دسته: آزمون های زبان

  • آزمون های زبان مورد تایید کانادا

    آزمون های زبان مورد تایید کانادا

    [ultimate_heading main_heading=”آزمون های زبان مورد تایید کانادا”][/ultimate_heading]

    کشور کانادا نیز همچون هر کشور مهاجرپذیر دیگری، دارای شرط نمرات زبان متنوع برای اخذ برخی از ویزا های خود می باشد. نکته جالب در مورد این کشور دارا بودن استان های انگلیسی زبان و استان های فرانسوی زبان است که موجب شده این کشور آزمون های مربوط به هر دو زبان را در لیست آزمون های مورد تأیید خود قرار دهد.

    از جمله آزمون های زبان مورد تایید کانادا، آزمون CELPIP است که به زبان انگلیسی بوده و در واقع فرمت جدیدی بسیار شبیه به آزمون زبان IELTS می باشد که توسط دولت کانادا طراحی گرفته و فقط مورد تأیید سازمان مهاجرت این کشور است.

    tcf
    tef
    CELPIP
    IELTS
    IELTS

    IELTS

    آزمون IELTS مورد تآیید کشور کانادا می باشد. این آزمون در دو نوع Academic  و General Training  برگزار می گردد. نوع Academic  آن به محک زدن قدرت استفاده از زبان انگلیسی در محیط های دانشگاهی و علمی می پردازد.

    در مورد کشور کانادا آزمون IELTS  در نوع GENERAL Training برای اخذ ویزای نیروی متخصص معتبر بوده و نوع ACADEMIC آن کاربرد بیشتری در اخذ ویزاهای تحصیلی دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    CELPIP

    آزمون زبان CELPIP را آیلتس کانادایی می نامند، این آزمون از نظر نوع برگزاری و بخش های خود بسیار شبیه به آیلتس بوده ولیکن توسط کشور کانادا طراحی و فقط برای مهاجرت به این کشور با ارزش است. این امتحان با هدف ارزیابی دقیق دانش زبان انگلیسی توسط اداره مهاجرت کانادا طراحی شده است.

    CELPIP توانایی متقاضیان را در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی بصورت ساده و سبکی کانادایی مورد ارزیابی قرار میدهد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    آزمون tcf

    TEF Canada

    آزمون زبان TEF CANADA  یکی از ۳ نوع آزمون TEF  می باشد که به سنجش قدرت افراد غیر فرانسوی زبان در استفاده از زبان فرانسه می پردازد. از آنجاییکه کشور کانادا به طور رسمی دارای دو زبان اصلی انگلیسی و فرانسوی می باشد، شرکت در این آزمون می تواند جایگزین شرکت در یک آزمون انگلیسی و یا در کنار آن موجب بالا رفتن میزان امتیاز و شانس مهاجرت گردد.

    این آزمون در اخذ ویزاهای اقامت دائم و یا دانشجویی کانادا می تواند نقش پر رنگی را ایفا کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    پاسپورت کانادا

    TCF Canada

    آزمون زبان TCF CANADA  نوع دیگری از آزمون زبان فرانسه می باشد که توسط وزارت آموزش و پرورش کشور فرانسه طراحی شده و به طور محدود برگزار می شود. این آزمون اخیرا مورد تأیید اداره مهاجرت کانادا قرار گرفته است و در حال حاضر برای تقاضای ورود به برنامه های استانی کبک مورد استفاده قرار می گیرد.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد این آزمون کلیک کنید:

    نکاتی که در مورد آزمون های زبان باید مورد توجه قرار بگیرند:

    1- آزمون انتخابی شما حتما می بایست در لیست آزمون های مورد تأیید کشور مقصد باشد.

    2ـ برخی از آزمون های زبان خود دارای انواعی از قبیل General  و یا Academic  می باشند. برای اخذ ویزاهای مختلف این احتمال وجود دارد که کشور مقصد نوع خاصی را شرط کرده باشد.

    3ـ اداره مهاجرت هر کشوری برای مدت زمان اعتبار آزمون های زبان، زمان خاصی را قبول می کنند. فارغ از این که چه آزمونی را انتخاب می کنید معیار منقضی شدن کارنامه فارغ از تاریخ انقضای چاپ شده بر روی کارنامه بوده و بر اساس تأیید کشور مقصد است.

    4ـ برخی از این آزمون ها در مراکز مربوطه در ایران برگزار می گردند ولی برای حضور در برخی دیگر می بایست به کشور دیگری سفر داشته باشید.

    5ـ بسته به میزان تسلط شما به برخی مباحث خاص زبان های خارجی و وجود نقاط قوت و ضعف، ممکن است در بین آزمون های مورد تآیید، امکان موفقیت شما و کسب نمره بالاتر در آزمون خاصی نسبت به باقی آزمون ها بیشتر باشد، از اینرو مشاوره با مدرسین با تجربه زبان پیش از انتخاب آزمون پیشنهاد می گردد.

  • آزمون PTE

    آزمون PTE

    آزمون PTE  که مخفف Pearson Test of English  می باشد، آزمونی برخواسته از موسسه Pearson  انگلستان می باشد. نکته حائز اهمیت در این آزمون، تصحیح آن توسط هوش مصنوعی و بدون هیچ گونه دخالت انسانی است. این نوع تصحیح بر روی نوع آموزش و تمرین آن تأثیر بسزایی داشته و آنرا نسبت به آزمون های مشابه و هم دوران خود بسیار متفاوت کرده است.

    شاید بتوان گفت که در کنار تسلط به زبان انگلیسی، کلید موفقیت در این آزمون تسلط بر نوع نمره دهی آن توسط هوش مصنوعی و تمرین کافی بر روی تکنیک ها و متریال موجود است. این مهم، کسب نمره بالاتر در این آزمون را نسبت به آزمون های دیگر ساده تر کرده است ولی این امر خود نیاز به تمرین زیاد بر روی قسمت های مختلف دارد.

    این آزمون به صورت آنلاین و فقط در مراکز مورد تأیید موسسه پیرسون صورت می پذیرد و در حال حاضر فقط نوع Academic  آن برای پروسه مهاجرت و تحصیلی مورد تایید قرار میگیرد.

    مدت زمان این آزمون 2 ساعت و در یک روز برگزار می شود. آزمون PTE در 3 بخش اصلی Speaking and Writing و Listening و Reading انجام می شود. بخش Speaking and Writing آزمون بین 54 تا 67 دقیقه وقت داشته و زمان آن به سرعت عمل متقاضی بستگی دارد.

    این قسمت دارای 8 بخش می باشد:

    Personal Introduction

    قسمت اطلاعات شخصی شامل ۱ دقیقه فرصت می باشد. داوطلب می بایست حداقل 30 ثانیه از این بخش را صحبت کرده و به معرفی خود بپردازد و شامل هیچ نمره دهی مثبت یا منفی نمی گردد.

