دسته: ویزای های دیگر

  • ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا

    [ultimate_heading source=”post_title” heading_tag=”span” alignment=”right”][/ultimate_heading]

    کشور استرالیا از جمله مقاصد محبوب توریستی در دنیا محسوب می شود و هر ساله تعداد بسیار زیادی از مسافران برای بازدید از مناظر زیبای این کشور و جاذبه های توریستی آن و یا دیدار اقوام و دوستان به این کشور سفر می کنند. بر اساس آمار رسمی، هر ساله و به طور میانگین بالغ بر چهار میلیون توریست به این کشور سفر می کنند و تنها در سال 2023 و پس از پایان دوره کرونا، پنج میلیون و چهارصد هزار نفر از این کشور دیدن کرده اند.

    به طور طبیعی، با توجه به درآمد و منفعت بالای صنعا توریسم در کشورهای مختلف، دولت ها همیشه در تکاپوی بالا بردن جذابیت های توریستی کشورهای خودشان می باشند و سیاست هایی را اتخاذ می کنند تا صدور روادید و ویزای توریستی ساده تر گردد. اما متاسفانه، ویزای توریستی در کنار تمامی موهبت های خود، یک روش ورود به خاک کشور مقصد برای افرادی می باشد که قصد ورود و اقامت غیر قانونی در این کشورها می باشند و بدنبال اخذ اقامت دائم از روش هایی نظیر پناهندگی، بدون گذراندن مراحل قانونی اخذ اقامت دائم هستند. از اینرو، دولت هایی مانند کشور استرالیا، ناگزیر به استفاده از فیلترهای خاص برای صدور ویزای توریستی می باشند.

    در این مقاله قصد داریم تا به معرفی این فیلترها و عواملی که می بایست در مسیر درخواست ویزای توریستی استرالیا مد نظر قرار دهیم بپردازیم و توضیحاتی در این زمینه را به شما عزیزان ارائه دهیم.

    آفیسرهای اداره مهاجرت کشور استرالیا، در زمان بررسی مدارک پرونده های توریستی، باید به طور کامل و منطقی متقاعد شوند که هدف اصلی شما از دریافت این ویزا صرفا بازدید از کشور استرالیا و یا دیدار با بستگان و دوستان شما می باشد و اهداف دیگری مانند اقامت غیر قانونی، اصرار بر اخذ اقامت دائم و یا اقدام به اخذ پناهندگی این کشور را ندارید و همچنین از منابع مالی کافی برای سفر به این کشور و پرداخت هزینه های جاری خود در این کشور برخوردار هستید. چنانچه مدارک و ادعاهای شما برای آفیسر کافی باشد، شما موفق به اخذ این ویزا خواهید شد و در صورتی که اداره مهاجرت پس از بررسی مدارک و ادعاهای شما متقاعد نشود، درخواست ویزای شما مردود اعلام می شود.

    عوامل اصلی که آفیسرهای اداره مهاجرت استرالیا در زمان بررسی پرونده های توریستی مد نظر قرار می دهند

     

    1- تمکن مالی و درآمد

    متقاضیان ویزای توزیستی می بایست با ارائه گواهی تمکن مالی (موجودی حساب بانکی) اثبات نمایند که قادر به پرداخت هزینه های سفر خود به کشور استرالیا که شامل هزینه بلیط رفت و برگشت هواپیما، هتل و هزینه های حمل و نقل داخلی و همچنین هزینه های نابهنگام احتمالی در زمان بازدید خود از کشور استرالیا می باشند. در کنار این گواهی، ارائه گردش حساب نیز تایید خواهد کرد که این موجودی حاصل درآمد متقاضی می باشد و واریزی ناگهانی به حساب او نبوده است. ترجمه اسناد مالکیت شما از قبیل سند ملک و خودرو نیز در این بخش تاثیر بالایی دارند.

    2- بلیط رفت و برگشت:

    ارائه بلیط های تایید شده رفت و برگشت نیز از جمله مدارکی می باشد که می تواند به صدور ویزای توریستی استرالیای شما کمک کند. ارائه بلیط تایید شده رفت و برگشت به آفیسر بررسی کننده این اطمینان خاطر را می دهد که شما برای سفر خود برنامه ریزی دقیقی کرده اید و مصمم به انجام سفر خود هستید و همچنین تاریخ بازگشت مشخصی به کشور خود دارید.

    3- محل اقامت در استرالیا:

    در بین مدارک، ارائه ووچر هتل محل اقامت شما در استرالیا و یا آدرس محل زندگی و مشخصات دوستان و اقوام شما در استرالیا که قصد اقامت نزد آنها را دارید، به اداره مهاجرت این اطمینان را خواهد داد که شما در زمینه محل اقامت خود برنامه ریزی مرده اید و مشکلی نخواهید داشت.

    4- ارائه دعوت نامه:

    چنانچه شما دوستان و اقوامی در استرالیا دارید که اقامت دائم و یا تابعیت این کشور را دارند و پیش از اقدام برای ویزا برای شما دعوت نامه ای ارسال کرده اند، شانس صدور مثبت ویزای توریستی شما به مراتب افزایش می یابد. این افراد با ارسال دعوت نامه به نوعی اصالت درخواست شما را تایید و باز گشت شما به کشور مبدا را پیش از انقضای ویزای توریستی تضمین می کنند.

    5- ارائه مدارک و توضیحات وابستگی های عاطفی:

    ارائه توضیحات و مدارکی که نشان می دهد شما به کشور خود وابستگی عاطفی بالایی دارید و دلیل خاصی برای اقامت غیر قانونی و درخواست پناهدگی در خاک استرالیا را ندارید، از مهم ترین بخش های پروسه صدور موفقیت آمیز ویزای توریستی شما می باشد. بعنوان مثال، فرد متاهلی که درخواست ویزای خود را داده و همسر ایشان درخواست ویزا نداده است، عملا به اداره مهاجرت استرالیا اثبات کرده مه بدلیل وابستگی عاطفی به همسر خود و عدم همراهی ایشان، به کشور خود باز می گردد. همچنین ارائه شواهدی که یک فرد در مورد اضطرار حضور خود در کنار خانواده در کشور مبدا را اثبات کند، به روند صدور مثبت ویزای توریستی کمک بالایی می کند.

    6- ارائه مدارک نیاز به سفر استرالیا:

    در مورد ویزای توریستی استرالیا، متقاضی می تواند بغیر از بازدید از این کشور و اقوام خود دلایل مهم تری داشته باشد. بعنوان مثال، مدارکی که اثبات کند دوست و یا خویشاوندی در کشور استرالیا بدلایل پزشکی و یا عاطفی نیاز به حضور، حمایت و نگه داری شما را دارد و یا مدارکی که نشان بدهد شما برای دریافت خدمات درمانی خاصی به استرالیا سفر دارید. از دیگر مدارک از این دست می توان به مسائل تجاری و بازرگانی اشاره کرد. بعنوان مثال، یک بازرگان می تواند مدارکی دال بر دیدار با شرکت های تجاری و مذاکره مهارتی با آنها را ارائه دهد و یا حضور در یک نمایشگاه بین المللی برای ایجاد ارتباط با تامین کنندگان و مشتریان استرالیایی.

    7- ارائه سوابق سفر:

    سوابق سفر شما به کشورهای دیگر و اخذ ویزا از این کشورها و بازگشت به موقع شما پیش از انقضای این ویزاها نشان دهنده این می باشد که شما در شرایط مشابه، اقدام به اقامت غیر قانونی نکرده اید و ذهنیت بسیار مثبتی برای آفیسر شما ایجاد می کند. به طور خاص، سابقه اخذ ویزای شینگن که دریافت آن کمی مشکل می باشد، می تواند شانس بسیار خوبی برای دریافت ویزای توریستی استرالیا برای شما ایجاد کند.

    انواع ویزای توریستی استرالیا

    به صورت کلی انواع ویزای توریستی استرالیا به سه گروه دسته بندی می شود. افراد متناسب با شرایط و خواسته های خود قادر خواهند بود برای هر یک از روش های اعلام شده اقدام نمایند.

    ویزای توریستی یا ساب کلاس ۶۰۰ به عنوان معمول ترین روش ورود به کشور استرالیا به شمار می رود. در ادامه به انواع ویزای توریستی استرالیا اشاره می شود.

    این ویزای رایگان برای بازدیدهای متعدد از استرالیا برای اهداف گردشگری یا تجاری است که حداکثر سه ماه در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه انجام می شود.

    این ویزا در اختیار دارندگان گذرنامه از تعدادی از کشورهای اروپایی است و قابل تمدید نیست. از همین رو متقاضیان ایرانی نمی توانند برای این ویزای توریستی استرالیا اقدام نمایند.

    این ویزا به متقاضیان امکان می دهد تا هر زمان که می خواهند، تا یک سال به استرالیا سفر کنند و در هر بار بازدید سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند. این ویزا برای دارندگان گذرنامه از تعدادی از کشورها و مناطق در خارج از استرالیا زندگی می کند، قابل دسترس است.

    برای ETA هزینه درخواست ویزا وجود ندارد، با این وجود هزینه خدمات ۲۰ دلار فقط برای برنامه های آنلاین اعمال می گردد.

    ویزای ویزیتور برای افرادی طراحی شده است که واجد شرایط ویزای E-Visitor  یا Electronic Travel Authority نیستند. این ویزا به متقاضیان امکان می دهد که از سه، شش یا ۱۲ ماه از استرالیا، برای اهداف گردشگری یا تجاری بازدید نمایند. این ویزا مختص به متقاضیان ایرانی برای ورود به کشور استرالیا است.

    دریافت ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه

    ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه، یک گزینه محبوب برای دیدار خانواده و دوستان در این کشور است. این نوع ویزا از زیرمجموعه‌های ساب کلاس 600 است و تا 12 ماه اعتبار دارد. برای دریافت این ویزا، نیاز به دریافت یک دعوت‌نامه از یک شهروند یا فرد دارای اقامت دائم در استرالیا است که حداقل 18 سال سن داشته باشد.

    از میان اقوامی که می‌توانند دعوت‌نامه صادر کنند، والدین، فرزندان، برادران و خواهران، پدربزرگ و مادربزرگ، عمه، خاله، عمو، دایی، خواهرزاده و برادرزاده به‌شمار می‌روند؛ اما نامزد، دوستان و عموزاده‌ها جزو افرادی هستند که نمی‌توانند دعوت‌نامه صادر کنند.

