خود داشته باشد.
    • متقاضیان باید از سطح بالای زبان انگلیسی برخوردار باشند.
    • متقاضیان امکان زندگی،تحصیل و کار به مدت 3 سال در نیوزیلند دارند.
    • همسر و فرزندان زیر 19 سال متقاضیان نیز با این ویزا می توانند به نیوزیلند مهاجرت کنند.
  • ویزای همسر نیوزیلند

    ویزای همسر نیوزیلند

    مهاجرت به نیوزیلند از طریق ویزای همسر نیوزیلند (Partnership)

    با این ویزا متقاضیان می توانند به همسر خود که مقیم یا شهروند نیوزیلند است بپیوندند و از زندگی مادام العمر در این کشور لذت ببرند. متقاضیان پس از اخذ اقامت می توانند در این کشور بطور نامحدود زندگی، تحصیل و کار کنند.

    مدت زمان اقامت نامحدود است و متقاضیان می توانند برای فرزندان زیر 24 سال خود نیز درخواست ویزا نمایند.

    مواردی که متقاضیان باید لحاظ نمایند:

    لازم است اقامت پارتنر شما بر اساس یکی از موارد ذیل باید:

    • شهروندی نیوزیلند
    • اقامت دائم نیوزیلند
    • ویزای Resident Return
    ویزای همسر نیوزلند
    • اگر پارتنر متقاضی شهروند نیوزیلند باشد و با هم 5 سال یا بیشتر در خارج از نیوزیلند زندگی کرده اید، ویزای اقامت دائم به متقاضی اعطا می شود در صورتی که:
      پارتنر متقاضی در خارج از نیوزیلند باشد یا کمتر از 3 ماه از برگشت وی به نیوزیلند گذشته باشد.

     شرایط:

    • متقاضیان باید در بدو ورود به نیوزیلند از طریق تکمیل کارت ورود درخواست اجازه ورود (Entry Permission) نمایند.

    اجازه ورود متقاضی در شرایط ذیل رد می شود:

    • عدم سوء پیشینه نداشته باشد.
    • شرایط زمان اخذ ویزای متقاضی تغییر کرده باشد.
    • عدم ارائه اثر انگشت، اسکن عنبیه چشم
    • اگر در زمان درخواست ویزا متقاضی در خارج از کشور باشد، از زمان دریافت ویزا 12 ماه فرصت دارد به نیوزیلند سفر کند.
    • اگر متقاضی در نیوزیلند است یا در زمان اقامت در نیوزیلند درخواست ویزا نماید، به تعداد نامحدود می تواند به/از نیوزیلند سفر نماید (تا قبل از پایان زمان انقضای ویزا)
    • پس از انقضای ویزا،متقاضی با شرایط ذیل می تواند سفر نماید:
    • دریافت ویزای اقامت دائم
    • تغییر شرایط سفر بصورتی که اجازه برگشت به نیوزیلند در زمان دیگری به متقاضی داده شود.
    • شرایط سفر متقاضی 2 سال پس از اولین ورود ایشان به نیوزیلند بعنوان مقیم تغییر می کند.
    • اگر متقاضی در زمان انقضای شرایط سفر در خارج از نیوزیلند باشد، ویزای ایشان نیز منقضی می شود.
    • مادامی که ویزای متقاضی بر اساس پاسپورت معتبر است، وی می تواند بطور نامحدود به/از نیوزیلند سفر کند.
    • اگر پاسپورت متقاضی منقضی شود، ویزای متقاضی باید به پاسپورت جدید انتقال یابد.
  • آزمون PTE

    آزمون PTE

    آزمون PTE  که مخفف Pearson Test of English  می باشد، آزمونی برخواسته از موسسه Pearson  انگلستان می باشد. نکته حائز اهمیت در این آزمون، تصحیح آن توسط هوش مصنوعی و بدون هیچ گونه دخالت انسانی است. این نوع تصحیح بر روی نوع آموزش و تمرین آن تأثیر بسزایی داشته و آنرا نسبت به آزمون های مشابه و هم دوران خود بسیار متفاوت کرده است.