    گرچه هدف اصلی این بخش کاهش استرس و آشنایی داوطلب با محیط محل آزمون و نرم افزار می باشد، اطلاعات می بایست صحیح و جامع باشد. در موارد خاص ادارات مهاجرت از این بخش برای چک کردن صحت هویت متقاضی استفاده می کنند.

    بخش Speaking

    Read Aloud

    در این بخش جملاتی بر روی صفحه ظاهر می گردند. داوطلب آزمون فرصت کوتاهی برای خواندن جمله در سکوت داشته و سپس می بایست جمله را با صدای بلند بخواند تا صدای او ظیط گردد.

    معیار نمره دهی این بخش به میزان تطبیق جمله به نمایش درآمده و صدای ظبط شده بستگی دارد و تلفظ صحیح نقش مهمی را ایفا می کند.

    Repeat Sentence

    در این قسمت از آزمون، جملاتی در هدفون داوطلب پخش می شود و داوطلب می بایست بلافاصله آن جمله را تکرار کند.

    داوطلب می تواند در حین گوش دادن به هر جمله نت برداری کند. نمره این بخش به میزان تطابق جمله پخش شده و صدای ظبط شده بستگی دارد.

    Describe Image

    تصاویر مختلفی به نوبت بر روی مانیتور ظاهر می گردند. این تصاویر از تنوع بسیار بالایی برخوردار بوده و به طور تصادفی می توانند از تصویر یک منظره، مکان خاص، افراد یا نمودار باشند. در ابتدای ظاهر شدن هر عکس، متقاضی زمان کوتاهی برای دیدن عکس و نت برداری و پس از آن ۴۰ ثانیه فرصت برای توصیف آن دارد.

    سرعت و روانی مناسب، استفاده از کلمات کلیدی موجود در تصویر و گرامر مناسب می تواند به کسب نمره مناسب در این بخش ختم گردد.

    Retell Lecture

    در این بخش از آزمون، یک فایل صوتی و یا تصویری برای نقش به نمایش در می آید که در آن شخصی در حال توضیح یک موضوع اجتماعی و یا علمی می باشد. داوطلب می تواند در حال پخش فایل نت برداری لازم را داشته و پس از آن در مدت ۴۰ ثانیه، لکچری را که دیده و یا شنیده به بیان خود تکرار کند.

    مطرح کردن موضوعات اصلی لکچر و به کار بردن واژگان کلیدی با سرعت و روانی کلام مناسب، پارامترهای نمره دهی به این بخش می باشند.

    Answer Short Question

    کسب نمره از این قسمت در گرو قدرت شنیداری خوب، حضور ذهن و اطلاعات عمومی سطحی می باشد. سؤالات کوتاهی در مورد یک جسم، موجود زنده و یا مفهمو خاص در هدفون پخش می شود و داوطلب می بایست بلافاصله پس از اتمام سؤال، با استفاده از یک یا چند واژه به کوتاهترین روش ممکن به این سؤال پاسخ دهد.

    مدت زمان پخش سؤال و پاسخگویی به آن بقدری کوتاه است که فرصتی برای نت برداری وجود ندارد.

    بخش Writing

    Summarize Written Text

    از این نوع سؤال بین یک تا سه مورد به طور تصادفی در هر آزمون استفاده می شود. بعد از خواندن یک متن آکادمیک، داوطلب می بایست خلاصه آنرا تنها در یک جمله بین ۵ تا ۷۵ واژه بنویسد.

    توجه داشته باشید که نکته اصلی در کسب نمره از این بخش استفاده از تنها یک جمله بوده و استفاده از جملات بیشتر مجاز نبوده و موجب از دست رفتن نمره آن بخش می کردد. مدت زمان پاسخگویی به هر بار مطرح شدن این سؤال 10 دقیقه می باشد.

    Written Essay

    در این قسمت، به سادگی و بدون هرگونه پیچیدگی، داوطلب می بایست مقاله ای به طول 200 تا 300 واژه را در پاسخ به موضوع داده شده بنویسد. این مقاله می بایست پیرو استاندارد های مقاله نویسی بوده و به موضوع مطرح شده پاسخی کامل بدهد.

    نکته ای که قسمت مقاله نویسی را در آزمون PTE نسبت به آزمون های دیگر ساده تر و نمره آور تر کرده است، وجود متریال و تمپلیت های بسیاریست که بر اسا الگوریتم های نمره دهی این آزمون طراحی شده اند و در اینترنت قابل یافت می باشند.

    بخش Reading

    بخش Reading  آزمون PTE خود دارای 5 بخش بوده و مدت زمان آن 29 تا 30 دقیقه می باشد.

    از آنجاییکه سؤالات بخش خواندن و درک مفاهیم یا درست و یا اشتباه می باشند و بحث تحلیل پاسخ داده شده همچون قسمت های گفتاری و نوشتاری وجود ندارد، این قسمت از آزمون همچون قسمت قبلی و بعدی تکنیک پذیر نبوده و به تسلط های خوانش انگلیسی فرد داوطلب باز می گردد.

    بخش های این قسمت آزمون PTE بدین قرار هستند:

    Multi choice. Choose multiple answers

    پس از خواندن متون ارائه شده، سؤالات چند گزینه ای وجود دارند که دارای بیش از یک جواب صحیح بوده و داوطلب می بایست دو و یا بیشتر از گزینه ها را به عنوان جواب صحیح انتخاب کنند. بدلیل وجود نمره منفی در انتخاب پاسخ های اشتباه این قسمت به تمرکز و توجه بیشتری نیاز دارد.

    Reading and Writing. Fill in the blanks

    همانند بخش قبلی آزمون، متنی با جاهای خالی به نمایش در می آید ولی این بار گزینه ها کلی نبوده و برای هر یک از جاهای خالی گزینه های خاص آن قسمت وجود دارد. داوطلب می بایست برای پر کردن هر یک از این جاهای خالی، از گزینه های ارائه شده آن بخش استفاده کند.

    Reorder Paragraphs

    تسلط بر روی اصول نگارش از نظر تشخیص پاراگراف Introduction و یا پاراگراف Conclusion نقش اصلی در این بخش از آزمون را ایفا می کنند. در تعدادی باکس، پاراگراف های مختلف  از یک مقاله به طور به هم ریخته به نمایش در می آیند.

    داوطلب آزمون می بایست این پاراگراف ها را در جای خود قرار داده و به ترتیبی این کار را انجام دهد که متن نهایی از نظر اصول نگارش و توالی معنایی در جای صحیح خود قرار داشته باشند.

    Reading. Fill in the blanks

    متنی بر روی مانیتور به نمایش در می آید که درون آن جاهای خالی وجود دارد. برای پر کردن این فضاهای خالی، گزینه هایی از جملات وجود دارد. داوطلب می بایست این جملات را در جای درست خود از نظر معنایی قرار دهد. نکته قابل توجه اینست که تعداد این جملات از تعداد جاهای خالی در متن بیشتر است.

    Multi choice. Choose single answer

    در این بخش پس از خوتندن متون ارائه شده باید به سؤالات چند گزینه ای پاسخ داده شود که تنها یک جواب درست دارند.