    ویژگی جالب ویزای توریستی استرالیا با دعوت‌نامه این است که مدت زمان ویزای توریستی استرالیا برای اقامت بیشتر از 3 ماه و پرداخت وجه تضمین بین ۵ تا ۱۵ هزار دلار نیز برای پوشش هزینه‌های احتمالی مسافر لازم است. هزینه ویزای توریستی استرالیا 150 دلاری است و فردی که آن را دریافت می‌کند می‌تواند به‌مدت اعتبار ویزا (حداقل 2 هفته تا حداکثر 12 ماه) در استرالیا اقامت داشته باشد.

    ازطرف‌دیگر، این ویزا محدودیت‌هایی دارد که شامل موارد زیر است:

    • با این ویزا امکان انجام خدمات پزشکی یا مهارتی و تجاری در استرالیا ندارید؛
    • با این ویزا تنها امکان ثبت‌نام در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت را خواهید داشت؛
    • دارنده این ویزا امکان تمدید آن در استرالیا را ندارد و باید قبل‌از اتمام اعتبار ویزا از کشور خارج شود تا از مشکلاتی مانند ریجکت ویزا و قرارگیری در بلک‌لیست جلوگیری شود.

    مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا

    همانند سایر روش های مهاجرتی، افراد برای دریافت ویزای توریستی استرالیا ملزم به سپری کردن مراحل مشخصی برای دریافت ویزا می باشند. اولین گام برای درخواست ویزای توریستی استرالیا، تعیین وقت سفارت برای ارائه مدارک است. وقت سفارت استرالیا به صورت آنلاین یا غیر حضوری مقدور است. از همین رو متقاضیان با توجه به زمان بندی مورد نظر، برای این مرحله اقدام می نمایند.

    وقت سفارت از طریق وب سایت سفارت  www.iran.embassy.gov.au صورت می گیرد. افراد برای تعیین وقت سفارت می بایست به سایت رسمی سفارت استرالیا مراجعه نمایند و حساب کاربری را ایجاد کنند. پس از تکمیل نمودن فرم ویزای مورد نظر و پرداخت هزینه صدور ویزا، می توان وقت سفارت را دریافت نمود.

    گام بعدی فراهم آوردن مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت است. این مدارک متناسب با روش انتخابی متفاوت است. مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا در ادامه مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. پس از مراجعه به سفارت به صورت معمول پس از گذشت ۶ الی ۹ ماه بررسی های صورت می گیرد و جواب سفارت از طریق ایمیل به درخواست کنندگان ارائه می گردد.

    مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

    یکی از مهم ترین فاکتورهای اخذ ویزای توریستی استرالیا، فراهم آوردن مدارک مورد نیاز است. افراد متناسب با روش انتخابی می بایست مدارک مورد نیاز برای متقاعد کردن آفیسر به کشور مبدا ارائه دهند.

    در صورتی که مدارک ارائه شده از سوی شما نشان دهنده بازگشت به کشور مبدا باشد، شانس خوبی برای اخذ ویزای توریستی استرالیا خواهید داشت. دعوت نامه یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی استرالیا محسوب می گردد. از دیگر مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا می توان به موارد زیر اشاره نمود.

    • مدارک شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت).
    • پاسپورت فعلی با ۶ ماه اعتبار و پاسپورت قبلی برای بررسی سوابق سفری.
    • تعیین وضعیت تاهل.
    • ارائه گواهی شغلی یا تحصیلی.
    • سند مالکیت.
    • ۲ قطعه عکس ۴٫۳.
    • گردش حساب بانکی ۳ ماهه و تمکن مالی از بانک های معتبر ایران.
    • رزرو بلیط رفت و برگشت.
    • ارائه مدارک به منظور اقامت در استرالیا.

    هزینه های ویزای توریستی استرالیا

    هزینه های ویزای توریستی استرالیا را می توان به چند بخش دسته بندی کرد. از مهم ترین هزینه های ویزای توریستی استرالیا می توان به هزینه های سفارت و میزان هزینه های مورد نیاز برای اقامت در این کشور اشاره نمود. میزان هزینه های اقامت در استرالیا متناسب با زمان حضور در این کشور، شهر انتخابی و سبک زندگی افراد متفاوت است و نمی توان یک میزان مشخصی را تعیین نمود.

    هزینه های سفارت دارای تعرفه مشخصی است و همه افراد برای درخواست ویزا، ملزم به پرداخت آن می باشند. در ویزای توریستی مبالغ متناسب با روش انتخابی تعیین می گردد. میزان هزینه های سفارت شامل اعضای خانواده از قبیل همسر و فرزندان نفر اصلی می شود. هزینه سفارت برای ویزای توریستی به ازای هر نفر ۱9۰ دلار در زمان وقت سفارت، پرداخت می گردد.

    مدت زمان بررسی ویزا

    اکثر پرونده ها بین ۴۴ تا ۴۸ روز رسیدگی می شوند. و در زمان درخواست و صدور این ویزا متقاضی می بایست خارج از خاک استرالیا باشد.

    وضعیت خانواده شما در این ویزا

    متقاضی باید به صورت انفرادی اقدام کند و اعضا خانواده وی به صورت جداگانه.

    شرایط ویزا

    میزان اقامت (مدت زمان اقامت)

    مدت زمان این ویزا بین ۳ تا ۱۲ ماه است و ویزا ممکن است برای  یک بار ورود باشد و یا  اینکه متقاضی بتواند در طول مدت ویزا به دفعات ورود و خروج نماید طبق قانون ماندن با این ویزا بیشتر از ۱۲ ماه در طول ۱۸ ماه نباید باشد.

    اما مدت زمان اقامت متقاضی در نامه گرنت ویزا(Grant Visa) قید می گردد که بسته به هرپرونده ای این مدت متفاوت است و ممکن است این مدت زمان با آنچه متقاضی درخواست داده است متفاوت باشد. لازم به ذکراست امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.

    هزینه صدور

    ۱90 دلار

    قوانین جدید ویزای توریستی

    دولت استرالیا اعلام کرده است که در این زمان فقط شهروندان استرالیایی، ساکنان و اعضای خانواده آنها قادر خواهند بود برای ورود به استرالیا از روش ویزای توریستی اقدام نمایند.

    این اقدامات به منظور پیشگیری و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور است. کلیه افرادی که به دنبال حضور در کشور استرالیا هستند، ملزم به سپری کردن دوره قرنطینه ۱۴ روزه در اماکن تعیین شده از جانب دولت می باشند.

    بهترین شهرهای توریستی استرالیا

    استرالیا، واقع در بین اقیانوس آرام و اقیانوس هند، کوچکترین قاره اما بزرگترین کشور در منطقه اقیانوسیه و ششمین کشور بزرگ جهان است. این کشور از مکان های دیدنی و شگفت انگیزی زیادی بهره می برد.

    شهرهای استرالیا مکان های پر جنب و جوش برای گشت و گذار هستند، اما وسعت بسیار زیاد این کشور به این معنی است که در طول یک سفر احتمالاً نمی توان از همه آنها بازدید کرد.

    سیدنی مدرن و پیشرفته، یکی از بهترین شهرهای استرالیا برای بازدید گردشگران است. چشم انداز سیدنی ساختمان های سفید با پوشش گیاهی سرسبز، دریا و آسمان صاف در ترکیب با کهن الگوی کلاسیک شهرهای بزرگ است. با داشتن سواحل خارق العاده و کوه های آبی سیدنی را دوست خواهید داشت.

    در مجموع، سیدنی دارای بیش از 30 ساحل شنی است که از این میان می توان در مکان های درجه یک در موج سواران یافت. پایتخت نیو ساوت ولز، سیدنی شهری مدرن است که در اطراف بندر های دیدنی توسعه یافته است و غذاهای فوق العاده، زندگی شبانه، خرید و جاذبه های دیدنی را ارائه می دهد.

    دومین شهر بزرگ کشور یک مکان شیک و جهان وطن برای بازدید است. این یک کلان شهر واقعی است، با جمعیت تقریبی چهار میلیون نفر که از این امر مراقبت می کند که قلب کلان شهر پر جنب و جوش شبانه روزی باقی بماند. ملبورن با وجود وسعت زیاد، برای گردشگران آسان است.

    ملبورن که یکی از بهترین شهرها برای زندگی در جهان است، ظاهری اروپایی دارد و محل زندگی شهروندان کشورهای بی شماری از سراسر جهان است. این همان چیزی است که به آن احساس منحصر به فرد و چند فرهنگی می بخشد. این شهر که اغلب به عنوان پایتخت فرهنگی کشور شناخته می شود، دارای گالری های هنری متعددی، یک صحنه موسیقی پر جنب و جوش و برخی از غذاهای خارق العاده از سراسر جهان است.

    کانبرا پایتخت استرالیا و به عنوان یکی از برترین شهرهای این کشور قلمداد می شود. این شهر با جمعیتی بالغ بر ۳۳۵ هزار نفر در مقایسه با شهرهای سیدنی و ملبورن، جمعیت کمتری را در خود جای داده است. گردشگران در شهر کانبرا قادر خواهند بود از مناظر و بناهای بی نظیر این شهر از جمله موزه جنگ استرالیا، نگارخانه ملی، ضرابخانه سلطنتی استرالیا دیدن نمایند.

    بریزبن در بیشتر سال از تابش آفتاب با شکوه برخوردار است، اما فقط هوای عالی نیست که پایتخت کوئینزلند را به مکانی عالی برای بازدید تبدیل کرده است. از یک صحنه هنری شگفت انگیز و فرهنگ در حال تکامل laneway ، تا غذاخوری های ایده آل، زندگی شبانه پر جنب و جوش و خرید در کلاس جهان یکی از پویا ترین مقصد سفر استرالیا شده است. پروژه های نوسازی شهری مانند South Bank Parklands و Howard Smith Wharves انقلابی در چگونگی تعامل شهر با رودخانه معروف خود ایجاد کرده اند.

    نکات ضروری در ویزای توریستی استرالیا

    ویزای توریستی استرالیا به عنوان یکی از روش های ورود به استرالیا قلمداد می شود. در همین خصوص نکاتی وجود دارد که افراد باید قبل از ورود به این کشور در نظر داشته باشند. این نکات در قالب موارد زیر در این بخش مورد بررسی قرار گرفته است. ویزای توریستی استرالیا برای ایرانیان فقط شامل ویزای ساب کلاس ۶۰۰ می‌شود.