    شاید بتوان گفت که در کنار تسلط به زبان انگلیسی، کلید موفقیت در این آزمون تسلط بر نوع نمره دهی آن توسط هوش مصنوعی و تمرین کافی بر روی تکنیک ها و متریال موجود است. این مهم، کسب نمره بالاتر در این آزمون را نسبت به آزمون های دیگر ساده تر کرده است ولی این امر خود نیاز به تمرین زیاد بر روی قسمت های مختلف دارد.

    این آزمون به صورت آنلاین و فقط در مراکز مورد تأیید موسسه پیرسون صورت می پذیرد و در حال حاضر فقط نوع Academic  آن برای پروسه مهاجرت و تحصیلی مورد تایید قرار میگیرد.

    مدت زمان این آزمون 2 ساعت و در یک روز برگزار می شود. آزمون PTE در 3 بخش اصلی Speaking and Writing و Listening و Reading انجام می شود. بخش Speaking and Writing آزمون بین 54 تا 67 دقیقه وقت داشته و زمان آن به سرعت عمل متقاضی بستگی دارد.

    این قسمت دارای 8 بخش می باشد:

    Personal Introduction

    قسمت اطلاعات شخصی شامل ۱ دقیقه فرصت می باشد. داوطلب می بایست حداقل 30 ثانیه از این بخش را صحبت کرده و به معرفی خود بپردازد و شامل هیچ نمره دهی مثبت یا منفی نمی گردد.

    گرچه هدف اصلی این بخش کاهش استرس و آشنایی داوطلب با محیط محل آزمون و نرم افزار می باشد، اطلاعات می بایست صحیح و جامع باشد. در موارد خاص ادارات مهاجرت از این بخش برای چک کردن صحت هویت متقاضی استفاده می کنند.

    بخش Speaking

    Read Aloud

    در این بخش جملاتی بر روی صفحه ظاهر می گردند. داوطلب آزمون فرصت کوتاهی برای خواندن جمله در سکوت داشته و سپس می بایست جمله را با صدای بلند بخواند تا صدای او ظیط گردد.

    معیار نمره دهی این بخش به میزان تطبیق جمله به نمایش درآمده و صدای ظبط شده بستگی دارد و تلفظ صحیح نقش مهمی را ایفا می کند.

    Repeat Sentence

    در این قسمت از آزمون، جملاتی در هدفون داوطلب پخش می شود و داوطلب می بایست بلافاصله آن جمله را تکرار کند.

    داوطلب می تواند در حین گوش دادن به هر جمله نت برداری کند. نمره این بخش به میزان تطابق جمله پخش شده و صدای ظبط شده بستگی دارد.

    Describe Image

    تصاویر مختلفی به نوبت بر روی مانیتور ظاهر می گردند. این تصاویر از تنوع بسیار بالایی برخوردار بوده و به طور تصادفی می توانند از تصویر یک منظره، مکان خاص، افراد یا نمودار باشند. در ابتدای ظاهر شدن هر عکس، متقاضی زمان کوتاهی برای دیدن عکس و نت برداری و پس از آن ۴۰ ثانیه فرصت برای توصیف آن دارد.

    سرعت و روانی مناسب، استفاده از کلمات کلیدی موجود در تصویر و گرامر مناسب می تواند به کسب نمره مناسب در این بخش ختم گردد.

    Retell Lecture

    در این بخش از آزمون، یک فایل صوتی و یا تصویری برای نقش به نمایش در می آید که در آن شخصی در حال توضیح یک موضوع اجتماعی و یا علمی می باشد. داوطلب می تواند در حال پخش فایل نت برداری لازم را داشته و پس از آن در مدت ۴۰ ثانیه، لکچری را که دیده و یا شنیده به بیان خود تکرار کند.

    مطرح کردن موضوعات اصلی لکچر و به کار بردن واژگان کلیدی با سرعت و روانی کلام مناسب، پارامترهای نمره دهی به این بخش می باشند.