    بخش Listening

    بخش سوم آزمون PTE، بخش Listening است. این بخش خود دارای ۸ نوع سؤال بوده و زمان پاسخگویی به این قسمت بین30 تا 34 دقیقه می تواند متغیر باشد. در برخی موارد از این سؤال ها، جواب یگانه و مشخص می باشد و تنها راه پاسخگویی صحیح تسلط بر قواعد کلی آزمون های شنیداری زبان انگلیسی می باشد.

    اما در برخی از آن ها جوابی مشخص و یگانه وجود نداشته و داوطلب موظف به تولید محتوا می باشد و این باعث شده که با یادگیری و تمرین تکنیک ها و متریال موجود، داوطلب بتواند نمره بهتری کسب کند. سئوالات این بخش از آزمون به شرح ذیل می باشند:

    Summarize spoken text

    فایل صوتی برای داوطلب در هدفون وی پخش می شود. داوطلب می بایست به طور دقیق له آن گوش داده و در صورت لزوم نت برداری انجام دهد.

    پس از آن داوطلب می بایست خلاصه آنچه را که شنیده در قالب یک متن 50 تا 70 واژه ای به طور خلاصه بنویسد. برای این نوع سؤال زمانی بین 20 تا 30 دقیقه در نظر گرفته شده است.

    Multiple choice. Choose multiple answers

    پس از گوش دادن به فایل صوتی پخش شده، داوطلب می بایست با توجه به آنچه که شنیده است، به یک سؤال چند گزینه ای پاسخ دهد. این سؤال دارای یک جواب واحد نبوده و داوطلب می بایست بیش از یک گزینه را انتخاب کند. به طور طبیعی انتخاب گزینه های بیشتر و اشتباه موجب نمره منفی می گردد.

    Highlight Correct Summary

    چندین متن کوتاه به نمایش در می آیند که هر کدام احتمال دارند خلاصه فایلی باشند که داوطلب قرار است گوش دهد. پس از کوش دادن به فایل، متقتضی می بایست بهترین خلاصه فایل پخش شده را انتخاب کند تنها یک جواب درست وجود دارد.

    Multiple choice. Choose Single answer

    پس از گوش دادن به فایل صوتی پخش شده، داوطلب می بایست پاسخ های درست در جواب سؤال مطرح شده راجع به محتوای فایل پخش شده را پاسخ دهد. جواب سؤال بیش از یک گزینه می باشد و به طور طبیعی انتخاب گزینه های اضافه دارای نمره منفی خواهد بود.

    Select missing word

    متنی با فضاهای خالی به نمایش در می آید. پس از گوش دادن به فایل صپتی مربوط به آن متن، داوطلب می بایست از بین گزینه های ارائه شده، گزینه های صحیح برای پر کردن فضاهای خالی را انتخاب کند.

    Fill in the blanks

    این بخش از آزمون یکی از جالب ترین نوع سؤالات آزمون های زبان بوده و در نوع خود جدید می باشد. متنی به نمایش در می آید. در داخل این متن جای یک سری از کلمات خالی است. داوطلب فرصت کافی برای این متن را خواهد داشت. پس از آن فایل صوتی متن کامل در هدفون داوطلب پخش می گردد.

    در هر بار رسیدن به جای خالی، داوطلب می بایست واژه صحیحی که شنیده است را نت برداری و در جای خالی تایپ کند. واضح و شفاف است که علاوه بر تشخیص واژه، دیکته صحیح آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

    Highlight incorrect words

    این بخش نیز در نوع  خود جالب و در مقایسه با سؤالات مورد استفاده در آزمون های مختلف تازگی دارد. متن کاملی به نمایش در می آید و فایل صوتی آن نیز پخش می گردد. علیرغم این که متن از نظر معنایی و دستور زبان بی ایراد می باشد، برخی از واژه های استفاده شده در متن از آنچه در فایل پخش می شود متفاوت می باشند. داوطلب می بایست همزمان با گوش دادن به فایل بر روی کلماتی که متفاوت می باشند کلیک کند.

    Write from dictation

    اساتید آزمون PTE  این بخش را مهم ترین و نمره آور ترین قسمت این آزمون می دانند که به عنوان آخرین بخش این آزمون در نظر گرفته شده است. جملاتی به نوبت در هدفون داوطلب پخش می گردند.

    داوطلب می تواند همزمان از آنچه می شنود نت بردارد و یا از حافظه خود استفاده کند. تنها مهارتی که داوطلب می بایست انجام دهد، تایپ کردن جمله ایست که شنیده است. نمره این بخش حاصل ترکیبی از تسلط شنیداری به انگلیسی، حافظه و دیکته واژگان می باشد.

  • آزمون CAE

    آزمون CAE

    certificate in advanced inglish

    معرفی آزمون زبان CAE

    آزمون CAE یکی از آزمون های دانشگاه کمبریج که مهارت زبان انگلیسی افراد را نشان میدهد و دارای اعتبار بین المللی می باشد. کلمه CAE مخفف Certificate in Advanced English می باشد.

    آزمون CAE یا Certificate in Advanced English توسط دانشگاه کمبریج انگلستان از سال 1991 و به طور متوسط 3 الی 4 بار در هر ماه در 1200 مرکز در 113 کشور مختلف جهان برگزار می شود.

    دانشگاه کمبریج آزمون CAEرا نشان طلایی Badge of Excellence در زبان انگلیسی نامیده است. بالغ بر 9000 موسسه آموزشی در سراسر دنیا این مدرک زبان انگلیسی را به رسمیت می شناسند.

    مدرک زبان CAE  مورد پذیرش 2800 دانشگاه، سازمان، مؤسسه و شرکت در 67 کشور جهان جهت تحصیل و کار می باشد. نمره CAE شما نشان دهنده ی توانایی فرد در به کار گیری زبان برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی و آکادمیک می باشد.

    بخش های چهارگانه آزمون CAE

    [ultimate_icon_list][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^81405|url^http://novinexample.ir/wp-content/uploads/2021/02/microphone-1.png|caption^null|alt^null|title^Speaking Icon|description^null”]Speaking: این بخش توانایی شما را در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی در مکالمه های رو در رو ارزیابی میکند.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^81406|url^http://novinexample.ir/wp-content/uploads/2021/02/headphone-1.png|caption^null|alt^null|title^Listening|description^null”]Listening: این بخش توانایی شما را در درک مطالب گفتاری از جمله مصاحبه، برنامه رادیویی، سخنرانی و مکالمات روزمره ارزیابی می کند.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^81407|url^http://novinexample.ir/wp-content/uploads/2021/02/Writing-1.png|caption^null|alt^null|title^Writing 1|description^null”]Writing: این بخش توانایی شما در نوشتن مقاله ، نامه، ایمیل ، پروپوزال و گزارش ارزیابی می کند.[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon_type=”custom” icon_img=”id^81408|url^http://novinexample.ir/wp-content/uploads/2021/02/reading-1.png|caption^null|alt^null|title^reading 1|description^null”]Reading and use of English: این بخش توانایی شما را در بکار گیری زبان انگلیسی و چگونگی استفاده از کلمات و گرامر را ارزیابی می کند.[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

    Speaking

    بخش گفتاری در این آزمون به مدت 15 دقیقه و به صورت رو در رو با ممتحن برگزار میشود و دو شرکت کننده روبروی دو ممتحن می نشینند. یکی از این دو ممتحن مصاحبه را انجام می دهد و مکالمات شرکت کنندگان را بررسی می کند و ممتحن دیگر فقط به ارزیابی کیفیت مکالمات می پردازد و صحبت نمی کند.