    مدت زمان ویزای توریستی استرالیا

    مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا برای اولین بار بین ۱۴ تا ۳۰ روز است. اجازه کار و تحصیل در این بازه زمانی وجود ندارد. شانس متقاضیان ایرانی برای ویزای توریستی استرالیا متناسب با سایر ویزاهای استرالیا کمتر است. ارائه دعوت نامه و سابقه سفرهای قبلی، شانس افراد را برای اخذ ویزای توریستی استرالیا افزایش می دهد.

    آیا امکان تمدید ویزای توریستی وجود دارد؟

    امکان تمدید ویزای توریستی استرالیا برای ایرانیان وجود ندارد. به‌عبارت دیگر، اگر شما یک ویزای توریستی استرالیا دارید و می‌خواهید مدت اقامت خود را تمدید کنید، نمی‌توانید این کار را در داخل استرالیا انجام دهید. به‌جای اینکه درخواست تمدید کنید، باید پیش‌از پایان اعتبار ویزا به کشور مبدا، یعنی ایران، بازگردید و برای درخواست یک ویزای جدید را از طریق سفارت یا کنسولگری استرالیا در این کشور اقدام کنید؛ بنابراین، اگر به‌عنوان مثال یک ویزای توریستی استرالیا با مدت اعتبار 3 ماه دارید، باید پیش‌از پایان این مدت به کشور مبدا بازگردید و از آنجا اقدام به درخواست یک ویزای جدید برای ورود مجدد به استرالیا کنید.

     

    دلایل ریجکت و نحوه رفع ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

    ریجکت ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیان، یک تجربه ناخوشایند است؛ اما اطلاع از دلایل این ریجکت و نحوه رفع آن به آن‌ها کمک زیادی می‌کند. وزارت امور داخلی استرالیا در ارزیابی ویزاهای خود بسیار سخت‌گیر است و برخی از دلایل متداول ریجکت ویزای توریستی 600 عبارت‌اند از:

    1. انتخاب برنامه مهاجرتی نامناسب: متقاضیان باید مطمئن باشند که برنامه مهاجرتی انتخابی‌شان با هدف ویزای توریستی سازگار است.
    2. نقص مدارک: ارائه مدارک کامل و صحیح، مهم است. هرگونه نقص یا جعلی‌بودن مدارک می‌تواند منجر به ریجکت درخواست شود.
    3. عدم ارائه مدارک کافی: برای اثبات تمکن مالی و سایر الزامات، ارائه مدارک کافی و صحیح ضروری است.
    4. عدم ارتباط موثر با میزبان استرالیایی: متقاضیان باید به‌طور موثر با میزبان خود در استرالیا ارتباط برقرار کنند و شرایط نامناسب میزبان نیز می‌تواند منجر به ریجکت شود.

    پس‌از شناخت دلایل ریجکت، متقاضیان می‌توانند موارد مذکور را اصلاح و درخواست خود را مجدداً ارسال کنند. همچنین، آن‌ها می‌توانند از امکان ارائه درخواستی مبنی بر تجدیدنظر به دادگاه تجدیدنظر اداری (AAT) نیز استفاده کنند. در نهایت، اخذ مشاوره مهاجرت می‌تواند به متقاضیان در این فرآیند کمک بسیاری کند و از ریسک ریجکتی کاسته شود.

     

    سخن پایانی

    ویزای گردشگری 600 استرالیا به‌عنوان یکی از مسیرهای مهاجرتی بسیار خوب برای سفر به این کشور شناخته می‌شود و به متقاضیان امکان تحقق بخشیدن به اهداف توریستی خود را می‌دهد. با توجه به تغییرات مداوم در قوانین و شرایط مهاجرتی استرالیا، انجام این فرآیندها به‌همراه یک کارشناس مجرب و متخصص امری بسیار ضروری است. این کارشناسان می‌توانند به داوطلبان کمک کنند تا مراحل مختلف مهاجرتی را به‌درستی انجام دهند و از تغییرات قانونی و مسائل پیچیده در این زمینه آگاه شوند. با توجه به این واقعیت، انتخاب کارشناسان متخصص و مجرب پرشین مایگرنت در این زمینه می‌تواند به متقاضیان کمک بزرگی در رسیدن به اهداف مهاجرتی‌شان باشد.

     نمونه  تصویر فرم درخواست ویزای توریستی استرالیا:

    visa australia tourist form

    شرایط لازم برای دریافت این ویزا:

    • این ویزا شرط سنی ندارد.
    • برای درخواست ویزا نیاز به مدرک زبان انگلیسی نمی باشد.
    • اعضای خانواده متقاضی در اپلیکیشن وی نمی توانند وجود داشته باشند و می بایست به صورت جداگانه درخواست دهند و اپلیکشن جداگانه نیز پرکنند(حتی اشخاصی که اسمشان درپاسپورت متقاضی هست باید به صورت جداگانه اقدام کنند)
    • ازآنجایی که کلیه هزینه ها دراین ویزا به عهده متقاضی است توصیه می شود متقاضی بیمه درمانی بگیرد تا در صورت نیاز از آن استفاده نماید.
    • صرفا به دلیل دیدار وگردش به استرالیا بیاید.
    • پول کافی برای ماندن دراسترالیا داشته باشد.
    • دراسترالیا نباید کارکند.
    • متقاضی میبایست شرایط پزشکی را داشته باشد.
    • متقاضی نبایست جرمی مرتکب شده باشد.
    • متقاضی بیمه درمانی داشته باشد تا در صورت بروز شرایط پیش بینی نشده بیماری بتواند از آن استفاده کند.

    آنچه این ویزا در اختیار شما میگذارد:

    • ملاقات خانواده و دوستان
    • متقاضی به عنوان گردشگر و به منظور سفر و یا اهدافی غیر از بیزنس و پروسه های درمانی باید در استرالیا باشد.
    • تحصیل در دورهای کمتر از سه ماه

    زمان اقامت شما با این ویزا:

    • شغل شما می بایست در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
    • ارزیابی مثبت شغل خود را از سازمان ارزیابی کننده مربوطه دریافت کرده باشید.
    • برای ثبت پرونده در اداره مهاجرت استرالیا باید دعوتنامه داشته باشید.
    • امتیازات لازم برای اخذ این ویزا را کسب کرده باشید.

    آنچه بعد ازدریافت این ویزا باید بدانید:

    • امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم و یا سایر ویزاها نیز وجود ندارد.
    • متقاضی باید به قوانین کشور استرالیا احترام بگذارد.
    • متقاضی گرنت(Grant) ویزا را به همراه داشته باشد.
    • پاسپورت متقاضی به صورت دیجیتالی به ویزا لینک می شود و برچسبی در پاسپورت متقاضی خورده نمی شود.

    سوالات متداول

    1- تای عاطفی یا خانواده در کشور مبدا و مقصد

    2- تای اجتماعی در ایران : برای اثبات تای اجتماعی در ایران فرد میبایست اثبات کند که در کشور مبدا (ایران) دارای جایگاه اجتماعی بالایی بوده و از نظر اقتصادی شرایط خوبی دارد و نیازی برای اعلام پناهندگی در کشور استرالیا را ندارد این موضوع میتواند با ارائه اسناد و مدارک مختلف ،لیست بیمه کارمندان ، گواهی های مهارتی و مجوز ثبت شرکت فرد مورد اثبات قرار گیرد.

    3-TRAVEL HISTORY (تاریخچه سفر مناسب): منظور از تاریخچه سفر برای ویزا توریستی استرالیا، تاریخچه هر سفر خارجی است که فرد رفته و  و الزاما نیازی به تاریخچه سفری با ویزا شنگن نیست بلکه تمامی سفر های یک تاریخچه سفری محاسبه میشود.

    4-گردش حساب: یکی از عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار در پرونده شخص متقاضی، گردش حساب وی میباشد که با توجه

    به  DEBIT,CREDIT  فرد و گردش حساب سالیانه- شش ماه اخیر فرد این موضوع مورد بررسی دولت استرالیا قرار

    میگیرد که با توجه به جایگاه اجتماعی اقتصادی فرد اندازه تمکن مالی متفاوت میباشد هرچه میزان گردش حساب فرد بالا

    تر این مدرک ارزش بالاتری دارد.

    5-دعوت نامه: داشتن دعوت نامه به متقاضی ویزا توریستی استرالیا شانس بالا تری برای اخذ این ویزا میدهد . در صورت ارسال دعوت نامه از سمت بستگان درجه یک، دعوت نامه دارای اعتبار بالا تری خواهد بود.

    این بستگان میبایت مدارکی را ارائه دهند این مدارک شامل:

    • Pay sleep
    • مدارک اجاره مسکن – سند
    • مداک مهارتی
    • اثبات شهروندی استرالیا
    • و…

    .از شروع جمع آوری مدارک تا دریافت ویزا بطور متوسط کمتر از 50 روز زمان خواهد برد

    هزینه دولتی اقدام برای ویزا توریستی استرالیا برای هر شخص مبلغ 190 AUD دلار استرالیا می باشد.

    • ویزا توریستی خانوادگی
    • ویزا توریستی مهارتی-تجاری
    • ویزا توریستی ویزیت

    ویزا توریستی خانوادگی :

    این ویزا به منظور بازدید از خانواده در استرالیا صادر میشود. بدیهی است که برای اخذ ان متقاضی میبایست از خانواده خود که در استرالیا هستند دعوت نامه گیرد، در این دعوت نامه باید مشخص شود که در صورت نیاز شخص دعوت کننده توانایی حمایت مالی از شما را دارد.

    ویزا توریستی و گردشگری:

    این ویزا برای افرادی که تنها به هدف تفریح و گردش قصد سفر به استرالیا  را دارند مناسب است. اعتبار این ویزا با توجه به هدف اعلامی فرد به سفارت متفاوت است و فرد برای گرفتن این استریم ویزا می بایست تاریخچه سفر ارائه دهد که این تاریخچه سفر با منابع مالی فرد می بایست  تطابق داشته باشد.

    ویزا توریستی مهارتی-تجاری:

    این ویزا برای افرادی هست که به منظور شرکت در سمینار-همایش یا قرارداد های کار و یا به قصد بازرگانی و بیزنس به صورت موقت به استرالیا سفر میکنند مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به دعوت نامه صادره از شرکت دعوت کننده فرد متقاضی دارد

  • ویزای دانشجویی استرالیا

    ویزای دانشجویی استرالیا

    [ultimate_heading main_heading=”ویزای دانشجویی استرالیا”][/ultimate_heading]

    ⚠ پرشین مایگرنت هیچگونه فعالیتی در زمینه ویزاهای تحصیلی و اعزام دانشجو ندارد.