    Answer Short Question

    کسب نمره از این قسمت در گرو قدرت شنیداری خوب، حضور ذهن و اطلاعات عمومی سطحی می باشد. سؤالات کوتاهی در مورد یک جسم، موجود زنده و یا مفهمو خاص در هدفون پخش می شود و داوطلب می بایست بلافاصله پس از اتمام سؤال، با استفاده از یک یا چند واژه به کوتاهترین روش ممکن به این سؤال پاسخ دهد.

    مدت زمان پخش سؤال و پاسخگویی به آن بقدری کوتاه است که فرصتی برای نت برداری وجود ندارد.

    بخش Writing

    Summarize Written Text

    از این نوع سؤال بین یک تا سه مورد به طور تصادفی در هر آزمون استفاده می شود. بعد از خواندن یک متن آکادمیک، داوطلب می بایست خلاصه آنرا تنها در یک جمله بین ۵ تا ۷۵ واژه بنویسد.

    توجه داشته باشید که نکته اصلی در کسب نمره از این بخش استفاده از تنها یک جمله بوده و استفاده از جملات بیشتر مجاز نبوده و موجب از دست رفتن نمره آن بخش می کردد. مدت زمان پاسخگویی به هر بار مطرح شدن این سؤال 10 دقیقه می باشد.

    Written Essay

    در این قسمت، به سادگی و بدون هرگونه پیچیدگی، داوطلب می بایست مقاله ای به طول 200 تا 300 واژه را در پاسخ به موضوع داده شده بنویسد. این مقاله می بایست پیرو استاندارد های مقاله نویسی بوده و به موضوع مطرح شده پاسخی کامل بدهد.

    نکته ای که قسمت مقاله نویسی را در آزمون PTE نسبت به آزمون های دیگر ساده تر و نمره آور تر کرده است، وجود متریال و تمپلیت های بسیاریست که بر اسا الگوریتم های نمره دهی این آزمون طراحی شده اند و در اینترنت قابل یافت می باشند.

    بخش Reading

    بخش Reading  آزمون PTE خود دارای 5 بخش بوده و مدت زمان آن 29 تا 30 دقیقه می باشد.

    از آنجاییکه سؤالات بخش خواندن و درک مفاهیم یا درست و یا اشتباه می باشند و بحث تحلیل پاسخ داده شده همچون قسمت های گفتاری و نوشتاری وجود ندارد، این قسمت از آزمون همچون قسمت قبلی و بعدی تکنیک پذیر نبوده و به تسلط های خوانش انگلیسی فرد داوطلب باز می گردد.

    بخش های این قسمت آزمون PTE بدین قرار هستند:

    Multi choice. Choose multiple answers

    پس از خواندن متون ارائه شده، سؤالات چند گزینه ای وجود دارند که دارای بیش از یک جواب صحیح بوده و داوطلب می بایست دو و یا بیشتر از گزینه ها را به عنوان جواب صحیح انتخاب کنند. بدلیل وجود نمره منفی در انتخاب پاسخ های اشتباه این قسمت به تمرکز و توجه بیشتری نیاز دارد.

    Reading and Writing. Fill in the blanks

    همانند بخش قبلی آزمون، متنی با جاهای خالی به نمایش در می آید ولی این بار گزینه ها کلی نبوده و برای هر یک از جاهای خالی گزینه های خاص آن قسمت وجود دارد. داوطلب می بایست برای پر کردن هر یک از این جاهای خالی، از گزینه های ارائه شده آن بخش استفاده کند.

    Reorder Paragraphs

    تسلط بر روی اصول نگارش از نظر تشخیص پاراگراف Introduction و یا پاراگراف Conclusion نقش اصلی در این بخش از آزمون را ایفا می کنند. در تعدادی باکس، پاراگراف های مختلف  از یک مقاله به طور به هم ریخته به نمایش در می آیند.

    داوطلب آزمون می بایست این پاراگراف ها را در جای خود قرار داده و به ترتیبی این کار را انجام دهد که متن نهایی از نظر اصول نگارش و توالی معنایی در جای صحیح خود قرار داشته باشند.