    به عبارت دیگر یکی از ممتحنین نقش سنجش و مدیریت مکالمات زبان انگلیسی را بر عهده دارد در حالی که ممتحن دیگر تنها وظیفه بررسی و ارزیابی سطح زبان انگلیسی شرکت کنندگان در آزمون CAE را دارد. شرکت کنندگان به سه صورت صحبت می کنند: مونولوگ، با ممتحن و با یکدیگر.

    شامل مصاحبه و مکالمه بین ممتحن و شرکت کنندگان می باشد و سوالاتی در مورد علایق، سرگرمی ها و شغل شما مطرح می شود.

    سه تصویر به شما نمایش داده می شود و شما ملزم هستید که به مدت یک دقیقه بدون وقفه در مورد این تصاویر صحبت کنید و سپس نفر دوم می بایست به مدت 30 ثانیه در مورد آنچه شما گفته اید اظهار نظر کند و بعد از شما نوبت به نفر دوم میرسد و این پروسه تکرار میشود. سوالاتی که شما باید در مورد آن صحبت کنید جهت یادآوری در قسمت بالای صفحه نوشته شده است.

    شرکت کنندگان می بایست با یکدیگر گفتگو کنند. ممتحن دستورالعمل های گفتاری را به صورت کتبی در اختیار شما می گذارد که می بایست طبق این دستورالعمل مکالمه را به مدت دو دقیقه پیش ببرید. سپس ممتحن سوالی را مطرح میکند و به شما یک دقیقه فرصت میدهد تا با هم مشورت کرده و تصمیم گیری نمایید.

    ممتحن و شرکت کنندگان درباره موضوعاتی که در بخش قبلی (بخش سوم) به آن پرداخته شده بود صحبت میکنند. ممتحن مکالمه را در این بخش هدایت می کند و سوالاتی را مطرح میکند که شرکت کنندگان را بررسی بیشتر در مورد مسائل مطرح شده تشویق می کند.

    Listening

    زمان در نظر گرفته شده برای بخش شنیداری 40 دقیقه است که شامل 30 سوال می باشد. یک بریده کوتاه از یک سخنرانی، یک مونولوگ طولانی، یک مصاحبه یا مکالمه و یک مونولوگ کوتاه در مورد یک محتوا است.

    از شرکت کنندگان در آزمون CAE انتظار می رود توانایی های شنیداری مانند درک مطلب، انتقال اطلاعات شنیده شده، درک موضوع و نظر گوینده و احساسات فرد گوینده را درک کنند.

    شامل مصاحبه و مکالمه بین ممتحن و شرکت کنندگان می باشد و سوالاتی در مورد علایق، سرگرمی ها و شغل شما مطرح می شود.

    یک مونولوگ به مدت 3 دقیقه پخش می شود و شما می بایست جملات ناقص را در برگه سوالات بر اساس اطلاعاتی که می شنوید تکمیل کنید.

    مکالمه ای بین دو یا چند نفر به مدت 4 دقیقه پخش می شود و شما می بایست پاسخ صحیح سوالات چند گزینه ای را انتخاب نمایید.

    مجموعه 5 مونولوگ را می شنوید که هر کدام به مدت 30 ثانیه زمان می برد. در برگه سوالات دو تمرین وجود دارد و شما می بایست هر یک از 5 گوینده را با یکی از 8 پاسخ موجود مطابقت دهید.

    Writing

    مدت زمان تعیین شده برای این بخش یک ساعت و 30 دقیقه می باشد و از دو بخش تشکیل شده است.

    بخش اول اجباری است و شامل نوشتن یک انشا در پاسخ به یک متن است؛ این متن می تواند مواردی چون: مقاله، بروشور و یا نامه ی رسمی یا غیررسمی باشد. شما می بایست توضیح دهید که کدامیک از دو مورد ذکر شده اهمیت بیشتری دارد و دلایل خود را نیز بیان کنید.

    در بخش دوم شما باید یکی از ۳ موضوع ارائه شده را انتخاب کنید. که به طور معمول شامل: نوشتن نامه، پروپوزال، گزارش و یا بازخورد  است. شرکت کنندگان بر اساس این شاخص ها ارزیابی می گردند: محتوا، توانایی برقراری ارتباط با خواننده، سازماندهی اطلاعات موجود در متن و زبان.

    Reading

    مدت زمان ارزیابی این بخش ۹۰ دقیقه است و شامل ۸ بخش و ۵۶ سوال می باشد. مجموعا در حدود ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ لغت انگلیسی به صورت مقاله در متون این بخش وجود دارد که از منابع مختلفی تهیه شده است .

    بخش اول که شامل 8 سوال است یک متن با چندین جای خالی است که می بایست با یک کلمه یا عبارت تکمیل شود و شما باید پاسخ صحیح را از میان گزینه های داده شده انتخاب کنید.

    بخش دوم یک متن با چندین جای خالی است که هر کدام یک کلمه کم دارند و باید بین گزینه ها پاسخ مناسب را انتخاب کنید. تعداد سؤالات این بخش 8 عدد است.

    بخش سوم یک متن با 8 جای خالی است که در انتهای هر خط کلمه ای داخل پرانتز قرار گرفته که باید فرم صحیح آن را در جای خالی قرار دهید.

    بخش چهارم شامل 6 سؤال است که هر کدام یک جمله با یک کلمه کلیدی است و دومین جمله یک جای خالی در وسط دارد. شما باید کلمه ی کلیدی را به نحوی تغییر دهید که معنای جمله ی دوم مشابه جمله ی اول باشد.

    بخش پنجم یک متن با 6 سؤال چند گزینه ای است که شما باید یک گزینه ی صحیح را انتخاب کنید.

    بخش ششم 4 متن به شما داده می شود که پس از اینکه خواندید باید به 4 سوال جواب دهید که می بایست مشخص کنید کدام سؤال ماهیت کدام متن را نشان میدهد.

    بخش هفتم شامل یک متن است که دارای 6 جای خالی است و هر کدام معرف یک پاراگراف هستند. بعد از اتمام متن این 6 پاراگراف به صورت نامنظم قرار گرفته اند و شما باید ترتیب صحیح آنها را طبق متن مشخص کنید.

    بخش هشتم شامل 10 سؤال چند گزینه ای است که پس از آن چندین متن کوتاه وجود دارند و شما باید هر عبارت را به گزینه ی درست وصل کنید.