    کشور استرالیا نیز با داشتن سیستم آموزشی فوق العاده، دانشگاه ‌های شناخته‌ شده با مدارک معتبر و برخورداری از انواع امکانات به عنوان یکی از کشورهای جذاب برای ادامه تحصیل مطرح شده است.

    اخذ ویزای دانشجویی استرالیا نیاز به برخی الزامات داشته و مقررات خاص خود را دارد و فرد متقاضی با داشتن این ویزا می تواند به منظور تحصیل تمام وقت در یک مقطع تحصیلی خاص به استرالیا مهاجرت کند.

    درخواست ویزای دانشجویی استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود. در زمان ارسال درخواست ممکن است شخص متقاضی در داخل یا خارج کشور استرالیا باشد. مدت زمانی که این ویزا به متقاضی اجازه اقامت در استرالیا را می دهد متناسب با نوع برنامه تحصیلی خواهد بود و تا 5 سال نیز قابلیت افزایش و تمدید را دارد.

    فرد متقاضی زمانی می‌تواند برای ویزای دانشجویی اقدام نماید که از طرف دانشگاه مد نظر خود تائیدیه‌ی ثبت نام را دریافت کرده باشد و پس از پرداخت شهریه و دریافت تاییدیه‌ ی ثبت نام می‌تواند برای اخذ ویزا درخواست بدهد.

    برای ارسال درخواست ویزای دانشجویی استرالیا به صورت آنلاین ابتدا باید وارد حساب کاربری Immi Account شده و بعد از تکمیل اطلاعات و پیوست کردن مدارک مورد نیاز می‌توان اقدام به ارسال درخواست کرد. همچنین توجه داشته باشد که پیش از اقدام به ارسال درخواست باید هزینه آن را پرداخت شده باشد.

    در حال حاضر، حداقل هزینه درخواست ویزای دانشجویی استرالیا در زیرکلاس ۵۰۰ برابر با ۶۲۰ دلار استرالیا تعیین شده است. بعد از ارسال درخواست ویزا بر حسب شرایط شما ممکن است لازم باشد فرد متقاضی معاینات پزشکی و در برخی موارد انگشت‌نگاری نیز انجام دهد .شرط اقامت موقت برای تمامی متقاضیان ویزای تحصیلی می بایست رعایت شود.

    آفیسر ویزا با بررسی مدارک موجود ارزیابی می کند که آیا دانشجو یا دانش‌آموز قصد اقامت موقت در استرالیا را دارد یا خیر. متقاضی باید آفیسر اداره‌ مهاجرت استرالیا را متقاعد کند که قصد دارد به صورت موقت و فقط برای گذراندن یک دوره تحصیلی در استرالیا اقامت داشته باشد.

    مزایای ویزای دانشجویی استرالیا:

      • شما با داشتن این ویزا میتوانید به مدت حداکثر پنج سال در استرالیا اقامت داشته باشید.
      • با داشتن این ویزا می‌توانید برای آوردن اعضای خانواده خود به استرالیا اقدام نمایید.
      • شما میتوانید با ویزای دانشجویی استرالیا  در طول ترم هفته ای 20 ساعت و در طول تعطیلات به صورت تمام وقت کار کنید.
      • همزمان با صدور ویزای تحصیلی استرالیا ، اجازه کار برای شما صادر می شود.
      • می توانید از کیفیت بالای آموزشی بهره مند شوید و در یکی از دانشگاه های برتر دنیا تحصیل کنید.
      • بعد از پایان تحصیل، ویزایی 18 ماهه برای شما صادر می شود و در طول زمان آن می توانید برای پیدا کردن کار در استرالیا اقدام کنید البته باید حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده‌ باشید.
      • پس از اتمام تحصیلات، امکان اقدام برای اقامت دائم در استرالیا وجود دارد.
    • مدارک زبان انگلیسی.
    • بیمه دانشجویی.
    • ترجمه مدارک تحصیلی.
    • ترجمه گواهی عدم سوءپیشینه.
    • یک قطعه عکس.
    • حساب بانکی شخص متقاضی یا حامی مالی او.

    مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا:

      • پاسپورت معتبر و پاسپورت‌های قبلی در صورت وجود.
      • ترجمه شناسنامه و کارت ملی.
      • نامه پذیرش دانشگاه.
      • تاییدیه ثبت نام COE.
      • ترجمه مدارک شغلی از جمله سابقه بیمه.
      • ترجمه سند ازدواج.
      • ترجمه کارت پایان خدمت.

    شرایط متقاضی:

      • سن شما باید بالای 6 سال باشد.
      • از طرف یک مؤسسه‌ آموزشی معتبر در استرالیا پذیرش تحصیلی گرفته باشید.
      • در صورت نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی شما می بایست حداقل آیلتس 5.5 و یا معادل آن در سایر آزمون های مورد تایید استرالیا کسب کرده باشید.
      • شما بایدتمکن مالی کافی داشته باشید تا هزینه‌های دوره‌ تحصیل، سفر و زندگی در استرالیا را بپردازید.
      • اگر می خواهید اقامت خود را در استرالیا تمدید کنید، می بایست قبل از اینکه ویزای شما منقضی شود درخواست یک ویزای جدید بدهید. اگر بیشتر از ۲۸ روز از انقضای ویزا گذشته باشد، شاید نتوانید تا سه سال به استرالیا برگردید.
      • اگر درخواست خود را از داخل استرالیا ثبت می نمایید، باید در حال حاضر یک ویزای موقت مستقل داشته باشید.
      • شما و اعضای خانواده شما که همراه شما به استرالیا می آیند، می بایست آزمایشات پزشکی لازم برای اخذ ویزا را انجام داده باشید. استرالیا از بهترین استانداردهای بهداشتی در جهان برخوردار است. برای حفظ این استانداردها ، بیشتر متقاضیان ویزا قبل از ویزا به آنها ، باید حداقل استانداردهای بهداشتی را رعایت کنند. ممکن است سلامت شما به عنوان بخشی از روند درخواست ویزا ارزیابی شود.
      • اگر اعضای خانواده را همراه خودتان به استرالیا می آورید، باید پشتوانه‌ مالی داشته باشید تا از خود و تمام اعضای همراه خانواده‌تان حمایت کنید.
      • اگر شما یا هر یک از اعضای خانواده شما (حتی کسانی که همراه شما برای ویزا درخواست نمی کنند) به دولت استرالیا بدهکار هستید ، شما یا آنها می بایست آن را پرداخت کنید.
      • اگر زمانی که در استرالیا بودید ویزای رد شده داشتید ممکن است ویزای شما مورد پذیرش استرالیا قرار نگیرد.
  • ویزای ۴۸۵ استرالیا

    ویزای ۴۸۵ استرالیا

    [ultimate_heading main_heading=”ویزای Post-study یا Temporary Graduate Visa (subclass 485)”][/ultimate_heading]

    ویزای ۴۸۵ استرالیا مختص دانشجویان بین المللی است که به تازگی ازیکی ازموسسات آموزشی استرالیایی فارغ التحصیل شده اند. این ویزا به متقاضی اجازه می دهد تا پس از اتمام تحصیل در استرالیا به صورت موقت زندگی و کار کند همچنین وی می تواند با این ویزا ادامه تحصیل دهد.

    نکته مهم درمورد این ویزا این است که دانشجویان فقط یک بار اجازه‌ی استفاده از ویزای ۴۸۵ را به‌عنوان درخواست‌ کننده‌ی اصلی دارند.

    شرایط لازم برای دریافت این ویزا

    میزان اقامت

    مدت زمان اقامت با ویزای ۴۸۵ بین دوتا ۴ سال متغییر است وبستگی به نوع مدرکی دارد که متقاضی گرفته است. کسانی که مدرک لیسانس و فوق لیسانس آموزش محور دارند می تواندبه مدت ۲ سال باویزای ۴۸۵ دراسترالیا اقامت داشته باشند.کسانی که فوق لیسانس پژوهش محور گذرانده باشد ۳ سال می تواند باویزای ۴۸۵ استرالیا باشدو کسانی که دکترا دارندبا این ویزا می توانند به مدت ۴ سال در استرالیا اقامت داشته باشند.

    هزینه صدور

    هزینه صدور این ویزا به شرح زیر می باشد:

      • متقاضی اصلی : 1650 دلار استرالیا.
      • اعضای خانواده 18 سال یا بالاتر: 765دلار استرالیا به ازای هر فرد.
      • اعضای خانواده کمتر از 18 سال: 385 دلار استرالیا به ازای هر فرد.

    زمان بررسی

    75 درصد ازپرونده ها ظرف مدت 59 روز رسیدگی می شوند و 90 درصد آنها ظرف مدت 3 ماه.

    مسافرت با این ویزا

    درطول مدتی که ویزای متقاضی اعتبار دارد می تواند به دفعات به داخل و خارج از استرالیا سفر کنند.

    وضعیت مسافرت خانواده شما دراین ویزا

    درطول مدتی که ویزای متقاضی اعتبار دارد خانواده وی نیز می توانند به دفعات به استرالیا وارد و از آن خارج شود.

    ویزای ۴۸۵ استرالیا به  متقاضی  و اعضای خانواده‌اش اجازه می‌دهد تا بعد از  اتمام تحصیل در استرالیا به‌ طور موقت در این کشور بماند و درطی این مدت می تواند:

      • سفر کند
      • درس بخواند
      • زندگی وکار کند (البته پیدا کردن شغل به عهده خود متقاضی است).
      • دارنده ویزای 485 می تواند اعضای درجه یک خانواده را نیز به استرالیا بیاورد.
      • باید برای اولین بار این ویزا را درخواست نموده باشید تا در صورت داشتن شرایط لازم این ویزا به شما اعطا شود.
      • متقاضی باید کمتر از شش ماه بعد ازفارغ التحصیلی برای این ویزا اقدام کرده باشد.
      • هنگامی که متقاضی برای این ویزا درخواست می دهد می بایست خود و خانواده اش داخل خاک استرالیا حضورداشته باشند و زمانی که برای این ویزا تصمیم گیری می شود نیز متقاضی وهمراهان میبایست درخاک استرالیا حضور داشته باشند.
      • سن متقاضی می بایست کمتر از۵۰ سال باشد.
      • به تازگی از یک رشته CRICOS-registered فارغ التحصیل شده باشدو متقاضی تمامی پیش نیازهای دوره را با موفقیت پشت سرگذاشته باشد. دوره میبایست به زبان انگلیسی بوده باشد. طول مدت دوره ۲ سال بوده باشد (۹۲ ساعت درهفته) و متقاضی به صورت فیزیکی ۱۶ ماه حضوردراسترالیا داشته باشد و متقاضی ویزای تحصیل دراسترالیا را داشته باشد.
      • رشته تحصیلی متقاضی باید در لیست اصلی مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا قرار داشته باشد.این لیست هرساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می کند.
      • متقاضی وهمراهان وی مدارک سلامت و بیمه را باید داشته باشند و نباید هیچ بدهی نیز به دولت استرالیا داشته باشند.
      • مدرک زبان انگلیسی در سطح آیلتس ۷ درآزمونهای مورد تایید را اخذ کرده باشند.
      • شما به عنوان فرد متقاضی و خانواده تان باید تابع قوانین استرالیا باشید.