    Reading. Fill in the blanks

    متنی بر روی مانیتور به نمایش در می آید که درون آن جاهای خالی وجود دارد. برای پر کردن این فضاهای خالی، گزینه هایی از جملات وجود دارد. داوطلب می بایست این جملات را در جای درست خود از نظر معنایی قرار دهد. نکته قابل توجه اینست که تعداد این جملات از تعداد جاهای خالی در متن بیشتر است.

    Multi choice. Choose single answer

    در این بخش پس از خوتندن متون ارائه شده باید به سؤالات چند گزینه ای پاسخ داده شود که تنها یک جواب درست دارند.

    بخش Listening

    بخش سوم آزمون PTE، بخش Listening است. این بخش خود دارای ۸ نوع سؤال بوده و زمان پاسخگویی به این قسمت بین30 تا 34 دقیقه می تواند متغیر باشد. در برخی موارد از این سؤال ها، جواب یگانه و مشخص می باشد و تنها راه پاسخگویی صحیح تسلط بر قواعد کلی آزمون های شنیداری زبان انگلیسی می باشد.

    اما در برخی از آن ها جوابی مشخص و یگانه وجود نداشته و داوطلب موظف به تولید محتوا می باشد و این باعث شده که با یادگیری و تمرین تکنیک ها و متریال موجود، داوطلب بتواند نمره بهتری کسب کند. سئوالات این بخش از آزمون به شرح ذیل می باشند:

    Summarize spoken text

    فایل صوتی برای داوطلب در هدفون وی پخش می شود. داوطلب می بایست به طور دقیق له آن گوش داده و در صورت لزوم نت برداری انجام دهد.

    پس از آن داوطلب می بایست خلاصه آنچه را که شنیده در قالب یک متن 50 تا 70 واژه ای به طور خلاصه بنویسد. برای این نوع سؤال زمانی بین 20 تا 30 دقیقه در نظر گرفته شده است.

    Multiple choice. Choose multiple answers

    پس از گوش دادن به فایل صوتی پخش شده، داوطلب می بایست با توجه به آنچه که شنیده است، به یک سؤال چند گزینه ای پاسخ دهد. این سؤال دارای یک جواب واحد نبوده و داوطلب می بایست بیش از یک گزینه را انتخاب کند. به طور طبیعی انتخاب گزینه های بیشتر و اشتباه موجب نمره منفی می گردد.

    Highlight Correct Summary

    چندین متن کوتاه به نمایش در می آیند که هر کدام احتمال دارند خلاصه فایلی باشند که داوطلب قرار است گوش دهد. پس از کوش دادن به فایل، متقتضی می بایست بهترین خلاصه فایل پخش شده را انتخاب کند تنها یک جواب درست وجود دارد.

    Multiple choice. Choose Single answer

    پس از گوش دادن به فایل صوتی پخش شده، داوطلب می بایست پاسخ های درست در جواب سؤال مطرح شده راجع به محتوای فایل پخش شده را پاسخ دهد. جواب سؤال بیش از یک گزینه می باشد و به طور طبیعی انتخاب گزینه های اضافه دارای نمره منفی خواهد بود.

    Select missing word

    متنی با فضاهای خالی به نمایش در می آید. پس از گوش دادن به فایل صپتی مربوط به آن متن، داوطلب می بایست از بین گزینه های ارائه شده، گزینه های صحیح برای پر کردن فضاهای خالی را انتخاب کند.

    Fill in the blanks

    این بخش از آزمون یکی از جالب ترین نوع سؤالات آزمون های زبان بوده و در نوع خود جدید می باشد. متنی به نمایش در می آید. در داخل این متن جای یک سری از کلمات خالی است. داوطلب فرصت کافی برای این متن را خواهد داشت. پس از آن فایل صوتی متن کامل در هدفون داوطلب پخش می گردد.