    سیستم نمره دهی آزمون CAE

    تمام شرکت کننده ها یک اعلان نتیجه از دانشگاه کمبریج دریافت می کنند، اما آنهایی که امتیازشان به قدر کافی بالاست یک مدرک آزمون CAE  نیز دریافت خواهند کرد.

    در صورت شرکت در امتحان نتایج جدید جایگزین نتایج قبلی خواهند شد. همچنین شرکت کنندگان یک مدرک CAE که در آن سطح زبان فعلی آنها و امتیاز زبانی آنها در ترازبندی زبان انگلیسی دانشگاه کمبریج دریافت می کنند.

    نمره CAE نهایی شرکت کننده ازمیانگین نمرات همه ی مهارت ها (خواندن، نوشتن، شنیدن و گفتار) تشکیل می شود.

    CAE  برای آزمایش سطح C1  طراحی شده اما کسانی که بین 200 الی 210 امتیاز در این آزمون بگیرند سطح زبانی آنها C2 و کسانی که کمتر از 180 امتیاز دریافت کنند، سطح زبانی آنها B2 اعلام خواهد شد.

    لازم به ذکر است امتیاز های بین ۱۴۲ الی ۱۵۹ تنها گزارش می شوند و هیچ گونه مدرکی برای آنها صادر نمی شود. این امتحان به طور معمول هر هفته برگزار می گردد. و در حال حاضر ۱۴۰۰ مرکز آزمون در ۱۱۷ کشور موجود می باشد

    در حالت کلی امتیاز بندی و سطح بندی به صورت ذیل است:

    درجه بندی ترازبندی زبان انگلیسی دانشگاه کمبریج سطح بندی زبانی CEFR
    A 210_200 C2
    B 199_193 C1
    C 192_180 C1
    CEFR B2 179_160 B2
  • آزمون TOEFL

    آزمون TOEFL

    کلمه TOEFL مخفف عبارت Test Of English as a Foreign Language است و توسط مؤسسه ی (ETS)، که مؤسسه ای غیر انتفاعی واقع در ایالات متحده ی آمریکاست، طراحی شده است. بنابراین اگر می خواهید مهارت خود در زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم ارزیابی کنید باید ابتدا این آزمون را بشناسید.

    آزمون TOEFL و آزمون IELTS، یکی از دو امتحان اصلی جهت ارزیابی سطح توانایی استفاده از زبان انگلیسی توسط افرادی است که زبان مادریشان انگلیسی نیست، ولی قصد مهاجرت و یا ادامه ی تحصیل در دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی انگلیسی زبان را دارند.

    این آزمون توسط بیش از 11000 دانشگاه و موسسه در بیش از 150 کشور جهان ، از جمله استرالیا ، کانادا ، نیوزیلند ، ایالات متحده و در بخش هایی از اروپا و آسیا مورد پذیرش می باشد.

    ابتدا آزمون تافل به صورت کاغذی (PBT) بود و داوطلبان جواب پرسش ها را با مداد روی برگه پاسخنامه علامت می زدند. با پیشرفت تکنولوژی، تافل به صورت کامپیوتری (CBT) برگزار میشد. اما امروز فقط به صورت های کاغذی (PBT) و اینترنتی (IBT) برگزار می شود. مقیاس نمره در هر کدام از این آزمون‌ها متفاوت است.

    آزمون تافل اينترنتي (ibt) شامل بخش جديدي به عنوان Speaking است و بخش Structure  که تا قبل از این در آزمونهاي کتبي  (pbt)و کامپيوتري  (cbt)وجود داشت، حذف شده است.

    گرامر بطور غيرمستقيم در بخشهاي ديگر اين آزمون مورد ارزیابی و سنجش قرار مي‌گيرد. مدرک آزمون تافل از زمان صدور، به مدت دو سال معتبر است. آزمون تافل شامل چهار بخش است که هر بخش 30 نمره دارد و مجموع نمره در این آزمون به 120 میرسد. مدت زمان این آزمون حدود 3 ساعت و 30 دقیقه می باشد.

    آزمون TOEFL از چهار بخش تشکیل‌شده است:

    بخش‌های نوشتاری (writing)، گفتاری (Speaking)، شنیداری (Listening) و خواندن (Reading) مهارت‌هایی هستند که در این آزمون ارزیابی خواهند شد و در ادامه به توضیح مختصری در مورد هرکدام خواهیم پرداخت.

    این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت تلفیقی و یک قسمت مستقل. در بخش تلفیقی شرکت کننده باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامه آن گوش دهد و سپس نظرات خود را در مدت زمان 20 دقیقه بنویسد.

    در بخش مستقل نیز می بایست یک مقاله بر اساس نظرات و تجربیات شخصی در مورد موضوع ارائه شده در مدت زمان 30 دقیقه بنویسد.

    این بخش از آزمون تافل از اهمیت زیادی برخوردار است. در این بخش مهارت صحبت کردن شما در محیط آکادمیک مورد ارزیابی قرار میگیرد. درقسمت speaking چهار تمرین پیش رو دارید که در مورد موضوعات مختلف باید مکالمه انجام دهید. در قسمت اول شما باید در مورد نظرات، تجربیات و ایده های خودتان صحبت کنید.

    در بقیه بخش ها که متشکل از یک متن کوتاه و يک مکالمه کوتاه مي‌باشد بايد اطلاعاتي را که از اين دو طريق بدست مي‌آورید را با هم تلفيق کرده و به سوالات پاسخ دهید و همچنین بايد نکات کليدي موجود در مورد آنچه که مي‌شنوید را به صورت خلاصه و مختصر در پاسخ‌هايتان ارائه دهید.

    در این قسمت که حدود 17 دقیقه به طول خواهد انجامید، مهارت شما در بیان احساسات و نظراتتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. حدود 30 ثانیه برای آماده‌سازی پاسخ و45 الی60 ثانیه برای اعلام پاسخ زمان دارید. سؤالاتی که ممکن است از شرکت کنندگان پرسیده شود معمولاً در مورد موضوعات درسی، علمی و یا مسائل مربوط به دانشجویان خواهد بود.

    در این بخش از آزمون با دو نوع فایل صوتی برای شما پخش خواهد شد. صداهای ضبط‌شده از مکالمات عادی افراد و صداهای ضبط‌شده از سخنرانی‌ها. تمامی فایل‌ها یک‌بار قابل پخش هستند. این بخش شامل حدود 4 الی 6 فایل صوتی از سخنرانی‌ها و 2 الی 3 فایل صوتی از مکالمات روزمره بین افراد است.

    مدت‌زمان هر فایل صوتی بین 3 الی 5 دقیقه است و برای هر فایل می‌بایست به 6 یا 7 سوال پاسخ دهید. با توجه به این موضوع که در این بخش امکان پخش مجدد فایل‌ها وجود ندارد؛ لازم است شما در حین پخش فایل صوتی یادداشت ‌برداری کنید. مدت زمان پاسخگویی به سؤالات این قسمت 41 الی 57 دقیقه بوده و برای موفقیت در listening باید مهارت‌های کلامی خود را تقویت نمایید.