    هرعضو خانواده متقاضی نیز باید شرایط زیر راداشته باشد.

      • از نظرسلامت و شخصیت واجد شرایط باشند و آزمایشهای پزشکی را انجام داده باشند.
      • دارای بیمه درمانی باشد.
      • هر عضو خانواده بالای ۱۸ سال سن، میبایست بیانیه ارزش های استرالیا رامطالعه کرده و تایید کرده باشند.
      • اگراعضای خانواده متقاضی بعد ازصدور ویزا به درخواست اضافه شوند، میبایست مدارک مورد نظر را فراهم کرده و هزینه کامل درخواست ویزا را پرداخت کنند.
      • مدت زمان این ویزا باتوجه به مدرک تحصیلی که متقاضی گرفته است بین ۲ تا ۴ سال متغیر می باشد.
      • مدت زمان این ویزا قابل تمدید نیست و برای ماندن پس ازاتمام این ویزا متقاضی به صورت جداگانه باید برای سایر ویزاهای اقامتی درخواست دهد.

    این ویزا قابل تمدید نیست و درصورتیکه متقاضی پس ازاتمام این ویزا بخواهد دراسترالیا بماند میبایست برای سایر ویزاهای مهارتی به صورت جداگانه اقدام کند.

  • ویزای گاردین استرالیا

    ویزای گاردین استرالیا

    [ultimate_heading main_heading=”ویزای گاردین استرالیا”][/ultimate_heading]

    این ویزا به متقاضی(والدین، قیم یا خویشاوند بالای ۲۱ سال) اجازه می دهد تا به مدت ۵ سال در استرالیا زندگی کند و از دانش آموزی که ویزای دانشجویی دارد پشتیبانی کند.

    این اجازه به منظور تامین محل سکونت، امکانات رفاهی وحمایت مالی دانش آموز درحین تحصیل دراسترالیاست.

    شرایط لازم برای دریافت این ویزا

    والدین دانش آموز، قیم یا خویشاوندی که ۲۱ سال و یا بیشتر سن دارد می تواند برای این ویزا اقدام کند و این مورد به صورت مکتوب می بایست نوشته شود.

      • متقاضی در زمان اقدام برای این ویزا می تواند در داخل و یا خارج از خاک استرالیا باشد.
      • داشتن پول کافی برای ساپورت گاردین و دانش آموز درطول اقامت.
      • گاردین باید بتواند دانش آموز رادراسترالیا حمایت و سرپرستی کند.
      • اگرمتقاضی ویزای رد شده و یا کنسل شده استرالیا داشته باشد ویزای گاردین به وی داده نخواهد شد.
      • اگرمتقاضی این ویزا بدهی به دولت استرالیا داشته باشد ویزای گاردین برای وی صادرنخواهد شد.
      • متفاضی باید بیانیه زندگی دراسترالیا راخوانده و به صورت کامل مطالعه کرده باشد و به ارزشهای زندگی دراین کشور احترام بگذارد.
      • اگرمتقاضی ویزای گاردین ازاقوام دانش آموز است می بایست پیش نیازهای شخصیتی را داشته باشد.
      • گاردین باید معاینات پزشکی را انجام داده باشد.
      • گاردین باید ثابت کند که به صورت موقتی قصد ماندن دراسترالیا را دارد نه به صورت دائم.
      • ازآنجایی که هزینه های درمانی گاردین به عهده خودش است بهتراست گاردین از بیمه درمانی استفاده کند .
      • گاردین باید برای تمامی اعضا خانواده وابسته به خود که به استرالیا نمی آیند نیزامکانات رفاهی و مالی فراهم کند.
      • متقاضی وگاردین پول کافی برای مدت زمان اقامت دراسترالیا را باید داشته باشند و این موضوع با مدارک اثبات شود.

    مسافرت با این ویزا

    درطول مدتی که ویزا اعتباردارد متقاضی می تواند به دفعات به خاک استرالیا وارد ویا از آن خارج شود. اما تازمانی که دانش آموز درحال تحصیل است نمی توانید استرالیا را ترک کنید مگر درصورتی که جایگزینی برای خود تعیین کرده باشید.

    وضعیت خانواده شما دراین ویزا

    گاردین باید برای تمامی اعضا خانواده وابسته به خود  که به استرالیا نمی آیند نیزامکانات رفاهی و مالی فراهم کند.

    زمان اقامت شما با این ویزا

    طول مدت آن بستگی به سن و دوره ای که دانش آموز می گذراند دارد.

    هزینه صدور

    ۶۲۰ دلار استرالیا

    مدت زمان بررسی ویزا

    در حالت معمول ۵ تا ۶ ماه

    سوالات متداول

      • بهتراست متقاضی قبل ازاقدام تست های مدیکال را داده باشد .
      • درخواست این ویزا باید 6 هفته قبل از شروع دوره متقاضی داده شودو این درخواست به صورت آنلاین می بایست باشد.
      • اداره مهاجرت بعد ازدریافت مدارک تاییدیه می دهد .
      • درصورتی که متقاضی گرنت ویزا را دریافت کرد باید یک کپی از آن به همراه داشته باشد.
      • درصورتی که ویزای متقاضی رد شود دلیل ردی به متقاضی اعلام خواهدشد واعلام خواهد شد که آیا متقاضی فرصت دارد که پرونده را برای بازبینی ارسال کند.
      • اگر اپلیکیشنی ردشود ، هزینه ای به متقاضی عودت داده نخواهد شد.
      • قبل ازورود به استرالیا پاسپورت معتبر و ویزای معتبر داشته باشید.
      • درمرز این کشور incoming passenger card را دریافت کنند.
      • متقاضی وهمراهان وی شرایطی را که درنامه گرنت ویزا قیدشده است را میبایست رعایت کنند.
  • ویزای تلنت استرالیا

    ویزای تلنت استرالیا

    ویزای تلنت استرالیا یا ویزای نخبگان کشور استرالیا یکی از بهترین انوع ویزاهای مهاجرتی است که اقامت دائم از بدو ورود را به دارندگان خود اهدا خواهد کرد. از نوامبر سال ۲۰۱۹ ویزای گلوبال تلنت یا ویزای مستقل استعداد درخشان اجرایی شد تا نخبگان و افراد با تخصص ­های ویژه و دستاوردهای خاص امکان مهاجرت به استرالیا را داشته باشند.

    کشور استرالیا زمینه مهاجرت برای متخصصان در زمینه ­های ورزش و هنر و 10 زمینه اصلی علمی را فراهم کرده تا به رشد اقتصاد این کشور با ایجاد نوآوری و اشتغال کمک کند. بدیهی است کشور استرالیا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی در دنیاست و این کشور یکی از امن ترین و مرفه ­ترین کشورهای دنیا محسوب می­شود.

    ویزای گلوبال تلنت یا استعداد درخشان کشور استرالیا چیست؟

    بر اساس برنامه GTI اداره مهاجرت کشور استرالیا تشخیص نخبگان در سراسر جهان را در همکاری با کارشناسان استعداد یاب خود که در شهرهایی مانند شانگهای، سنگاپورو واشنتگتن مستقر هستند انجام می­دهد. البته ذکر این نکته ضروری است که در حال حاضر و با توجه به محدودیت ­های ناشی از ویروس کرونا با کارشناسان مستقر در کشور استرالیا فعالیت دارد.

    در برنامه مهاجرتی ۲۰۲1-۲۰۲2 کشور استرالیا 15200 ظرفیت به ویزای تلنت اختصاص داده که نسبت به سال های قبل افزایشی در حدود سه برابر ظرفیت را در برگرفته است. این ویزا در صورت واجد شرایط بودن فرد متقاضی ویزایی سریع و کم ریسک محسوب می شود.

    [ultimate_heading heading_tag=”h3″]

    ویدیوی آموزشی ویزای تلنت استرالیا

    [/ultimate_heading]

    شاخه های ویزای global talent استرالیا در حال حاضر به 10 بخش تقسیم شده است:

    منابع

    این بخش شامل زیرشاخه های زیر می شود اما باید توجه داشت که صرفا متخصصین محدود به شاخه های ذکر شده نمی شوند:

    • Engineering: مهندسین
    • Geology: زمین شناسی
    • Metallurgy: مهندسی مواد
    • Waste management: مدیریت پسماند
    • Energy Saving Technology: تکنولوژی مصرف بهینه انرژی
    • Extraction and Processing: استخراج و فرآوری

    محصولات کشاورزی و تکنولوژی مربوط به کشاورزی

    • Seed Technology: تکنولوژی بذر
    • Nanomaterials: نانومتریال
    • Biofuels: سوخت زیستی (سوخت سبز)
    • Supply chain and packaging: زنجیره تامین و صنایع بسته بندی
    • Wearable technology: فناوری های پوشیدنی یا تکنولوژی پوشیدنی (دستگاه های الکترونیکی هوشمند مجهز به میکرو کنترل که روی سطح پوست قرار می گیرد و توانایی جمع آوری، تجزیه و تحلیل و انتقال اطلاعات را دارد)

    انرژی

    • Clean Energy: انرژی پاک
    • Resource Robotics: منابع رباتیک
    • Computational Metallurgy: محاسبات مرتبط با شاخه متالورژی (شاخه ای از علم و فناوری که به خواص فلزات و تولید و تصفیه آنها مربوط می شود.)
    • Geostatistics: زمین آمار
    • Beneficiation: بهره مندی در ارتباط با مهندسی معدن و متالورژی
    • Battery/Energy Storage: وسایل مربوط به ذخیره انرژی پاک

    صنایع مرتبط با سلامت

    • Medical and Biomedical Technology: فناوری پزشکی و زیست پزشکی
    • Pharmaceutical and vaccine research and development: تحقیقات و توسعه داروسازی و واکسن
    • IT biochemistry: فناوری اطلاعات بیوشیمی
    • Digital health: سلامتی دیجیتال
    • Implantable and wearable devices: دستگاه و قطعات پزشکی کاشتنی و پوشیدنی
    • Genomics: ژنومیک (شاخه ای از زیست شناسی مولکولی که به بررسی ساختار، عملکرد، تکامل و نقشه برداری ژنوم ها می پردازد.)