    در هر بار رسیدن به جای خالی، داوطلب می بایست واژه صحیحی که شنیده است را نت برداری و در جای خالی تایپ کند. واضح و شفاف است که علاوه بر تشخیص واژه، دیکته صحیح آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

    Highlight incorrect words

    این بخش نیز در نوع  خود جالب و در مقایسه با سؤالات مورد استفاده در آزمون های مختلف تازگی دارد. متن کاملی به نمایش در می آید و فایل صوتی آن نیز پخش می گردد. علیرغم این که متن از نظر معنایی و دستور زبان بی ایراد می باشد، برخی از واژه های استفاده شده در متن از آنچه در فایل پخش می شود متفاوت می باشند. داوطلب می بایست همزمان با گوش دادن به فایل بر روی کلماتی که متفاوت می باشند کلیک کند.

    Write from dictation

    اساتید آزمون PTE  این بخش را مهم ترین و نمره آور ترین قسمت این آزمون می دانند که به عنوان آخرین بخش این آزمون در نظر گرفته شده است. جملاتی به نوبت در هدفون داوطلب پخش می گردند.

    داوطلب می تواند همزمان از آنچه می شنود نت بردارد و یا از حافظه خود استفاده کند. تنها مهارتی که داوطلب می بایست انجام دهد، تایپ کردن جمله ایست که شنیده است. نمره این بخش حاصل ترکیبی از تسلط شنیداری به انگلیسی، حافظه و دیکته واژگان می باشد.

  • آزمون TOEFL

    آزمون TOEFL

    کلمه TOEFL مخفف عبارت Test Of English as a Foreign Language است و توسط مؤسسه ی (ETS)، که مؤسسه ای غیر انتفاعی واقع در ایالات متحده ی آمریکاست، طراحی شده است. بنابراین اگر می خواهید مهارت خود در زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم ارزیابی کنید باید ابتدا این آزمون را بشناسید.

    آزمون TOEFL و آزمون IELTS، یکی از دو امتحان اصلی جهت ارزیابی سطح توانایی استفاده از زبان انگلیسی توسط افرادی است که زبان مادریشان انگلیسی نیست، ولی قصد مهاجرت و یا ادامه ی تحصیل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی انگلیسی زبان را دارند.

    این آزمون توسط بیش از 11000 دانشگاه و موسسه در بیش از 150 کشور جهان ، از جمله استرالیا ، کانادا ، نیوزیلند ، ایالات متحده و در بخش هایی از اروپا و آسیا مورد پذیرش می باشد.

    ابتدا آزمون تافل به صورت کاغذی (PBT) بود و داوطلبان جواب پرسش ها را با مداد روی برگه پاسخنامه علامت می زدند. با پیشرفت تکنولوژی، تافل به صورت کامپیوتری (CBT) برگزار میشد. اما امروز فقط به صورت های کاغذی (PBT) و اینترنتی (IBT) برگزار می شود. مقیاس نمره در هر کدام از این آزمون‌ها متفاوت است.

    آزمون تافل اينترنتي (ibt) شامل بخش جديدي به عنوان Speaking است و بخش Structure  که تا قبل از این در آزمونهاي کتبي  (pbt)و کامپيوتري  (cbt)وجود داشت، حذف شده است.

    گرامر بطور غيرمستقيم در بخشهاي ديگر اين آزمون مورد ارزیابی و سنجش قرار مي‌گيرد. مدرک آزمون تافل از زمان صدور، به مدت دو سال معتبر است. آزمون تافل شامل چهار بخش است که هر بخش 30 نمره دارد و مجموع نمره در این آزمون به 120 میرسد. مدت زمان این آزمون حدود 3 ساعت و 30 دقیقه می باشد.

    آزمون TOEFL از چهار بخش تشکیل‌شده است:

    بخش‌های نوشتاری (writing)، گفتاری (Speaking)، شنیداری (Listening) و خواندن (Reading) مهارت‌هایی هستند که در این آزمون ارزیابی خواهند شد و در ادامه به توضیح مختصری در مورد هرکدام خواهیم پرداخت.

    این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت تلفیقی و یک قسمت مستقل. در بخش تلفیقی شرکت کننده باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامه آن گوش دهد و سپس نظرات خود را در مدت زمان 20 دقیقه بنویسد.