    بخش Reading شامل 3 یا 4 متن است که هر یک متشکل از حدود 700 کلمه هستند و در هر متن 10 سؤال وجود دارد. شما 54 تا 72 دقیقه فرصت دارید تا به تمام سوالات بخش پاسخ دهید. موضوع متن‌ها آکادمیک بوده و معمولا در کتابهای دانشگاهی یافت می‌شوند. موضوعاتی که در قسمت Reading با آن ها مواجه می شوید همه از کتاب ها و مقالات و متون دانشگاهی است که یک فرد ممکن است در سال اول دوره ی کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان با آن ها مواجه شود.

    سیستم نمره دهی آزمون TOEFL

    نمره ی کلی تافل از ۱۲۰ محاسبه می شود، و هر بخش ۳۰ نمره دارد. کارنامه اعلام نتایج این آزمون شامل ۵ نمره متفاوت است که ۴ نمره مربوط به هریک از ۴ بخش آزمون است و یک نمره کل که معدل شما در تافل محسوب می شود.

    دو بخش ابتدایی آزمون که شامل Listening و Reading است، بر اساس پاسخ‌های صحیح متقاضی سنجیده می‌شود. پاسخ هایی که به سؤالات بخش Speaking و Writing داده می‌شوند، بر اساس معیارهای معین که در اختیار مصححان آزمون قرار میگیرد بررسی می‌شوند.

  • آزمون IELTS

    آزمون IELTS

    IELTS (International English Language Testing System)

    آزمون زبان آیلتس شاید در حال حاضر مشهور ترین آزمون در حوزه سنجش توانایی های متقاضیان در مهارت های خواندن و درک مفاهیم، نگارش، شنیداری و مکالمه آنها به زبان انگلیسی باشد. این آزمون که دارای سابقه طولانی می باشد به طور مشترک توسط IDP Australia ،British Council  و Cambridge University  طراحی و برگزار می گردد.

    مراکز برگزاری این آزمون بسیار زیاد و در همه کشورهای دنیا فعال می باشند. این آزمون در دو مرحله به صورت حضوری برگزار می گردد. یک مرحله از آن به سنجش کتبی توانایی های شنیداری، خواندن و درک مفاهیم و نگارش پرداخته و مرحله دیگر آن که در روز جداگانه ای می باشد به سنجش توانایی های گفتاری فرد از طریق یک مصاحبه رو در رو با ممتحن می پردازد.

    بر اساس برنامه ریزی های مراکز برگزاری مختلف گاه آزمون شفاهی در ابتدا و آزمون کتبی در روزهای بعد از آن برگزار گردیده و گاه ابتدا آزمون کتبی و بعد شفاهی برگزار می شود. فاصله این دو مرحله از آزمون می تواند حتی تا یک هفته هم باشد.

    ielts speaking

    آزمون شفاهی در دو نوع Academic و General Training  یکسان بوده و هیچ تفاوتی ندارد.

    این آزمون به طور اصلی از یک مرحله کوتاه ابتدایی آغاز می گردد که در حد یک دقیقه بوده و متقاضی به معرفی خود می پردازد. این مرحله ابتدایی شامل هیچ نمره مثبت و یا منفی نیست و صرفا جهت کاهش استرس متقاضی و آشنایی دو طرفه متقاضی و ممتحن با لهجه یکدیگر می باشد.

    اولین مرحله اصلی آزمون شفاهی آیلتس با نام Familiar Topics  یا موضوعات آشنا با سؤال و جواب حول محور موضوعاتی می گردد که در مورد شخص متقاضی، خانواده، شغل، تحصیلات، شهر محل تولد، شهر محل زندگی، دوستان، علایق و غیره می باشند.

    از آنجایی که متقاضی برای پاسخگویی به این سؤالات نیاز به فکر و تحلیل ندارد، از وی انتظار می رود که در اندک زمانی شروع به پاسخگویی کرده و در بین صحبت مکث نداشته باشد. تأخیر در پاسخگویی و یا مکث در بین جملات به طور مستقیم حمل بر ضعف او دردایره دستور زبان و واژگان می گردد. این قسمت از آزمون معمولا بین 5 تا 7 دقیقه طول می کشد.

    ielts listening

    آزمون شنیداری آیلتس نیز همچون آزمون گفتاری آزمون آیلتس برای انواع General Training  و Academic  یکسان بوده و بین آنها هیچ تفاوتی نیست. این بخش از آزمون دارای 4 قسمت که هر بخش شامل 10 سؤال می شود. به آزمون شنیداری آیلتس 40 دقیقه تخصیص داده شده است که 30 دقیقه آن برای شنیدن قایل ها و پاسخگویی به سؤالات می باشد و 10 دقیقه برای جابجایی پاسخ ها از دفترچه به پاسخ برگ. با جلو رفتن أزمون سؤالات به طور تدریجی مشکل تر خواهند بود.

    نکات مهمی که می بایست درباره آزمون شنیداری آیلتس بدانید:

    1- در برخی مراکز سؤالات به طور عمومی و از طریق اسپیکر پخش می شوند و در برخی مراکز هر داوطلب هدفون خود را به طور مجزا دارد. این نکته می تواند در انتخاب مرکز آزمون مناسب برای شما مؤثر باشد.

    2ـ فایل های صوتی فقط یک بار پخش می شوند و شانسی برای پخش مجدد وجود ندارد.

    3ـ نمره دهی بر اساس بازه تعداد پاسخ های صحیح شما می باشد و نمره منفی وجود ندارد. پس همه سؤالات را حتی اگر شده به طور شانسی پاسخ دهید.

    4ـ قبل از پخش هر قسمت به شما فرصت کافی برای خواندن سؤالات داده می شود.

    5ـ شما می توانید در حین پخش فایل ها جواب های خود را در دفترچه سؤالات نوشته و پس از پایان فایل فرصت کافی جهت پاکنویس پاسخ ها در پاسخ برگ را خواهید داشت.

    6ـ در پاسخگویی به سؤالاتی که جواب آنها یک واژه یا عبارت می باشد، دیکته آن واژه یا عبارت اهمیت بالایی دارد. با نوشتن پاسخ درست ولی با دیکته جواب نمره آن سؤال را از دست می دهید.

     حال به توضیح و توصیف بخش های آزمون شنیداری آیلتس می پردازیم:

    1ـ مکالمه با موضوع اجتماعی بین ۲ نفر A social Conversation

    در این قسمت متقاضی مکالمه ای با موضوعی کاملا اجتماعی و روز مره بین دو نفر را خواهد شنید. موضوعات این مکالمه می تواند بسیار متنوع و تصادفی باشد. از موضوعات مربوط به آب و ها، خرید، مدرسه، دانشگاه، آدرس……. تا موضوعاتی همچون مشکلات شخصی فردی که به دنبال راه حل و پیشنهاد است. همانطور که قبلا ذکر شد، این بخش مانند بخش های دیگر دارای 10 سؤال بوده و مدت زمان فایل متنوع و به پک سؤالات آن جلسه آزمون بستگی دارد.