    صنایع دفاعی و هوافضا و تولیدات پیشرفته

    • Astrodynamics: دینامیک ستاره ای
    • Satellite systems: سیستم های ماهواره ای
    • Rocket and avionics systems: سیستم های موشکی و هواپیمایی
    • Urban mobility: تحرک شهری (توسعه پایدار حمل و نقل شهری)
    • Military equipment acquisition and sustainment: دستیابی و پایدار سازی تجهیزات نظامی
    • Automation and robotics: اتوماسیون و رباتیک
    • Nano-manufacturing: تولیدات نانو
    • Sustainable manufacturing and life-cycle engineering: تولید پایدار و مهندسی چرخه زیست

    اقتصاد چرخشی

    • Bioenergy: زیست انرژی
    • Sustainable production: تولید پایدار
    • Recycling: بازیافت
    • Waste treatment: مدیریت پسماند
    • Waste to energy technology: تکنولوژی تبدیل پسماند به انرژی
    • Emissions technology: تکنولوژی مدیریت گازهای گلخانه ای
    • Ecologically sustainable manufacturing: صنایع تولیدی پایدار سازگار با محیط زیست

    تکنولوژی دیجیتال

    • Quantum computing: محاسبات کوانتومی
    • Cyber Sciences: علوم سایبری
    • Cyber security: امنیت سایبری
    • Artificial intelligence: هوش مصنوعی
    • Blockchain, IoT:بلاک چین ، اینترنت اشیا
    • Big data: مجموعه داده های بسیار عظیمی که ممکن است با محاسبه تجزیه و تحلیل شوند تا الگوها ، گرایشها و ارتباطات را نشان دهند ، به ویژه در مورد رفتار و تعاملات انسانی.
    • Disruptive technology: تکنولوژی مختل کننده
    • Smart cities: شهرهای هوشمند
    • Machine Learning: یادگیری ماشین (از زیرشاخه های هوش مصنوعی)
    • Network engineering: مهندسی شبکه
    • Cloud Computing: پردازش ابری

    زیرساخت و توریسم

    • Travel and tourism infrastructure: زیرساخت های گردشگری و سفر
    • Water infrastructure: زیرساخت های اب
    • Energy infrastructure: زیرساخت های انرژی
    • Regional development: توسعه منطقه ای

    خدمات و تکنولوژی های مالی

    • Neobanking: بانکداری نوین
    • Payment systems سیستم های پرداخت
    • Wealth and Regtech
    • Block chain

    آموزش

    • Cutting edge skills in emerging fields of the industry: مهارت های پیشرفته در زمینه صنایع نوظهور
    • Developing advanced educational systems and curricula: توسعه سیستم های آموزشی و برنامه های درسی پیشرفته
    • Improving the education infrastructure in Australia: توسعه زیرساخت های آموزشی در استرالیا
    • Digital data and e-Research platforms: پلتفرم های دیجیتال و جستجوی الکترونیکی

    بررسی سکتورهای ویزای تلنت

    مزایای ویزای تلنت (نخبگان)

      • امکان استفاده از خدمات درمانی رایگان کشور استرالیا
      • اقامت دائم از بدو ورود برای متقاضی اصلی و همسر و فرزندان
      • امکان تحصیل و کار بدون محدودیت در کشور استرالیا
      • ورود سریع و بررسی زمان کوتاه
      • افزایش ظرفیت چشمگیر در سال مالی جدید(در حدود ۳ برابر)

    این ویزا تا پیش از این در دو سابکلاس 124 و 858 ارائه می شد که سابکلاس 858 مختص متقاضیان داخل کشور استرالیا و ویزای 124 مختص متقاضیان خارج کشور استرالیا بود، اما پس از تغییرات اعلامی از سوی اداره مهاجرت استرالیا، در حال حاضر تنها از طریق ویزای 858 برای کلیه متقاضیان درخواست ویزا صادر می گردد.

    اگر متقاضی در هر یک از رشته­ های زیر دستاوردهای برجسته داشته باشد می­تواند برای این ویزا اقدام کند

      • در زمینه ورزش و هنر
      • تحقیقات دانشگاهی و علمی
      • تخصصین در زمینه صنعت و حرفه

    توجه داشته باشید ممکن است رشته تحصیلی شما در حوزه متفاوتی از 10 رشته تعریف شده بالا باشد. اگر سوابق مهارتی و تحقیقاتی شما به نوعی مرتبط با این 10 رشته باشد شما می­توانید شانس دریافت این ویزا را داشته باشید.

    کشور استرالیا امکان مهاجرت از طریق ویزای تلنت را برای دانشجویانی که مقالات بین المللی به تعداد مناسب دارند را فراهم کرده است. این افراد فارغ التحصیلان در مقطع ارشد و دکتری هستند که 3 سال از تاریخ فارغ التحصیلیشان نگذشته باشد. همچنین اگر دانشجوی مقطع دکتری هستند، ظاف 6 ماه آینده مدرک خود را اخذ کنند. همچنین اگر فرد متقاضی بتواند اثبات کند که به لحاظ بین المللی سناخته شده است و برای پیدا کردن کار در زمینه شغلی خود در کشور استرالیا محدودیتی ندارد واجد شرایط این ویزا خواهد بود.

    شرایط کلی مورد نیاز برای اقدام برای ویزای گلوبال تلنت استرالیا

      • داشتن نامیناتور در کشور استرالیا در زمینه مهارتی شخص متقاضی که اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا سیتیزن این کشور باشد.
      • امکان ایجاد کسب و کار و یا اشتغال در کشور استرالیامناسب برای متقاضیان در بازه سنی ۱۸ تا ۵۵ سال (البته در شرایط خاصی امکان اقدام برای دوستانی که در این بازه سنی هم قرار ندارند وجود دارد)
      • متقاضی در زمینه علمی موفق به ثبت اختراع و یا دستاورد ویژه در 10 زمینه صنعت مورد نظر باشد.
      • کسب جوایز ملی و بین المللی
      • داشتن مقالات علمی بین المللی با بازدید بالا
      • اثبات درامد بیش از 158،500هزار دلار در سال

    مراحل اقدام برای این نوع ویزای تلنت

      • معرفی نامیناتور(معرف)

      • تکمیل وثبت درخواست اولیه (EOI)

      • دریافت کد Unique Identifier

      • تکمیل مدارک و ثبت درخواست صدور ویزا

    شرایط نامیناتور (معرف) – Nominator

    یکی از شروط اصلی دریافت این ویزا داشتن نامیناتور یا معرف است که حتما باید اقامت دائم و یا شهروندی کشور استرالیا و یا نیوزیلند را داشته باشد. البته در نظر داشته باشید سازمان معتبر در استرالیا هم می­تواند نامیناتور شخص متقاضی باشد. تنها الزام مورد نیاز این است که معرف در زمینه مهارتی و علمی شخص متقاضی باشد.

    اعلام امادگی سازمان ارزیاب مهندسی استرالیا (EA) به عنوان نامینیتور متقاضیان واجد شرایط رشته های مهندسی:

    در آخرین به روز رسانی سازمان ارزیاب مهندسین استرالیا، این سازمان اعلام کرد که نامینیتور متقاضیان واجد شرایط  رشته های مهندسی در کشور استرالیا خواهد بود. هزینه سازمان مهندسی برای ارزیابی واجدین شرایط ویزای تلنت 810 دلار استرالیا خواهد بود.

    همانند شروط اداره مهاجرت استرالیا متقاضی برای دریافت شرایط نامینیتوری سازمان مهندسی باید دستاوردهای بین المللی داشته باشد.

    اعلام امادگی سازمان ارزیاب ACS به عنوان نامینیتور متقاضیان واجد شرایط رشته های مهندسی:

    سازمان ارزیاب ACS نیز اعلام نمود که نامینیتور متقاضیانی خواهد بود که در یکی از سه شاخه زیر واجد شرایط هستند:

    • DigiTech (Quantum Information/Advanced Digital/Data Science/ICT/Cyber Security etc.)
    • FinTech (candidates with a predominantly tech focus)
    • AgTech (candidates with a predominantly tech focus)

    نکته قابل توجه این سازمان این است که متقاضی ابتدا رزومه و توامندی های خود را ارسال نموده و در صورت تایید از سازمان ACS هزینه 500 دلاری آن را پرداخت می نماید. سپس این سازمان به عنوان نامینیتور متقاضی به اداره اعلام خواهد شد.

    آیا معرف حتما باید در کشور استرالیا حضور فیزیکی داشته باشد؟

    در صورتی که نامیناتور اقامت دائم و یا پاسپورت کشور استرالیا را داشته باشد و از جایگاه علمی و آکادمیک مناسبی هم برخوردار باشدف الزام به حضور فیزیکی در کشور استرالیا نیست. درنظر داشته باشید تنها الزام داشتن اقامت دائم و یا پاسپورت استرالیایی است.

    تعهدات نامیناتور برای شخص متقاضی

    در نظر داشته باشید که هیچ تعهد و مسئولتی متوجه نامیناتور پس از مهاجرت به استرالیا نیست و مفهوم معرف با اسپانسر به طور کامل متفاوت است.  صرفا تایید علمی و سوابق مهارتی متقاضی بر عهده نامیناتور است و نامیناتور هیچ مسئولیتی از بابت موفقیت متقاضی در کشور استرالیا پس از مهاجرت نخواهد داشت. نامیناتور هیچ محدودیتی برای معرفی متقاضیان مختلف نخواهد داشت. در بازه زمانی مشخص فرد می­تواند معرف چند متقاضی باشد.