    در بخش مستقل نیز می بایست یک مقاله بر اساس نظرات و تجربیات شخصی در مورد موضوع ارائه شده در مدت زمان 30 دقیقه بنویسد.

    این بخش از آزمون تافل از اهمیت زیادی برخوردار است. در این بخش مهارت صحبت کردن شما در محیط آکادمیک مورد ارزیابی قرار میگیرد. درقسمت speaking چهار تمرین پیش رو دارید که در مورد موضوعات مختلف باید مکالمه انجام دهید. در قسمت اول شما باید در مورد نظرات، تجربیات و ایده های خودتان صحبت کنید.

    در بقیه بخش ها که متشکل از یک متن کوتاه و يک مکالمه کوتاه مي‌باشد بايد اطلاعاتي را که از اين دو طريق بدست مي‌آورید را با هم تلفيق کرده و به سوالات پاسخ دهید و همچنین بايد نکات کليدي موجود در مورد آنچه که مي‌شنوید را به صورت خلاصه و مختصر در پاسخ‌هايتان ارائه دهید.

    در این قسمت که حدود 17 دقیقه به طول خواهد انجامید، مهارت شما در بیان احساسات و نظراتتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. حدود 30 ثانیه برای آماده‌سازی پاسخ و45 الی60 ثانیه برای اعلام پاسخ زمان دارید. سؤالاتی که ممکن است از شرکت کنندگان پرسیده شود معمولاً در مورد موضوعات درسی، علمی و یا مسائل مربوط به دانشجویان خواهد بود.

    در این بخش از آزمون با دو نوع فایل صوتی برای شما پخش خواهد شد. صداهای ضبط‌شده از مکالمات عادی افراد و صداهای ضبط‌شده از سخنرانی‌ها. تمامی فایل‌ها یک‌بار قابل پخش هستند. این بخش شامل حدود 4 الی 6 فایل صوتی از سخنرانی‌ها و 2 الی 3 فایل صوتی از مکالمات روزمره بین افراد است.

    مدت‌زمان هر فایل صوتی بین 3 الی 5 دقیقه است و برای هر فایل می‌بایست به 6 یا 7 سوال پاسخ دهید. با توجه به این موضوع که در این بخش امکان پخش مجدد فایل‌ها وجود ندارد؛ لازم است شما در حین پخش فایل صوتی یادداشت ‌برداری کنید. مدت زمان پاسخگویی به سؤالات این قسمت 41 الی 57 دقیقه بوده و برای موفقیت در listening باید مهارت‌های کلامی خود را تقویت نمایید.

    بخش Reading شامل 3 یا 4 متن است که هر یک متشکل از حدود 700 کلمه هستند و در هر متن 10 سؤال وجود دارد. شما 54 تا 72 دقیقه فرصت دارید تا به تمام سوالات بخش پاسخ دهید. موضوع متن‌ها آکادمیک بوده و معمولا در کتابهای دانشگاهی یافت می‌شوند. موضوعاتی که در قسمت Reading با آن ها مواجه می شوید همه از کتاب ها و مقالات و متون دانشگاهی است که یک فرد ممکن است در سال اول دوره ی کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان با آن ها مواجه شود.

    سیستم نمره دهی آزمون TOEFL

    نمره ی کلی تافل از ۱۲۰ محاسبه می شود، و هر بخش ۳۰ نمره دارد. کارنامه اعلام نتایج این آزمون شامل ۵ نمره متفاوت است که ۴ نمره مربوط به هریک از ۴ بخش آزمون است و یک نمره کل که معدل شما در تافل محسوب می شود.

    دو بخش ابتدایی آزمون که شامل Listening و Reading است، بر اساس پاسخ‌های صحیح متقاضی سنجیده می‌شود. پاسخ هایی که به سؤالات بخش Speaking و Writing داده می‌شوند، بر اساس معیارهای معین که در اختیار مصححان آزمون قرار میگیرد بررسی می‌شوند.