    2ـ توضیحات یک شخص درباره یک موضوع روزمره و اجتماعی A social monologue

    در این بخش آزمون شنیداری از هیچ مکالمه ای استفاده نشده و یک شخص به تنهایی به ارائه توضیحات درباره یک موضوع روز مره می پردازد. همانند دیگر بخش ها این موضوع می تواند تنوع بسیار بالایی داشته باشد. توضیحات درباره بخش های مختلف یک دانشگاه و یا خانه ای که قصد فروس آن را دارند و…… . این بخش نیز دارای ۱۰ سؤال بوده و مدت زمان آن متغیر و مربوط به پک سؤالات آن آزمون می باشد.

    3ـ مکالمه چند نفده با یک موضوع آموزشی An educational or training conversation

    این بخش شامل یک مکالمه بین چند نفر می شود. موضوعات این بخش اغلب آموزشی می باشد. موقعیتی که در آن شخصی سعی در توضیح و آموزش مطلبی به دیگران دارد و دیگران در این مکالمه سؤالات و نظرات خود را مطرح می کنند و شخص اصلی پاسخگوی آن ها می باشد. حداکثر تعداد شرکت کننده در این مکالمه ۴ نفر بوده و لهجه های آنها به احتمال قوی از یکدیگر متفاوت می باشند. 10 سؤال نیز به این بخش تعلق گرفته است.

    4ـ سخنرانی دانشگاهی با یک موضوع علمی An academic monologue

    در این قسمت از آزمون، یک دانشجو و یا استاد دانشگاه در حال ارائه یک تحقیق یا لکچر با موضوعی کاملا علمی می باشد. شاید این بخش از آزمون را بتوان مشکل ترین قسمت دانست. نکته قابل توجه اینست که در مورد سؤالاتی که نیاز به نوشتار واژه یا عبارت دارند، طراح سؤال نهایت سعی خود را می کند تا از واژگان علمی که اغلب دیکته های مشکل و یا نا آشنایی دارند استفاده نشود. این قسمت، بخش پایانی آزمون شنیداری بوده و همانند باقی بخش ها دارای 10 سؤال می باشد.

    ielts Reading

    بر خلاف آزمون های گفتاری و شنیداری آیلتس، این قسمت از آزمون در نوع Academic و General Training متفاوت می باشند. در هر دو نوع آزمون این بخش دارای 3 متن، 40 سؤال و 60 دقیقه وقت می باشند. کلیه زمان برای خواندن متون و پاسخ به سؤالات چه در دفترچه و چه به طور مستقیم در پاسخبرگ همان ۶۰ دقیقه بوده و زمان بیشتری برای جابجایی سؤالات در نظر گرقته نشده است. نمره این آزمون بر اساس بازه تعداد پاسخ های صحیح در نظر گرفته شده است. نکته جالب هرم برعکس نمره دهی آزمون Reading  در دو نوع General Training  و Academic می باشد. در نوع Academic ، سؤالات مشکل تر می باشد ولی بازه نمره دهی آزمون طوری طراحی شده که با پاسخگویی به تعداد کمی از سؤالات می توان به نیمی از نمره و یا حتی بیشتر از آن دست یافت. در نوع General Training، سؤالات ساده تر می باشد ولی برای کسب نمره بالاتر، می بایست به تعداد بیشتری سؤال پاسخ داده شود.

    IELTS General Training Reading Test

    همانطور که قبلا مطرح شد، آزمون آیلتس General Training  بیشتر به محک زدن قدرت استفاده از زبان انگلیسی متقاضی در موقعیت های روزمره و اجتماعی می باشد. به طور طبیعی آزمون خواندن و درک مفاهیم این مدل از آزمون، به متونی همچون مقالات اجتماعی و روزمره مجلات و روزنامه ها، دستورالعمل استفاده از یک وسیله، روش انجام مهارتی مشخص و یا دستور پخت یک غذا… می پردازد.

    ELTS Academic Reading Test

    طبیعت نوع Academic  آزمون آیلتس در قسمت خواندن و درک مفاهیم موجب شده است تا این قسمت از آزمون کمی مشکل تر شده و نیازمند تسلط بر واژگان پیشرفته باشد. موضوعات کاملا علمی و تحقیقلتی بوده و دارای تنوع بالا می باشند. در طرح متن و سؤالات این بخش سعی شده است تا فرد با داشتن تسلط بر زبان انگلیسی و نه موضوعات مطرح شده بتواند به سؤالات پاسخ دهد.

    ielts Writing

    آزمون نوشتار آیلتس در دو نوع Academic و General Training  از نطر زمان و تعداد واژگان شبیه یکدیگر می باشند ولی از منظر نوع موضوع و خواسته های آزمون از یکدیگر متفاوت هستند. قسمت نوشتاری آزمون آیلتس دارای دو بخش می باشد. 60 دقیقه به این قسمت از آزمون تخصیص داده شده و تقسیم این زمان در بین دو متنی که باید نوشته شود بر عهده خود متقاضی می باشد. پیشنهاد خود آزمون، تخصیص 20 دقیقه به تسک اول و 40 دقیقه به تسک دوم می باشد. جواب ها تنها در قالب جمله و پاراگراف مورد قبول بوده و استفاده از لیست، بولت پوینت و یا جملات کوتاه قابل قبول نمی باشد.

    تسک اول در هد رو آزمون می بایست شامل حداقل 150 واژه و در تسک دوم شامل 250 واژه باشد.

    IELTS General Training Writing

    در نوع General Training ، تسک اول در اغلب اوقات مربوط به نوشتن یک نامه می باشد. تمامی مواردی که باید در نامه مطرح شود، معرفی شده و متقاضی می بایست با رعایت فرمت استاندارد یک نامه، اقدام به طرح موارد یاد شده گردد. زمان پیشنهادی برای این قسمت 20 دقیقه بوده و نامه نمی بایست کمتر از ۱۵۰ واژه باشد. مطرح نشدن یک یا چند مورد خواسته شده در متن نامه و یا مطرح کردن موارد اضافه بر سازمان موجب کسر نمره می گردد.

    در تسک دوم، متقاضی می بایست مقاله ای با موضوع داده شده بنویسد. زمان پیشنهادی برای ایت تسک 40 دقیقه بوده و این مقاله نمی بایست کمتر از 250 واژه باشد. موضوعات این تسک به طور کلی موضوعات روزمره و اجتماعی بوده و بستر علمی و آکادمیک ندارند. متقاضی برای نوشتن این تسک نیازی به داشتن اطلاعات عمومی بالایی ندارد.