    آیا امکان تغییر نامیناتور در ویزای تلنت وجود دارد؟

    • امکان تغییر معرف( نامیناتور) تا قبل از دریافت کد Identifier وجود دارد.
    • معرف باید فرم شماره 1000 را تکمیل نماید.
    • هم­چنین معرف باید معرفی نامه (Recommendation Letter) را ارائه دهد.
    • متقاضیان برای درخواست ویزای تلنت در ابتدا باید در سایت اداره مهاجرت استرالیا در مورد سابقه مهارتی خود در حدود 300 تا 750 کلمه توضیحاتی را ارائه دهند.
    • پس از تکمیل مراحل بالا باید رزومه خود را آپلود نماید. توجه داشته باشید که به تمامی دستاوردهای علمی و مهارتی خود اشاره نمایید. حجم اطلاعات نباید بیش از 5 مگا بایت باشد. ارسال مدارک ذر این مرحله شامل پرداخت هزینه نمی ­شود.

    پس از دریافت این کد، مدارک مورد نیاز و فرم ­ها برای متقاضی ارسال می­ شود. مدارک به صورت کلی شامل موارد زیر می­ شود.

    • ارائه مدارک هویتی مورد نیاز از قبیل سوءپیشینه،کارت پایان خدمت یا معافیت متقاضی، تکمیل و ارائه فرم­های 80 و 1221
    • ارائه مدارک همراه یا همراهان متقاضی( در صورت وجود) که شامل عقدنامه، عکس و مدارک هویتی می­شود.
    • ارائه عکس متقاضی و همراهان
    • ارائه مدارک نامیناتور
    • ارائه نمره زبان مورد نیاز و یا پرداخت هزینه معادل آن
    • پرداخت هزینه لاجمنت متقاضیان و همراهان

    اعتبار کد Unique Identifier  به مدت یک سال است.

    در صورتی که متقاضی موفق به اخذ این کد نشود، این امکان برای متقاضی وجود دارد تا با معرفی نامیناتور جدید، مجدد برای دریافت کد اقدام کند.

    در این مرحله که بخش نهایی کار است، ویزای فرد صادر می گردد.

    هزینه ­های ویزای تلنت

    ویزای تلنت یک ویزای سریع است. در صورت اقدام برای این ویزا هزینه­های زیر را در پیش رو خواهید داشت

    • هزینه بررسی ویزای نفر اصلی پرونده 4180 دلار استرالیا
    • هزینه بررسی ویزای همراه بالای 18 سال( همسر) 2095 دلار استرالیا
    • هزینه بررسی ویزای فرزندان زیر 18 سال 1045 دلار استرالیا
    • نمره زبان مورد نیاز برای اقدام برای ویزای تلنت سطح زبان معادل 4.5 آزمون آیلتس است

    آیا بدون نمره زبان می­توان برای ویزای تلنت اقذام کرد؟

    در صورتی­که متقاضی قادر نباشد نمره زبان مورد نیاز را کسب کنند باید مبلغ 4890 دلار استرالیا به اداره مهاجرت این کشور استرالیا پرداخت نماید.

    مسیری که برای اخذ ویزای تلنت پیش روی متقاضیان است به ترتیب زیر است

      • یافتن نامیناتور
      • بررسی مدارک
      • ثبت EOI
      • بررسی توسط GTO
      • صدور دعوتنامه
      • ثبت درخواست ویزا
      • صدور ویزا

    منظور از تخصص خاص و دستاورد ویژه چیست؟

    یکی از شروط ویزای گلوبال تلنت داشتن دستاوردهای بین المللی و خاص در 2 یا 3 سال گذشته است. فرد متقاضی باید در زمینه­های هنری و ورزشی و علمی دستاورد خاص داشته باشد. موفقیت­های فرد متقاضی باید او را متمایز از سایر افراد کند تا نشان دهد مهاجرت این فرد با عنوان شخصیت نخبه به کشور استرالیا برای این کشور فواید زیادی دارد.

    اگر فرد در زینه علمی فعالیت دارد تعداد مقالات علمی بین المللی با سایتیشن مناسب بسیار قابل توجه است.اگر فرد متقاضی در زمینه ورزشی فعالیت دارد دستاورد ویژه وی شامل رنکینگ بین المللی، مدالها و افتخارات وی است. اگر فرد متقاضی در زمینه هنری فعالیت دارد تعداد آلبوم­ها و آثار منتشر شده و جوایز کسب شده توسط وی اهمیت بالایی دارد.

    مواردی که در بررسی این پرونده اهمیت بالایی دارند

      • جوایز بین المللی
      • جوایز ملی
      • اشاره به موفقیت­های متقاضی در رسانه­های جمعی مانند رادیو و تلوزیون
      • بخشی از این دستاوردها باید مربوط به 2 سال گذشته باشد.

    بین المللی بودن دستاوردها در این بخش اهمیت بالایی دارد. به­طور مثال اگر فرد متقاضی در زمینه موسیقی فعالیت داشته باشد و فعالیت و جوایز وی در زمینه نواختن آلات موسیقی سنتی ایران است، این افتخارات برای وی برتری خاصی به ارمغان نمی­آورد، زیرا برای استرالیا ناشناخته محسوب می­ شود.

    تخصیص ویزا در سال گذشته برای 10 رشته ذکر شده در بالا به صورت زیر است.

      • ۳ درصد از ویزاها به متخصصین رشته امنیت سایبری اختصاص یافت.
      • ۶ درصد از این ویزاها به متخصصین در رشته اقتصاد اختصاص یافت.
      • ۸ درصد از این ویزاها به متخصصین در زمینه فناوری فضایی و تجهیزات پیشرفته اختصاص یافت.
      • ۹ درصد از این ویزاها به متخصصین در زمینه کشاورزی اختصاص یافت.
      • ۲۰ درصد از این ویزاها به متخصصین در زمینه انرژی و معدن اختصاص یافت.
      • ۲۸ درصد از ویزاها به متخصصین در حوزه کوانتوم، فناوری دیجیتال پیشرفته و علوم داده اختصاص یافت.

    بر اساس آمار اداره مهاجرت کشور استرالیا، در سال میلادی اخیر تعداد ۵۳۹ ویزا از مجموع ۲۶۸۵ ویزای تلنت صادر شده متعلق به ایرانیان بوده که نشان از محبوبیت این ویزا در میان ایرنیان دارد.

    زمان بررسی کوتاه، اقامت دائم از بدو ورود و صادر شدن ویزا برای تمامی اعضای خانواده از نکات مثبت این ویزا است.
    سازمان مهاجرتی پرشین مایگرنت با ۱۴ سال سابقه تخصصی در زمینه مهاجرت به استرالیا و کانادا و نیوزیلند به شما کمک خواهد کرد تا از ایمن تذین مسیر ویزای گلوبال تلنت استرالیا را دریافت نمایید.

    دارندگان چه ویزایی امکان اقدام برای ویزای گلوبال تلنت استرالیا را دارند

    • Subclass 600-Visitor Visa
    • Subclass 400-Temporary Work Visa
    • Subclass 988-Maritime Crew Visa
    • Subclass 601- Electronic Travel Authority
    • Subclass 676-Tourist Visa
    • Subclass 488-SuperYacht Visa
    • Subclass 651- E visitor Visa
    • Subclass 456- Business short stay Visa

    1419-australia-tourist-visa-form

    سوالات متداول

    یکی از راه­های یافتن معرف ارتباط با زمینه های مرتبط در کشور استرالیا است. ارتباط ایمیلی با صاحبین صنایع، دانشگاهیان و یا حتی اساتید بازنشسته می­توانند واجد شرایط باشند.

    خیر، درست است دریافت این کد بخشی مهمی از مسیر اخذ این ویزاست ولی بعد ار آن ارائه مدارک تکمیلی و ارائه گواهی عدم سو پیشینه و آزمایش پزشکی تعیین کننده هستند.

    اصولا به طور نرمال زمان ۱ تا ۳ ماه پیش بینی می­شود. اما با توجه به شیوع کرونا و کند شدن روند ممکن است به مدت زمان بیشتری نیاز باشد.

    اگر رشته تحصیلی متقاضی در این ۷ رشته نیست ولی زمینه مهارتی وی مربوط به این ۷ رشته می­باشد امکان اقدام برای وی وجود دارد.

  • اسپانسر شخصی ویزای 457

    اسپانسر شخصی ویزای 457

    [ultimate_heading main_heading=”ویزای اسپانسری ۴۵۷”][/ultimate_heading]

    ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا به کارفرمایان استرالیایی این امکان را می دهد تا برای تامین نیروی کار، برای افراد واجد شرایط دعوت نامه مهارتی ارسال نمایند. این ویزای استرالیا در گروه ویزا های موقت قرار می گیرد که در صورت احراز شرایط مورد نظر به اقامت دائم استرالیا تبدیل می گردد. از همین رو از این روش به عنوان یک راه ورود به کشور استرالیا و کسب اقامت نام می برند.

    در ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا می توان به دو صورت عمل نمود. در حالت اول می توان در صورت پیدا کردن یک کارفرما و احراز شرایط مورد نیاز به عنوان نیروی کار مجوز حضور در کشور استرالیا را برای مدت زمان مشخص دریافت نمود.

    در این روش بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توان برای اقامت استرالیا اقدام نمود. مهم ترین فاکتور در این روش، متقاعد کردن یک کارفرما در استرالیا و اثبات توانمندی شخص در موقعیت مهارتی مشخص شده می باشد.

    بسیاری از افراد به واسطه عدم دریافت پیشنهاد مهارتی از روش دوم برای دریافت ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا اقدام می نمایند. در این حالت، افراد با ثبت یک شرکت تجاری در استرالیا قادر خواهند بود تا خود و یا اعضای خانواده خود را به عنوان نیروی کار مورد نظر اعلام نمایند.

    در این روش نیازی به کارفرمای استرالیایی نمی باشد و می توان به واسطه ثبت شرکت به این مهم دست یافت. لازم به ذکر است که در این روش نیاز به سرمایه مورد نظر برای راه اندازی کسب و کار در کشور استرالیا می باشد.

    پرچم استرالیا

    مدت زمان پروسه ویزای اسپانسری شخصی 457

    طبق وب سایت رسمی دولت استرالیا، زمان پردازش از یک برنامه به برنامه دیگر متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد.

    • پردازش ۷۵٪ از برنامه ها حداقل ۴ ماه به طول می انجامد.
    • پردازش ۹۰٪ برنامه ها حداقل ۹ ماه به طول می انجامد.

    شایان ذکر است که با این حال، حتی مواردی وجود دارد که متقاضیان از ۲۰ روز تا چند هفته ویزای ۴۵۷ خود را دریافت کرده اند.

    شرایط مورد نیاز برای ویزای ۴۵۷

    کارگران زیر کلاس ۴۵۷، که به عنوان “متقاضیان اولیه” شناخته می شوند، باید برای هر یک از اعضای خانواده که قصد همراهی را دارند، اقدام نمایند. به طور کلی متقاضیان ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا می بایست قصد واقعی خود را با ارائه شرایط مورد نیاز برای این ویزا اعلام نمایند. این شرایط که در ادامه به آنها اشاره می شود، می بایست مورد بررسی قرار گیرد.

    کارمندان متقاضی ویزای کار ۴۵۷ باید:

    • توسط کارفرمای واجد شرایط برای کار در مشاغل مشخص در لیست مشاغل استرالیا (CSOL) حمایت مالی شوند.
    • مهارت، صلاحیت و تجربه متناسب با شرایط شغلی معرفی شده آنها را داشته باشند.
    • مهارت زبان انگلیسی حرفه ای داشته باشند: کسب نمره ۵ در آزمون زبان انگلیسی (IELTS)
    • واجد شرایط دریافت هرگونه مجوز مرتبط با این موقعیت باشند.
    • شرایط مختلف بهداشتی از جمله داشتن بیمه درمانی را برآورده نمایند.
    • نیازهای شخصیت را برآورده نماید، این معمولاً به معنای بررسی سوابق کیفری است.

    مدارک مورد نیاز برای ویزای ۴۵۷

    افراد برای اقدام از روش ویزای ۴۵۷ استرالیا می بایست مدارکی را برای دریافت ویزا فراهم نمایند. این مدارک مختص به شخص می باشد و عاری از شرایط مورد نیاز برای ورود به استرالیا است. مدارک مورد نیاز برای اقدام وابسته به مدارک هویتی و مالی می شود. در ادامه به مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانسری ۴۵۷ اشاره می شود.

    • کپی های صفحه اول و آخر گذرنامه متقاضی به همراه مدارک مسافرت افراد دیگر که در فرم درخواست گنجانده شده است.
    • در صورت تاهل، ارائه مدارک برای اثبات این ادعا که شامل گواهی ازدواج می شود.
    • ارائه وابستگی مالی برای فرزندان بین ۱۸ تا ۲۳ سال که قصد همراهی فرد اصلی را در این برنامه دارند.

    مراحل مورد نیاز ویزای اسپانسری ۴۵۷

    هر یک از روش های مهاجرتی در کشور استرالیا ملزم به سپری کردن مراحل متفاوتی می باشد. از همین رو افراد می بایست برای دست یابی به این ویزا، مراحل مورد نیاز را سپری نمایند. مهم ترین فاکتور برای اقدام از روش ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا، تایید و دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در کشور استرالیا می باشند. در این صورت مابقی مراحل تحت برنامه ریزی مشخص، طی می شود.

    مرحله اول Sponsorship:

    در این مرحله کارفرما استرالیایی می بایست به عنوان سازمان و یا شرکتی که می تواند جهت ویزای ۴۵۷ اقدام نماید.

    مرحله دوم Nomination:

    کارفرما شغل مورد نظر را برای داوطلب ویزای ۴۵۷ ارائه می نماید.

    مرحله سوم Visa Application:

    فرد متقاضی شغل می بایست جهت انجام مربوط به اداره مهاجرت که در طی آن ویزای ۴۵۷ ارائه می گردد، اقدام نماید.

    شرایط کارفرما برای ویزای ۴۵۷

    همانطور که افراد برای ورود به استرالیا از روش برنامه ویزای ۴۵۷ ملزم به ارائه مدارک و شرایط مشخص می باشند، کارفرما ها برای ارسال درخواست مهارتی مشمول شرایط و قوانینی می باشند. کارفرما ها در صورت کسب و کار فعال در کشور استرالیا قادر خواهند بود برای جذب نیروی کار مورد نظر، برای افراد واجد شرایط دعوت نامه مهارتی ارسال نمایند.

    کمترین دستمزد قابل قبول در این برنامه مهاجرتی ۵۴ هزار دلار استرالیا تعیین گردید تا اطمینان حاصل شود که دارندگان ویزای ۴۵۷ استرالیا قادر خواهند بود تا هزینه های زندگی در این کشور را تامین نمایند. نوع پرداخت میزان حقوق و دستمزد به صورت ماهانه یا هفتگی که این طبق توافق افراد با کارفرماهای استرالیایی صورت می گیرد.

    برای هر شغل، کارفرمایان باید نشان دهند که حقوق و شرایط اشتغال برابر با کارگران استرالیایی که در همان محل کار معادل خود را انجام می دهند، که به عنوان نرخ حقوق بازار شناخته می شود، فراهم می نمایند.

    این فرایند ممکن است شامل شناسایی توافق نامه های جمعی مرتبط، شرایط اعطای جوایز، قراردادهای قانون عادی، نظرسنجی های مربوط به پاداش یا داده های مربوط به کارفرمایان باشد.

    شرایط قرارداد مختص ویزای ۴۵۷

    قرارداد کار قراردادی بین اداره مهاجرت استرالیا و کارفرما است که به کار فرمای اجازه می دهد به دلیل کمبود نیروی کار در یک زمینه خاص، تحت ویزای اسپانسری ۴۵۷ کارگر مورد نیاز را حمایت مالی کند. این قرار داد های عنوان شده به چهار گروه که در ادامه به آنها پرداخته می شود، دسته بندی می شود.

    این نوع توافق نامه بین رهبر صنعت و اداره مهاجرت استرالیا برای پوشش کمبودهای مداوم کار در آن تجارت منعقد شده است. سیاست ها و سایر شرایط قبل از امضای توافق نامه توسط هر دو طرف تنظیم شده است. بنابراین، پس از برطرف شدن مشکلات، هیچ یک از شرکت ها و هیچ شخصی نمی توانند در مورد هرگونه تغییر مذاکره کنند.

    موافقت نامه های کار پروژه با کمبود نیروی کار در پروژه های بزرگ ساخت منابع یا زیرساخت مقابله می کند. هر توافق نامه با شرکت هایی که پروژه های ساخت منابع و زیرساخت ها را نظارت می کنند، مذاکره می شود و پس از آن کارفرمایان قادر خواهند بود برای تأیید شرکت پروژه اقدام نمایند.

    این توافق نامه ها به صورت موردی بسته می شود و فقط در مواردی تنظیم می گردد که کمبود نیروی کار در آن بخش احساس شود. لازم به ذکر است که زمانی این نوع قرار داد شامل می شود که قبلاً تحت پوشش نوع دیگری از قرارداد کار نبوده است.

    این نوع توافق نامه منحصراً برای رفع کمبود نیروی کار در برخی از ایالت ها، مناطق و سرزمین های استرالیا طراحی شده است. هر توافق نامه دارای سیاست ها و شرایط خاصی است. بنابراین، به عنوان یک حامی مالی، مهم است که توافق نامه و سایر معیارها را به دقت مطالعه کنید تا اطمینان حاصل شود که تجارت تحت هنجارهای ذکر شده قرار دارد.

    مزایای ویزای اسپانسری ۴۵۷

    بسیاری از افراد که امتیازات لازم برای ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ استرالیا موفق به دریافت نشده اند، به دنبال راهی برای ورود به این کشور می باشند. در روش ویزای اسپانسری ۴۵۷ استرالیا می توان به این نکته اشاره کرد که افراد با ویژگی های متفاوت قادر خواهند بود تا شانس خود را برای پذیرش در این برنامه امتحان نمایند.

    کارگران تحت طرح ویزای اسپانسری ۴۵۷ با حداقل شرایط استخدام کارگران استرالیایی اداره می شوند. این شرایط شامل ساعت کار، پرداخت اضافه کار، استراحت، مرخصی استعلاجی و تعطیلات می شود. همه کارگران موقت حق عضویت در یک اتحادیه صنفی را دارا می باشند. از دیگر مزایای این روش می توان به موارد ذیل اشاره کرد.

    1. سرعت بالای این روش در مقایسه با سایر برنامه های مهاجرتی به استرالیا.
    2. مجوز حضور ۴ ساله در کشور استرالیا.
    3. امکان همراهی همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال.
    4. اجازه تحصیل و کار به اعضای خانواده.
    5. امکان دریافت اقامت دائم استرالیا پس از طی نمودن مراحل قانونی.
    6. عدم ارائه تمکن مالی برای دریافت ویزا.

    قوانین جدید ویزای اسپانسری ۴۵۷

    از تاریخ ۱۸ آوریل ۲۰۱۷، ویزای اسپانسری ۴۵۷ منسوخ گردید و به ویزای ۴۸۲ تغییر یافت. چند تغییر در این طرح ویزا صورت گرفت که از مهم ترین آنها می توان به لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا، شرایط مورد نیاز برای کارفرما و متقاضی اشاره نمود. در این تغیرات مشاغل به دو دسته کوتاه مدت و میان مدت تغییر یافت.

    • کوتاه مدت: این اعتبار ۲ سال خواهد داشت با گزینه تمدید ویزا فقط برای یک بار.
    • میان مدت: این مدت اعتبار ۴ سال و یک گزینه برای تمدید ویزا با فرصت اخذ اقامت دائم پس از ۳ سال خواهد بود.

    اصلاحات پیشنهادی برای یک متقاضی استرالیایی به شرح زیر است:

    • وی برای استفاده از ویزای اسپانسری ۴۵۷ باید زیر ۴۵ سال باشد.
    • وی حداقل باید ۲ سال سابقه کار در استخدام ماهر خود داشته باشد.
    • او باید در یک آزمون انگلیسی حرفه ای شرکت کند.
    • وی باید اطمینان حاصل کند که مالیات وی با سوابق اداره مالیات استرالیا مطابقت دارد.

    یک کارفرما موظف است:

    • در آزمون بازار کار شرکت کند.
    • سهم مناسبی به صندوق مهارت استرالیایی ها پرداخت نماید.
    • حقوق را طبق استاندارد صنعت ذکر شده در آستانه درآمد موقت مهاجرت موقت پرداخت نماید تا اطمینان حاصل کند که کارگر استرالیایی کمتر از حقوق دریافت نمی کند.
    • قابلیت تمدید کوتاه مدت حداقل یک بار.
    • برای اطمینان از اینکه تبعیض در کارگر استرالیایی وجود ندارد، در آزمون کارکنان بدون تبعیض شرکت نماید.