    IELTS Academic Writing

    تسک اول قسمت نوشتاری نوع Academic  آزمون آیلتس، تفسیر یک نمایه از داده های آماری و یا علمی میباشد که می تواند به شکل های مختلف ارائه شده باشد. این اشکال شامل نمودار، دیاگرام، اینفوگرافی، شکل یک پروسه……. می تواند باشد. متقاضی موظف به ارائه توصیف و گزارشی از این نمایه می باشد. این توصیف می بایست طوری انجام پذیرد که ممتحن بدون دیدن آن نمایه و تنها با خوتندن مقاله بتواند آنرا در ذهن خود ترسیم کند. شاید مطرح شدن تمامی جزئیات اجباری نباشد ولی ارائه نظرات شخصی و اطلاعات اضافه می توانپ موجب کسر نمره گردد. مدت زمان پیشنهادی برای این تسک 20 دقیقه و متن نمی بایست کمتر از 150 واژه باشد.

    در تسک دوم، متقاضی موظف به نوشتن یک مقاله با موضوعی علمی می باشد. تسلط بر اطلاعات عمومی می تواند به این بخش کمک شایانی بکند ولی آنچه که بیش از هد چیز دیگری مورد توجه می باشد، پاسخگویی کامل به سؤال مطرح شده و اثبات آن از طرق مختلف همچون مثال، تجربه، آمار و حقایق علمی و آماریست. در نوشتن این مقاله، کلیه استاندارد های یک مقاله دانشگاهی می بایست رعایت شود. مدت زمان پیشنهادی 40 دقیقه بوده و مقاله نمی بایست کمتر از 250 واژه باشد.

    در دومین مرحله این آزمون، ممتحن به طور تصادفی کارت سؤالی از میان کارت هایی که در دست دارد به متقاضی می دهد. بر روی این کارت سؤال اصلی و کلی مطرح گردیده و در ادامه 4 یا 5 سؤال دیگر با همان موضوع وجود دارد. متقاضی با در دست داشتن قلم و کاغذ، ۱ دقیقه فرصت دارد تا راجع به آن سؤال فکر کرده و در صورت تمایل از افکار خود یادداشت برداری کند.

    پس از پایان ۱ دقیقه تفکر، ممتحن با تنظیم کردن تایمر بر روی ۲ دقیقه از وی می خواهد تا بدون وقفه و در قالب یک لکچر به آن سؤال پاسخ داده و با مثال و دلیل آن را توضیح دهد. جواب متقاضی نمی بایست بیشتر و یا کمتر از 2 دقیقه باشد.

    توجه داشته باشید که هدف پاسخگویی کامل به سؤال اصلی بوده و سؤالات زیر سؤال اصلی فقط به جهت کمک فکری به متقاضی و موضوعات مرتبطی که می تواند مطرح کند بر روی کارت نوشته شده اند. این مرحله با احتساب توضیحات ممتحن و زمان تفکر و پاسخگویی بین 3 تا ۴ دقیقه به طول می انجامد.

    در مرحله سوم و نهایی آزمون که Unfamiliar Topics یا موضوعات ناآشنا نام دارد، سؤالاتی مطرح می گردد که نظر شخصی متقاضی در مورد موضوعات اجتماعی، فرهنگی، محیط زیست و غیره مورد سؤال قرار می گیرد. این موضوعات متنوع و تصادفی می باشد.

    از آنجاییکه پاسخگویی به این سؤالات به احتمال زیاد نیاز به تفکر دارد، وقفه و مکث استاندارد و قابل قبول موجب کاهش نمره فرد نمی گردد. این مرحله از آزمون بین 5 تا 7 دقیقه زمان دارد.

    نمره دهی به بخش شفاهی آزمون آیلتس شخصی و سلیقه ای نبوده و بر اساس شاخص های مشخص و مصوب دانشگاه کیمبریج صورت می پذیرد.

  • جدول معادل سازی نمرات آزمون های زبان انگلیسی

    جدول معادل سازی نمرات آزمون های زبان انگلیسی

    جدول معادل سازی نمرات زبان

    جدول معادل سازی آزمون های زبان انگلیسی IELTS, TOEFL, PTE و CAE به تفکیک مهارت

    برای مطالعه بیشتر در خصوص انواع آزمون های زبان مورد تایید استرالیا می توانید از طریق این لینک به صفحه کلیه آزمون های زبان مورد تایید استرالیا مراجعه نمایید.

    درصورت عدم مشاهده جدول بطور کامل در موبایل، جدول را با طرفین بکشید و scroll کنید!

    IMMIGRATION SA REQUIREMENT COMPETENT COMPETENT PLUS PROFICIENT PROFICIENT PLUS SUPERIOR
    LISTENING IELTS 6.0

    OET B

    TOEFL iBT 12

    PTE Academic 50

    CAE 169

    IELTS 6.5

    OET B

    TOEFL iBT 20

    PTE Academic 58

    CAE 176

    IELTS 7.0

    OET B

    TOEFL iBT 24

    PTE Academic 65

    CAE 185

    IELTS 7.5

    OET B

    TOEFL iBT 27

    PTE Academic 73

    CAE 191

    IELTS 8.0

    OET A

    TOEFL iBT 28

    PTE Academic 79

    CAE 200

    READING IELTS 6.0

    OET B

    TOEFL iBT 13

    PTE Academic 50

    CAE 169

    IELTS 6.5

    OET B

    TOEFL iBT 19

    PTE Academic 58

    CAE 176

    IELTS 7.0

    OET B

    TOEFL iBT 24

    PTE Academic 65

    CAE 185

    IELTS 7.5

    OET B

    TOEFL iBT 27

    PTE Academic 73

    CAE 191

    IELTS 8.0

    OET A

    TOEFL iBT 29

    PTE Academic 79

    CAE 200

    WRITING IELTS 6.0

    OET B

    TOEFL iBT 21

    PTE Academic 50

    CAE 169

    IELTS 6.5

    OET B

    TOEFL iBT 24

    PTE Academic 58

    CAE 176

    IELTS 7.0

    OET B

    TOEFL iBT 27

    PTE Academic 65

    CAE 185

    IELTS 7.5

    OET B

    TOEFL iBT 29

    PTE Academic 73

    CAE 191

    IELTS 8.0

    OET A

    TOEFL iBT 30

    PTE Academic 79

    CAE 200

    SPEAKING IELTS 6.0

    OET B

    TOEFL iBT 18

    PTE Academic 50

    CAE 169

    IELTS 6.5

    OET B

    TOEFL iBT 20

    PTE Academic 58

    CAE 176

    IELTS 7.0

    OET B

    TOEFL iBT 23

    PTE Academic 65

    CAE 185

    IELTS 7.5

    OET B

    TOEFL iBT 24

    PTE Academic 73

    CAE 191

    IELTS 8.0

    OET A

    TOEFL iBT 26

    PTE Academic 79

    CAE 200

    OVERALL IELTS 6.0

    OET N/A

    TOEFL iBT 60

    PTE Academic 50

    CAE 169

    IELTS 6.5

    OET N/A

    TOEFL iBT 79

    PTE Academic 58

    CAE 176

    IELTS 7.0

    OET N/A

    TOEFL iBT 94

    PTE Academic 65

    CAE 185

    IELTS 7.5

    OET N/A

    TOEFL iBT 102

    PTE Academic 73

    CAE 191

    IELTS 8.0

    OET N/A

    TOEFL iBT 110

    PTE Academic 79

    CAE 200